FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vasa sreca je sto je sjever natkriven, inace se ne bi culo to neko "hordanje".. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Za sve zaintresovane koje zanima koji ce trans biti GLAVNI U UDARNI TRANS CE BITI "GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS "
Zanimal vas jos sta?

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
-
- Kontakt:
Idi u rudnik klocu jedanBaja_Zvjerka je napisao/la:Vasa sreca je sto je sjever natkriven, inace se ne bi culo to neko "hordanje"..

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Vasa sreca je sto je sjever natkriven, inace se ne bi culo to neko "hordanje"..
buahahaha, haj pišaj operi zube i na spavanje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Ma sta se obazires na POLOVNE NAVIJACE koji neznaju kad im klub igra i ukoliko 

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Vasa sreca je sto je sjever natkriven, inace se ne bi culo to neko "hordanje"..
Culi bi se ali ne bih kao ispod lima ? Pa daj znamo ba da odjekuje ispod lima ?
sto ste naivnii
I ja nisam rekoo da je namjesten derbi,nego ovi vasi neki mungosi govore da je namjesten!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
TheManiacs je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Vasa sreca je sto je sjever natkriven, inace se ne bi culo to neko "hordanje"..
Culi bi se ali ne bih kao ispod lima ? Pa daj znamo ba da odjekuje ispod lima ?
sto ste naivnii
I ja nisam rekoo da je namjesten derbi,nego ovi vasi neki mungosi govore da je namjesten!
znam ja da se jače čuje kad je tribina natkrivena ali nervira me svaki derbi govorite, ama baš svaki, horde će biti (možda) glasnije jer je njihova tribina natkrivena

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Manite se derbia i svadje s TM-ovica !
Jos su oni mali za Nas !!
04.11.2009.
Stadion: Pecara
17 sati
9. kolo Premijer lige:
NK LIŠTICA - FK SARAJEVO
Igrati za Vedrana i za Sarajevo koje je volio!
04.11.2009.
17 sati
9. kolo Premijer lige:
NK LIŠTICA - FK SARAJEVO
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Što se tiće te tekme u Širokom držim vam fige.razvalite ih.a što se subote i derbija tiće.tu nemate šta tražiti.Zike_HzSa je napisao/la:Manite se derbia i svadje s TM-ovica !
04.11.2009.
17 sati
9. kolo Premijer lige:
NK LIŠTICA - FK SARAJEVO
Mada ne kontam čemu ova svađanja.jer derbi nebi bio derbi kada nebi bilo Hordi i Manijaka.to bi isto bilo kao da jedeš Burek bez Kefira ili Ćevape bez Luka.jednostavno nije to to.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
TMovac je napisao/la:Što se tiće te tekme u Širokom držim vam fige.razvalite ih.a što se subote i derbija tiće.tu nemate šta tražiti.Zike_HzSa je napisao/la:Manite se derbia i svadje s TM-ovica !
04.11.2009.
17 sati
9. kolo Premijer lige:
NK LIŠTICA - FK SARAJEVO
Mada ne kontam čemu ova svađanja.jer derbi nebi bio derbi kada nebi bilo Hordi i Manijaka.to bi isto bilo kao da jedeš Burek bez Kefira ili Ćevape bez Luka.jednostavno nije to to.
Eh to je pošteno i ja sad potpisujem neka pobijedi bolji NA TERENU i ja ću ovdje prvi čestitati i reći svaka čast. Samo da nema kakvih zakulisnih radnji neka igraju pa ko koga dobije.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Vasa sreca je sto je sjever natkriven, inace se ne bi culo to neko "hordanje"..
eee sine, jel mislis na ono hordanje, kojem se evropa ljetos divila, ili na ono hordanje koje horda svaki put najmanje 1500 ljudi, pa cak kad igramo i sa radnikom iz hadzica.
ako nemoas nesto zralo i pametno i tolerantno o derbiju reci razligu.
pa ljudi, nije derbi ko ce koga prebiti, zapaliti i slicne stvari, derbije je da se pobjedi na terenu i tribinama, pa moj brat je manijak, jeli mozda u subotu trebam da se bijem sa njih.
stojimo na suprotnim, tribinama, ali djelimo isti san da nam klub bude prvak....
RIP VEDRAN
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Vise ovi "Red Barby" seru o "namjestanju" utakmice nego HZ
Neka jednom hvala bogu da se i mi ne svadjamo

Ide Ćiro u Široki,a ide raja abd-a bit će nas! Dolazi i dijaspora !
Valjda će se policija i građani organizirati civilizirano.Idemo Sarajevoooo!
Valjda će se policija i građani organizirati civilizirano.Idemo Sarajevoooo!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
nime_tm87 je napisao/la:Vise ovi "Red Barby" seru o "namjestanju" utakmice nego HZ![]()
ma nema svrhe pricat o namjestanju, u mostaru je bilo namjesteno, pa nikom nista, moje je da odem na grbavicu i da navijam, zna se sta je na fudbalerima, a sta na uhljupima iz uprave(cast izuzetcima)
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
potpisujem buraz.irfan41 je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Vasa sreca je sto je sjever natkriven, inace se ne bi culo to neko "hordanje"..
eee sine, jel mislis na ono hordanje, kojem se evropa ljetos divila, ili na ono hordanje koje horda svaki put najmanje 1500 ljudi, pa cak kad igramo i sa radnikom iz hadzica.
pa ljudi, nije derbi ko ce koga prebiti, zapaliti i slicne stvari, derbije je da se pobjedi na terenu i tribinama, pa moj brat je manijak, jeli mozda u subotu trebam da se bijem sa njih.
stojimo na suprotnim, tribinama, ali djelimo isti san da nam klub bude prvak....
RIP VEDRAN
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne kazem da se ne cuje inace, nego protiv Zelje se to "hordanje" ne bi culo da nije tribina onakva kakva jeste.irfan41 je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Vasa sreca je sto je sjever natkriven, inace se ne bi culo to neko "hordanje"..
RIP VEDRAN
Ali vama to odjekuje u usima kad ste natkriveni, pa ne cujete pravu situaciju..
Da li ti Vam je neko nesto rekao za inace.
A sto se tice onoga sta je Kone izjavio, i Ciro je rekao: "Ja kad nekog razvalim (pobjedim i prodjem) o njemu pricam sve najbolje"...

A za onog sto kaze "polovan" navijac, ni sada niko tacno ne zna kada je derbi (u koliko sati)..
Ajde zdravo...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne kazem da se ne cuje inace, nego protiv Zelje se to "hordanje" ne bi culo da nije tribina onakva kakva jeste.irfan41 je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Vasa sreca je sto je sjever natkriven, inace se ne bi culo to neko "hordanje"..
RIP VEDRAN
Ali vama to odjekuje u usima kad ste natkriveni, pa ne cujete pravu situaciju..
Da li ti Vam je neko nesto rekao za inace.
A sto se tice onoga sta je Kone izjavio, i Ciro je rekao: "Ja kad nekog razvalim (pobjedim i prodjem) o njemu pricam sve najbolje"...![]()
![]()
A za onog sto kaze "polovan" navijac, ni sada niko tacno ne zna kada je derbi (u koliko sati)..
Ajde zdravo...
vidim da nemas nista pametno reci zato bolje ti je razligu.
jer da znas ista o fudbalu, znao bi da kada je to kone izjevio bilo je 1-1 na kosevu(ako je to razvaljivanje, sta je tek onda 0-1 debakl)
na jugu stoji 5 hiljda vatreni navijaca, na sjeveru stoji 5 hiljda vatrenih navijaca, u cemu to vidis ogromnu prednost jednih odnosno drugih
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislio sam da je to izjavio nakon druge tekme (izvini sto ne pratim dovoljno Vas klub), ali i nakon prve je komotno mogao, ipak 1:1 je odlican rezultat.. 
Na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" je ocigledna razlika u navijanju (prvenstveno mislim na glasnocu navijanja, pa tek onda transparente, gdje smo otprilike podjednaki)..
A na Grbavici se uvijek hvalite da ste bili glasniji od nas, ali vam odjekivanje od vasih glasova udara u glavu..

Na stadionu "Asim Ferhatovic Hase" je ocigledna razlika u navijanju (prvenstveno mislim na glasnocu navijanja, pa tek onda transparente, gdje smo otprilike podjednaki)..
A na Grbavici se uvijek hvalite da ste bili glasniji od nas, ali vam odjekivanje od vasih glasova udara u glavu..

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislio sam da je to izjavio nakon druge tekme (izvini sto ne pratim dovoljno Vas klub), ali i nakon prve je komotno mogao, ipak 1:1 je odlican rezultat..
ma ko se hvali da vas na grbavici razvalimo, pa isli smo i mi u skolu, znamo da je lakse ispod krova biti, i to niko ne porice. ma nije da ti nepratis FKS nego ti slabo pratis fudbal uopste, jer kada sam ja bio dijete malo i kada je zeljo igrao u evropi ja sam ga pratio.
pa nama se ljudi sa strane dive kako se glasno cujemo obzirom da nas bude 4hiljdae na stadionu koji prima 36hiljda i koji je katastrofalno uradjen kada je u pitanju akustika, pa ljudi iz velesica breke nam govore da se do gore cuje.
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.