Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mirza se uklopio u sivilo cijele ekipe. Ipak ocekujem jos 4-5 minuta na pocetku 4/4.
- vedofeelgood
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:Evo ga opet
and it's goooooneeeeeeeeeeeeeedelko je napisao/la:eve ga opet
aaaaaaaaaaaaaaa Zaza Pachulia

aaaaa to je onaj sto se svadjo s Djedovicem bratom

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Nemoj te biti pesmisti !! Igrace Mirza jos veceras al niko neigra dobro veceras kod Netsa umorni su !!
1-10 za tri Brooklyn Netsa i to jedina trica Mirze Jedino pozitivno veceras od Mirze

normalno da će ući, vidite da niko ništa ne može da pogodi ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
A **** ih otac amerikanski oni meni ove subway sranja ja gladan ko pas mrs gamad jedna sve ste nam usrali dejtonom sad jos gladujem po noci radi vas
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 17 jan 2013, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
BosnaSTL je napisao/la:Nemoj te biti pesmisti !! Igrace Mirza jos veceras al niko neigra dobro veceras kod Netsa umorni su !!

Al se vidi da ih je umor sustigao...porediti kretnju igraca BN sinoc i sad ko nebo i zemlja...Pa u napadu se slabo i krecu, cekaju svi loptu u mjestu...jos ih sut nece...dzaba...pa dobit ce Mirza jos koji minut...svi su losi
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- vedofeelgood
- Kontakt:
jel kod vas neki ludi stream gdje neka dva lika pokusavaju da uspostave vezu
ja krize, ja konto amerika simbol modernizacije, i mislio sam samo kod nas ima ovih problema pri uspostavljanju veze, al ev vidim, đe bosančeros zakorači tu nešto nedostaje odma
ja krize, ja konto amerika simbol modernizacije, i mislio sam samo kod nas ima ovih problema pri uspostavljanju veze, al ev vidim, đe bosančeros zakorači tu nešto nedostaje odma

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Upravo tako...meni krči stomak,a oni reklamišu onaj fast foodgrgr je napisao/la:A **** ih otac amerikanski oni meni ove subway sranja ja gladan ko pas mrs gamad jedna sve ste nam usrali dejtonom sad jos gladujem po noci radi vas

you're to loud, now you're to low, better late than never, ok,ok ok xDvedofeelgood je napisao/la:jel kod vas neki ludi stream gdje neka dva lika pokusavaju da uspostave vezu
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Jbg al isto mozes reci porediti toronto i atlantu je smjesnoVedad87 je napisao/la:Al se vidi da ih je umor sustigao...porediti kretnju igraca BN sinoc i sad ko nebo i zemlja...Pa u napadu se slabo i krecu, cekaju svi loptu u mjestu...jos ih sut nece...dzaba...pa dobit ce Mirza jos koji minut...svi su losi
U potpunosti se slazembob je napisao/la:Jbg al isto mozes reci porediti toronto i atlantu je smjesnoVedad87 je napisao/la:Al se vidi da ih je umor sustigao...porediti kretnju igraca BN sinoc i sad ko nebo i zemlja...Pa u napadu se slabo i krecu, cekaju svi loptu u mjestu...jos ih sut nece...dzaba...pa dobit ce Mirza jos koji minut...svi su losi

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- vedofeelgood
- Kontakt:
ja bajbmilan je napisao/la:you're to loud, now you're to low, better late than never, ok,ok ok xDvedofeelgood je napisao/la:jel kod vas neki ludi stream gdje neka dva lika pokusavaju da uspostave vezu

aj ko fol matchup D.Williams - Horford

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Onaj ko nije gledao utakmicu do sad, nije nista propustio
ocekujemo bolje 2. poluvrijeme, momak s kospicama, moze jedna kesica?

ocekujemo bolje 2. poluvrijeme, momak s kospicama, moze jedna kesica?

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
- vedofeelgood
- Kontakt:
mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
novaaaa tricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kakvaaa partijaaaaaaaaaaaaaaaa

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Pa nije ni on masina on je sad tako ko neko dijete koje je tek upisalo kosarku, pa sjedi na klupi gricka nokte i čeka kad ce uci.Niko ga ne poznaje pa se mora iz utakmice u utakmicu dokazivat.
Ako cemo upoređivat Humphries 2 poena ,1-4 sut, -2
Evans 4 poena ,2-3 sut, -8
Teletovic 3 poena ,1-4 sut, -6
I opet je bolji od ove dvojce uz to da ova dvojca imaju veci kredit iz gore navedenih razloga!
Ako cemo upoređivat Humphries 2 poena ,1-4 sut, -2
Evans 4 poena ,2-3 sut, -8
Teletovic 3 poena ,1-4 sut, -6
I opet je bolji od ove dvojce uz to da ova dvojca imaju veci kredit iz gore navedenih razloga!
zabij Netsima, neka Mirza složi još dvije, tri trojke, da nismo džaba protratili ovo vrijeme 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
jel ono i faul biovedofeelgood je napisao/la:mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.