@PLBIH-1
Nece naravno ispasti nikakav verbalni rat,jer ja to prvi necu sebi dozvoliti.Mada bih ti mogao svasta ispisati na onaj tvoj post,suzdrzacu se od nekih velikih i posebnih komentara.Od pocetka tvog napada ,mene licno nije dotaklo tvoje pisanje,niti si mene i prozvao tada.Ali jesam stao u odbranu čamca iz cistog razloga sto u zadnje vrijeme tvoja kultura dijaloga premasuje i najnize okvire tolerantnog.
Ocekivao sam u najmanju ruku da ces ponovo procitati njegov post na koji si onako odreagovao i da ces realno reci da si malo pretjerao,posto u tom postu uopste nema govora ni bilo koje primisli o onome cemu si ti replicirao njemu.
Da li ja imam pravo da sa svoje strane skrenem paznju na tvoju britkost i nepostovanje prema drugima ? Vjerovatno nemam,i sigurno nemam,iako moderacija ne cini bas puno da sankcionise svakoga ko krsi pravila foruma.Objavio si cak nedavno i FB profil jednog djeteta javno ovde na jednom dijelu foruma,djeteta koji je dusu na srce mnogo smetao u normalnim dijalozima.To je moglo donijeti ogromne posljedice po tog djecaka,jer se pola foruma naslo isprovociranim s njegove strane.Vrlo opasno i vrlo za trajnog bana,bez obzira koliko si inace kvalitetan sagovornik.Pitanje broja godina u tom slucaju ni za tebe ne igra neku ulogu,jer to ne dolikuje intelektualcu od 40 godina,za kakvog te ja zaista smatram.Da si bio banovan,meni bi bilo iskreno zao,jer bi izgubili osobu koja ima interesantno razmisljanje i vrlo kvalitetan dijalog,onda kada to zelis da imas i kada se postavis na normalan nacin prema svim ljudima ovde.
To je moja jedina zamjerka tebi,skocio si ovaj put,pokusao da nekoga napravis papkom i glupanom,a da uopste nisi shvatio poentu tog pisanja.Procitaj dva puta,nije ni to problem.Moguce je da si bio nervozan i da si se samo ispucavao,no pokusati ovde napraviti odredjenu podjelu na Amarove pristalice i na Amarove tjerace je nesto na sta ja moram reagovati.Čamca ne znam privatno,znam ga koliko i tebe,tako da nema govora o nekim klapama ovde.To je ono ispod nekog nivoa kada pokusavas da isprovociras,no nema veze.Necu komentarisati ni dio o meni i mojim privatnim stvarima,za koje sam ti napisao vezano za Amara,i da li bi mene bilo nesto stid itd.Nema veze,to je ok.Da pricam lose o Amaru pa da i razumijem sta hoces da kazes,ali besmisleno mi je s tobom o tome raspravljati kada zapravo reagujes impulsivno a da ni ne razumijes sta se pise.To je stvar licne postavke i svakako stvar obraza.U privatne stvari se ne dira.
Hocu da znas da ako u necemu ne postoji podijeljenost u misljenjima ovde na forumu onda je to misljenje o Amaru Osimu.To je jednostavno tako.Svi smo ovde svjesni koliko je Amar Osim dobar i vazan za Zelju u ovom trenutku.Ja te ovde molim da ne pokusavas na taj nacin da pravis dijaloge,samo zato sto ti nisi dobro shvatio napisani tekst.Ima ovde puno ljudi koji otprilike ne citaju duze tekstove i koji ce onda iz tvog konteksta ,koji je pogresan,izvuci zakljucak i naci misljenje o pojedinom forumasu.Molim te da se vratis na onaj stari nacin pisanja.Evo ovaj tvoj zadnji post kada komentarises o Zelji i igracima,o tome sta bi volio i kako mislis da bi klub mogao da se izvuce iz nebuloze ,od mene si dozivio otvoreni aplauz.Te stvari ja licno volim da citam od tebe.Ti si majstor teksta koji trebas da iskoristis nacin svog pisanja na tom nivou,jer takvo razmisljanje kao u zadnjem tekstu pomaze ovde da se napravi zaista dobar dijalog na tu temu.Imati drugacije misljenje ali sa istim ciljem podrske Amaru i Zelji,nije grijeh.Ako se ne slazes,u redu brate,onda kazes na nacin i repliciras na nivou koji je tvoj,a ne aldinnov.Najgore mi je od svega da ti ne das na Amara a njega niko ne napada.
Da,hocemo boljeg Zelju u evropi.Da,hocemo bolje igrace u Zelji.Da,hocemo da gledamo ljepsi fudbal na Grbavici.Da li je to grijeh,da li je to skidanje glave Amaru Osimu?Da li sam ja realan ako to zelim ? Kada pogledas realno,analiticki,sa strane,naravno da sam nerealan.Pa sta sad?Zamisli da svi ovde pisemo realne stvari.Forum ne bi postojao,sveo bi se na tri posta ukupno i saglasili bi se da je drzava u qurcu,da smo mi u toj drzavi,da klub i liga zavise od takvih standarda,da je ekonomija na najnizem pragu,da se kroz to prave socijalni nemiri,koji se i na veliki dio prebacuju kod raje na utakmicama,sto naravno ne bi trebalo,da se nema para za igrace,da je umjetnost imati bilo kakav nivo.S tim bi se svi slozili i gotov forum.
Razlika u misljenjima je dobra,a dijalozi na takve teme moraju biti u kulturi tog dijaloga i vezani za pravila foruma kao tako organizovanog i veoma vaznog za dijalog ako si vec clan istog.
Sve najbolje ti zelim,u nadi da nastavis sa dobrim razmisljanjima i da pokazes malo vise tolarancije na razlicito misljenje.A ciljevi su isti,i to od sada pa nadalje shvati.A to je bolji Zeljo na celu sa Amarom Osimom,napredovanje kluba u svim segmentima,kako organizacionim,tako i rezultatskim.To svi ovde zelimo bez ikakve dvojbe.Da li ces se prepucavati na pitarskoj temi i davati im informacije o Saidu ili telefonske brojeve Dine Selimovica,to je tvoja stvar,i necu se puno mijesati,ali hocu ako ovde pokusavas da napravis podjele koje su netacne u svakom smislu.Na to cu uvijek da ti odreagujem,bez obzira koliko se uopste nisam nasao pogodjen ja licno.
Pozdrav!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !