NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel se kontrolna utakmica igra na pomocnom stadionu ? 
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Bosanski zmaj je napisao/la:Znamo mi za taj problem,ali izgleda da ne znaju u klubuEvoMene je napisao/la:Zvijezda nikad neće imati jaku omladinsku školu jer se kod vas tako malo pažnje pridaje tome da je to nenormalno. I ako se tako nastavi vazda će vam 95% poto igrača biti stranci.
Kako nije kad su pioniri zadnjih godina igrali završnice, kad su juniori prije 2 godine igrali završnicu i ispali od zrinjskog, pa starije generacije koje su izborile premijer ligu, junior i kadeti su prije Zvijezdinih seniora osjetili slast Premijer lige i njenih terena. Problem je u tome što se naša djeca ne forsiraju mladi kao u Gradini, Banovićima, Banja Luci, i drugim da ne nabrajam mjestima. Sada imamo par jakih talenata umjesto da ih prikljuce prvom timu ništa, Mali Čolić će napraviti veliku karijeru dijete je disciplinovan radi on treba da bude primjer mnogima. A radi tih stvari što se ne forsiraju nasi gubimo igrače tipa Huseinbasića. On je jedne godine otišao na probu u Vojvodinu i to se nije svidjelo nekim ljudima iz kluba i zato je mali otišo u Gradini , sličan primjer je i Prljača golman mali branio za kadetsku repku sada brani po selima i mnogi drugi propali talenti ovog grada...
Nisam rekao da nemate talenata, naprotiv. Smatram da ste po talentima medju jačima u državi, ali ako se pogleda realna slika koliko ste vi momaka uveli u prvi tim direktno iz svoje škole? U zadnjih pet godina sigurno nijednog. A imali ste velikih talenata, eto i taj Huseinbašić (Brzi) koji sada završi u Sarajevu, sigurno je imao kvalitet da igra kod vas. Sada u mladjim kategorijama imate Čovića i još mladjeg Novalića, vidjećemo da li ćete njih znati iskoristiti.
EDIT: Ima li klub svoju oficijalnu stranicu?
Smoke Weed Everyday!
http://www.nkzvijezda.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;EvoMene je napisao/la:Nisam rekao da nemate talenata, naprotiv. Smatram da ste po talentima medju jačima u državi, ali ako se pogleda realna slika koliko ste vi momaka uveli u prvi tim direktno iz svoje škole? U zadnjih pet godina sigurno nijednog. A imali ste velikih talenata, eto i taj Huseinbašić (Brzi) koji sada završi u Sarajevu, sigurno je imao kvalitet da igra kod vas. Sada u mladjim kategorijama imate Čovića i još mladjeg Novalića, vidjećemo da li ćete njih znati iskoristiti.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U pravu si po talentima smo sigurno medju prvima u drzavi,ali njihov dosadasnji razvoj su kocili pojedini dal namjerno ili ne namjerno,pa se desavalo da kompletne generacije u skoli fudbala napustaju Zvijezdu i odlaze u druge skole.Prema mojim saznanjima u Gradaccu jedna skola fudbala Tempo radi vrhunski i pravi rezultate sirom drzave u mladjim kategorijama. Za informaciju vec dva dana se igra u Bijeljini najjaci medjunarodni turnir do sada za mladje kategorije na ovim prostorima i da djecaci iz navedene skole redaju samo pobjede.Lijepo bi bilo provjerit ovu informaciju i u kakvoj se konkurenciji radi na tom turniru koji traje tri dana.Moje misljenje je da ce vremenom to doci na svoje dolaskom novih mladji i skolovanih trenera koji nece biti opterecenji nicim i koji ce okupit sve talentovane na jedno mjesto tj.u Zvijezdu.EvoMene je napisao/la:Nisam rekao da nemate talenata, naprotiv. Smatram da ste po talentima medju jačima u državi, ali ako se pogleda realna slika koliko ste vi momaka uveli u prvi tim direktno iz svoje škole? U zadnjih pet godina sigurno nijednog. A imali ste velikih talenata, eto i taj Huseinbašić (Brzi) koji sada završi u Sarajevu, sigurno je imao kvalitet da igra kod vas. Sada u mladjim kategorijama imate Čovića i još mladjeg Novalića, vidjećemo da li ćete njih znati iskoristiti.
To što pričaš za Tempo je smiješno, svaka čast ne osporajem njihov rad bolje da djeca treniraju nego da hodaju po ulici. Al neće niko ko igra otici iz Zvijezde u neku nepoznatu privatnu školu. I to da redaju pobjede redaju vjerovatno al kad dodju sa Zvijezdom da igraju dobiju 7, 9, komada uvjek prema tome ko nema mjesta u Zvijezdi ide u druge škole, na selo itd... Tako svi rade fudbaleri.zmajevac je napisao/la:U pravu si po talentima smo sigurno medju prvima u drzavi,ali njihov dosadasnji razvoj su kocili pojedini dal namjerno ili ne namjerno,pa se desavalo da kompletne generacije u skoli fudbala napustaju Zvijezdu i odlaze u druge skole.Prema mojim saznanjima u Gradaccu jedna skola fudbala Tempo radi vrhunski i pravi rezultate sirom drzave u mladjim kategorijama. Za informaciju vec dva dana se igra u Bijeljini najjaci medjunarodni turnir do sada za mladje kategorije na ovim prostorima i da djecaci iz navedene skole redaju samo pobjede.Lijepo bi bilo provjerit ovu informaciju i u kakvoj se konkurenciji radi na tom turniru koji traje tri dana.Moje misljenje je da ce vremenom to doci na svoje dolaskom novih mladji i skolovanih trenera koji nece biti opterecenji nicim i koji ce okupit sve talentovane na jedno mjesto tj.u Zvijezdu.EvoMene je napisao/la:Nisam rekao da nemate talenata, naprotiv. Smatram da ste po talentima medju jačima u državi, ali ako se pogleda realna slika koliko ste vi momaka uveli u prvi tim direktno iz svoje škole? U zadnjih pet godina sigurno nijednog. A imali ste velikih talenata, eto i taj Huseinbašić (Brzi) koji sada završi u Sarajevu, sigurno je imao kvalitet da igra kod vas. Sada u mladjim kategorijama imate Čovića i još mladjeg Novalića, vidjećemo da li ćete njih znati iskoristiti.
radil se sta na stadionu???
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Po prohladnom i kisnom vremenu na blatnjavom terenu solidna predstava.Od pojačanja odlićan Stančeski,Diata.....vrlodobri Mus,Sušić,Ordagić.......mislim da će ali i moraju dosta biti bolji u drugom dijelu sezone 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobar buba znaci? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Buba odličan,frajer slalom kroz igrače pravi.Trudi se,borben.Zabio jedan gol,jedan mu je golman odbranio,al na odbijenu loptu od golmana drugi igrač zabio.Po onom danas,odličanSarajlijc@ je napisao/la:Dobar buba znaci?
Pa kako Zavrsi utakmica, rezultat-strijelci?
3-1....Zvijezda-Bosna Mionica....Brezovac je napisao/la:Pa kako Zavrsi utakmica, rezultat-strijelci?
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Pobjeda Zvijezde
Danas je, sa početkom u 13,30 časova, na pomoćnom terenu stadiona Banja "Ilidža" odigrana kontrolna utakmica između NK Zvijezda-Gradačac i FK Bosna Mionica. Zvijezda je slavila rezultatom 3:1, a golove su postigli: za ekipu Zvijezde Stančeski, Sušić i Diatta, a za ekipu Bosne Suljić Adnan.
Po hladnom vremenu i kišom nakvašenom terenu nije prikazan kvalitetan fudbal, mada se i u takvim uslovima na momente mogla vidjeti dopadljiva i brza igra sa puno dobrih pasova. Na osnovu viđenog može se zaključiti da je ekipa Zvijezde igrala dosta napadački, onako kako je to Odović u svojim izjavama i najavljivao. Iako su pripreme na samom početku, vidljiva je kvalitetna fizička i kondiciona spremnost većine nogometaša i možemo se nadati ljepšem proljeću na Banji.
Za ekipu Zvijezde u prvom poluvremenu nastupili su: Kovačević, Moranjkić, Jakovljević, Mus, Husić, Ordagić, Savić, Stančeski, Milanović, Halilović i Pandža, a u drugom poluvremenu igrali su još Brkić, Džafić, Jahić, Bogdanović, Aljukić, Delić, Ristanić, Faćić, Buljubašić, Sušić, Diatta.
Danas je, sa početkom u 13,30 časova, na pomoćnom terenu stadiona Banja "Ilidža" odigrana kontrolna utakmica između NK Zvijezda-Gradačac i FK Bosna Mionica. Zvijezda je slavila rezultatom 3:1, a golove su postigli: za ekipu Zvijezde Stančeski, Sušić i Diatta, a za ekipu Bosne Suljić Adnan.
Po hladnom vremenu i kišom nakvašenom terenu nije prikazan kvalitetan fudbal, mada se i u takvim uslovima na momente mogla vidjeti dopadljiva i brza igra sa puno dobrih pasova. Na osnovu viđenog može se zaključiti da je ekipa Zvijezde igrala dosta napadački, onako kako je to Odović u svojim izjavama i najavljivao. Iako su pripreme na samom početku, vidljiva je kvalitetna fizička i kondiciona spremnost većine nogometaša i možemo se nadati ljepšem proljeću na Banji.
Za ekipu Zvijezde u prvom poluvremenu nastupili su: Kovačević, Moranjkić, Jakovljević, Mus, Husić, Ordagić, Savić, Stančeski, Milanović, Halilović i Pandža, a u drugom poluvremenu igrali su još Brkić, Džafić, Jahić, Bogdanović, Aljukić, Delić, Ristanić, Faćić, Buljubašić, Sušić, Diatta.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Džafić produžio ugovor
Mirza Džafić, iskusni napadač, rođen 1981. godine, koji je u jesenjem dijelu ove sezone igrao za naš klub, danas je produžio ugovor za narednih 6 mjeseci. "Drago mi je što sam produžio ugovor jer poznajem stanje i situaciju u Klubu. Bez obzira na lošu jesenju polusezonu mislim da ćemo u nastavku prvenstva biti onakvi kakvima se od nas i očekuje i vjerujem da će uslijediti bolji dani za Zvijezdu." - izjavio je novi - stari član našeg Kluba.
Mirza Džafić, iskusni napadač, rođen 1981. godine, koji je u jesenjem dijelu ove sezone igrao za naš klub, danas je produžio ugovor za narednih 6 mjeseci. "Drago mi je što sam produžio ugovor jer poznajem stanje i situaciju u Klubu. Bez obzira na lošu jesenju polusezonu mislim da ćemo u nastavku prvenstva biti onakvi kakvima se od nas i očekuje i vjerujem da će uslijediti bolji dani za Zvijezdu." - izjavio je novi - stari član našeg Kluba.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Ko je bio na utakmici danas,hajde malo izvjestaj, je li taj Diatta stvarno tako dobar, kakvi su vam bili ostali novi igrac i (Stanceski,Susic,Mus,....) ????
Vidim sva tri gola za Zvijezdu su postigli novi igraci,lijepo.
po meni nije bila dopadljiva igra.zvijezda je logicnoi imala terensku incijativu ali da je bilo dosta prilika ili dobrih poteza nije.ja to opravdavam posto je tek pocetak priprema i odovic polako slaze ekipu..moje je misljenje da milanovic dobro radi na treninzima ali kada je utakmica i jaci startovi on se izgubi.danas najslabiji kod prve ekipe,.pohvale za musa pericu i pogotovo ordagicu koji je pokazao da je igracina i da od njega mozemo ocekivati sve bolje i bolje partije.
kod druge ekipe diata pokazao da ima kvalitet jos da malo bude agresivniji u sto ne sumnjam i moze nam biti solidno pojacanje.ja ocekujem jos dva dobra pojacanja u zvijezdi ako hocemo da igramo dopadljivo i lijepo za oko.jedan ofanzivni vezni i napadac
kod druge ekipe diata pokazao da ima kvalitet jos da malo bude agresivniji u sto ne sumnjam i moze nam biti solidno pojacanje.ja ocekujem jos dva dobra pojacanja u zvijezdi ako hocemo da igramo dopadljivo i lijepo za oko.jedan ofanzivni vezni i napadac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Prvi dio susreta Zvijezda imala inicijativu međutim osim prilike Pandže kada je izašao sam na Bilajca nisu stvorili neku izglednu priliku. Pred kraj prvog dijela Savić iskosa proigrava Stanečskog koji iz prve veoma dobro šutira i pogađa "malu mrežicu". Prvo poluvrijeme pre malo viđeno kada se uzme u obzir protiv koga je igrana utakmica, čast Bosni ali dvije lige je razlika. Drugo poluvrijeme poromijenjene čitave postave, tu Bosna tanja jer su ostali većinom mladi igrači, od iskusnijih bio jedino Kadić, Iskrić i još jedan momak. Međutim na početku odmah poravnanje, gol na dušu golmana Brkića. Ipak kasnije stvari dolaze na svoje i Zvijezda postiže dva gola. Kada je drugo poluvrijeme u pitanju vidjelo se da neki nisu za Zvijezde, ne bih da imenujem ali mislim da se vidjelo, kao i jedan igrač koji je igrao u prvom dijelu susreta. Od novih lica istakao bi jedino Ordagića preko kojeg su polazile sve akcije dok ostali nisu nešto posebno pokazali.Bosanski zmaj je napisao/la:Ko je bio na utakmici danas,hajde malo izvjestaj, je li taj Diatta stvarno tako dobar, kakvi su vam bili ostali novi igrac i (Stanceski,Susic,Mus,....) ????
- gradacac10
- Kontakt:
ja stvarno ne znam ko cita te kilometarske postove...
ne bi bio los admir rascic kao rjesenje u napadu. ili velibor djuric kao ofanzivni vezni.mislim da ce nasi dovesti jos par igraca nadam se da ce dobro izabrati
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
tko je danas igrao desnog beka u 2 poluvremenu i jeli potpisan ugovor sa onim momkom sto je nosio br.28 mislim da se preziva Buljubašić ali nisam siguran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.