Bjelorusiju sve ide igraju odlicno odbranu a u napad ako ne moze Rutenki dodaj on ceDona je napisao/la:A ja odigram da ce Slovenija uzeti hendikepom 3,5Brezovac je napisao/la:Ovaj Rutenka sam protiv Slovenije igra..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bjelorusiju sve ide igraju odlicno odbranu a u napad ako ne moze Rutenki dodaj on ceDona je napisao/la:A ja odigram da ce Slovenija uzeti hendikepom 3,5Brezovac je napisao/la:Ovaj Rutenka sam protiv Slovenije igra..
yebem ti glupe slovence, daj dva flastera na njega pa da vidimo sta ceEmirSioux89 je napisao/la:Bjelorusiju sve ide igraju odlicno odbranu a u napad ako ne moze Rutenki dodaj on ceDona je napisao/la:A ja odigram da ce Slovenija uzeti hendikepom 3,5Brezovac je napisao/la:Ovaj Rutenka sam protiv Slovenije igra..
12-17 poluvrijemeZeroStyle je napisao/la:Koji je tacan reultat ne poluvremenu bio?Na ovoj stranici EPa stoji 13-17 a na bwinu i **** 12-17.Kome vjerovati
Evo sad ga cuvaju fino i evo ih na -1Brezovac je napisao/la:12-17 poluvrijemeZeroStyle je napisao/la:Koji je tacan reultat ne poluvremenu bio?Na ovoj stranici EPa stoji 13-17 a na bwinu i **** 12-17.Kome vjerovati
Daje sigurno on ce odlucivat na krajuhandballman je napisao/la:Hajde Rutenka još gol
Ako ćemo po nekoj logici hahahahaEmirSioux89 je napisao/la:2min rutenka 1min do kraja xd znaci na 9 ostaje
sreca ti je pa si zakasnio na Alzir ako tek kontasfunnyMe je napisao/la:može li C.Anthony preko 31.5 ???
TOP/Tipsarević J. - Benneteau J.
Tip:1 1.45
(26.5)MIA - James L.B.
Tip:VIŠE 1.85
(31.5)NYK - Anthony C.
Detroit - New York
Tip:2 1.40
(12.5)BAR - Tomić A.
Tip:1 1.85
155.5/Unicaja Malaga - Real Madrid
47.5/RM/Australija - Alžir
-1.0/Atl.Madrid - Betis
Tip:X 3.70
kontam ovo uplatit na 3 km, ev. dobitak 488 KM
Prošao si Rutenku, dao je 9 i isključen je do kraja utakmice. Igra lijevog beka.EmirSioux89 je napisao/la:Kad ja nisam ni pratio Bjelorusiju nit ja pogleda gdje igra al reko puno je 10 golova da dadne na utakmici kad on jedini i zna igrat 5 vec daoodma jedan listic u kantu
teško će ovo u over, a jesu se i namašali u prvom poluvremenu, ja igro alžir preko 31,5Zeman je napisao/la:srećom slovenija preokrenu, ali alžirci i australci ne mogu gola dati kako treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.