Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Devil » 17 jan 2013, 17:30

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Devil je napisao/la: Jbg oni su orginal nasi,to su pive detinjstva,one sa kojima si pocinjao.
Ali npr.nakon sto probas orginal ceski Staropramen,neces ni pomisliti da pijes zagrebacki i apatinski. ;)
Ne znam buraz,vjeruj meni se jetra okrece kad pijem ove pive.
A ovu sam pio u Fleku,nadam se da znas gdje je to. :mrgreen:
Ko je bio u Pragu a nije bio u Fleku ne sme ni da prica da je bio tamo. ;)
Isto vazi i za Zlatnog Tigra,Cernoha Vola i ostale.
Mislim da niti u jednom drugom gradu nema tako fenomenalnih pabova kao u Pragu.Sve tradicionalno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 jan 2013, 17:34

@Devil

Upravo tako.
Ma nema jacih pabova,a piva drama dobra.Eh da je opet gore. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 17 jan 2013, 17:38

kakva je ona karlovačka crna? :mrgreen:

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 17 jan 2013, 17:40

alacious je napisao/la:kakva je ona karlovačka crna? :mrgreen:
pa crna :D
.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2013, 17:40

AgresivnoDjubre je napisao/la:@Devil

Upravo tako.
Ma nema jacih pabova,a piva drama dobra.Eh da je opet gore. :mrgreen:
Iskren da budem nisam probao ni 5 % ceskih piva.Sramota me malo ali tako je,bio sam premalo da bi uspeo,ali nadam se da ce me put opet tamo naneti,prekrasan je grad Prag.Ne znam da li si probao lokalno NovoMestetsky pivo,mislim da se tako pise.Prosto ubija,takodje Kelt ubija isto lokalno pivo,pravljen po uzoru na Guiness ali po mene ne mogu da se porede.Ove jace brendove Staropramen,Uruquell,Gambrinus ne treba ni spominjati.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 jan 2013, 17:47

@Devil

Ne znam brate ta imena nikako.Znam da sam 4 dana proveo u Pragu i to je nesto sto cu pamtiti u zivotu.Ostavilo je trag na meni.A pio sam vazda,tako da sam vjerovatno probao.Meni su odlicne pive gore.Nisam vjerovao,jer kad sam krenuo gore rekli su mi da im nisu cemu. :mrgreen: Sad bi dao zenu samo da budem 4 dana gore.Jos kad sam bio potrefila se neka utakmica Sparte,ma ljepota. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jan 2013, 17:50

Šta će vam pive,udarajte po rakiji :mrgreen: .

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2013, 17:55

AgresivnoDjubre je napisao/la:@Devil

Ne znam brate ta imena nikako.Znam da sam 4 dana proveo u Pragu i to je nesto sto cu pamtiti u zivotu.Ostavilo je trag na meni.A pio sam vazda,tako da sam vjerovatno probao.Meni su odlicne pive gore.Nisam vjerovao,jer kad sam krenuo gore rekli su mi da im nisu cemu. :mrgreen: Sad bi dao zenu samo da budem 4 dana gore.Jos kad sam bio potrefila se neka utakmica Sparte,ma ljepota. :mrgreen:
Ako te put nekada nanese u Belgiju,nemoj da te djavo natera pa da ne probas Rochefort i Westvleteren.Iskreno nisam bio bolja piva.Ali budi spreman i da masno platis za njih,narocito ovo drugo.Mada negde sam procitao da su konacno monasi odlucili da puste to pivo u slobodnu prodaju kako bi skupili neki kes za obnovu manastira. ;)

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 jan 2013, 17:58

Devil je napisao/la: Ako te put nekada nanese u Belgiju,nemoj da te djavo natera pa da ne probas Rochefort i Westvleteren.Iskreno nisam bio bolja piva.Ali budi spreman i da masno platis za njih,narocito ovo drugo.Mada negde sam procitao da su konacno monasi odlucili da puste to pivo u slobodnu prodaju kako bi skupili neki kes za obnovu manastira. ;)
Nisam nikad bio a sumnjam da cu u skorije vrijeme.Skupljam pare za London.Cilj je gore otici i zadrzat se sto duze mogu. :lol: A ako ikad odem probat cu te pive,ma ja gdje god odem probam odma sve,da vidim na cemu sam. :lol:
Ma pare nisu problem,jedino ako je bas skupo,a stani nije bilo u slobodnoj prodaji ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2013, 18:03

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Devil je napisao/la: Ako te put nekada nanese u Belgiju,nemoj da te djavo natera pa da ne probas Rochefort i Westvleteren.Iskreno nisam bio bolja piva.Ali budi spreman i da masno platis za njih,narocito ovo drugo.Mada negde sam procitao da su konacno monasi odlucili da puste to pivo u slobodnu prodaju kako bi skupili neki kes za obnovu manastira. ;)
Nisam nikad bio a sumnjam da cu u skorije vrijeme.Skupljam pare za London.Cilj je gore otici i zadrzat se sto duze mogu. :lol: A ako ikad odem probat cu te pive,ma ja gdje god odem probam odma sve,da vidim na cemu sam. :lol:
Ma pare nisu problem,jedino ako je bas skupo,a stani nije bilo u slobodnoj prodaji ?
Pa eto ja i cale smo bili u Genku pre dve godine u maju,tacno za vreme poslednje utakmice Genka u prvenstvu i proslave titule sampiona,tada smo kod ovoga caletovog frenda bili i on je za nas kako bi to probali mesec dana unapred rezervisao paket tog piva.Pivo se nije imalo kupiti u slobodnoj prodaji vec samo u manastiru jer monasi nisu zeleli da ga toliko eksponiraju,tako da je cena jedne flase od 0.5 bila 20 ojra.A u paketu dodju 24 piva i morao si mesec dana unapred da rezervises kako ne bi bila ispunjena kota koju bi oni prodali taj mesec.Mada kazem citao sam da je sada kao pusteno u zvanicnu prodaju i da ima da se kupi po supermarketima,pretpostavljam sada i po nesta nizoj ceni.
Rochefort je bio i tada da se kupi u slobodnoj prodaji,ako me pamcenje sluzi oko 4-5 ojra je samo sto ima nekoliko varijanti.Ono od 11.3 % cini mi se alkohola smo mi pili i fenomenalno je.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jan 2013, 18:04

Nabijem te Devile ide mi sad voda na usta :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 jan 2013, 18:07

Zodiac je napisao/la:Šta će vam pive,udarajte po rakiji :mrgreen: .
to je to 8-) :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 jan 2013, 18:09

@Devil

A brate dragi ja kontao to ce biti 5-6 eura kad ono 20 majko moja. :mrgreen: Odma racunaj da to necu piti,jedino ako je u slobodnoj prodaji jeftiniji. :D :D Al eto opet kazem ako odem gore potrudit cu se da probam te pive,bas da vidim kad si ih tako ufalio. :lol: Bas bi volio,sad si me nafurao. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2013, 18:11

Isto tako ko bude isao u Grcku neka se ne trudi da proba piva.Zanimljivije zemlje a ruznijeg piva ja video nisam. :lol: :roll:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 jan 2013, 18:12

I gadnije.Moji kad su isli na tekmu u Grcku nedavno,kazu havarija od drzave. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2013, 18:16

AgresivnoDjubre je napisao/la:I gadnije.Moji kad su isli na tekmu u Grcku nedavno,kazu havarija od drzave. :mrgreen:
Al' zato uzo,metaksa,giros i feta sir ubijaju. :mrgreen:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 jan 2013, 18:17

E jbg sad.
Nego imal iz Srbije ikakva linija do Londona ?
Cijena i to ?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jan 2013, 18:19

AgresivnoDjubre je napisao/la:E jbg sad.
Nego imal iz Srbije ikakva linija do Londona ?
Cijena i to ?
Rynair
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2013, 18:19

Povratna izmedju 150-190 eura,u zavisnosti od popusta koje nude zbog vremena u kome putujes.Mislim da kada nema nikakvih popusta da je 190 eura.Ali to je veoma retko. ;)

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 jan 2013, 18:23

Devil je napisao/la:Povratna izmedju 150-190 eura,u zavisnosti od popusta koje nude zbog vremena u kome putujes.Mislim da kada nema nikakvih popusta da je 190 eura.Ali to je veoma retko. ;)
Nije skupa povratna,bez zafrkancije.Cilj mi je ove godine gore otici,ako u tome ne uspijem smatram da nisam sposoban da zivim AHAHAHHHHA.Jer kod nas nema nista direktno mislim.Hvala.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []