Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Prescritto
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Hajd ako ništa nećemo ih slušati kako plaću i ciganče da je prvenstvo lažirano. 

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- Contentissimo
- Kontakt:
hehe banda ce kukati i plakati uvijek cak i kad bi u startu imali +10 bodova u odnosu na Juve, opet im ne bi odgovaraloPrescritto je napisao/la:Hajd ako ništa nećemo ih slušati kako plaću i ciganče da je prvenstvo lažirano.

ps
2 godine zaredom kad smo bili 7 postali smo simpaticni, a vidi cuda sad kad smo u vrhu opet smo lopovi

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- AvantiSignora
- Kontakt:
Contentissimo je napisao/la:hehe banda ce kukati i plakati uvijek cak i kad bi u startu imali +10 bodova u odnosu na Juve, opet im ne bi odgovaraloPrescritto je napisao/la:Hajd ako ništa nećemo ih slušati kako plaću i ciganče da je prvenstvo lažirano.kompleks je cudo, a sve dok ima kompleksa znaci da ne trebamo brinuti, jer znamo da smo najjaci
ps
2 godine zaredom kad smo bili 7 postali smo simpaticni, a vidi cuda sad kad smo u vrhu opet smo lopovi

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Sudstvo brzo radi i ekspresno rješava slučajeve, usvaja žalbe i poništava odluke, ali samo kada nije Juventus u pitanju.
Da se razumijemo, ne interesuju me, niti znam koliko oni imaju bodova, samo komentarišem sramno ponašanje prema nama kada su naši igrači i trener upleteni u ovu farsu.
Da se razumijemo, ne interesuju me, niti znam koliko oni imaju bodova, samo komentarišem sramno ponašanje prema nama kada su naši igrači i trener upleteni u ovu farsu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Prescritto
- Kontakt:
Upravo iz istog razloga sam ono i napisao. Nervira me licemjerstvo u sportskom pravosuđu, za sve su oni kompetentni, samo nisu kad je Juve u pitanju.
Palazzi se eno neće ni žaliti na ovu odluku, a za Conte je tražio 15 mjeseci nakon što je sud odbio nagodbu.
Palazzi se eno neće ni žaliti na ovu odluku, a za Conte je tražio 15 mjeseci nakon što je sud odbio nagodbu.
- Contentissimo
- Kontakt:
dvostruki standardi vladaju u Italiji, to je valjda sad svima postalo jasno...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Bilo bi fer da i Laziu ne uzimaju bodove, al sumnjam, sve mi je to oko ita fudbala puno spletki.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- LateraleSinistro
- Kontakt:
jbga, 24 svjedoka Conteu nisu pomogla, a ovi nakon jedne zalbe sve cisto.Contentissimo je napisao/la:dvostruki standardi vladaju u Italiji, to je valjda sad svima postalo jasno...

- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma oni sami sebi kvare ugled oko Serie A...
..
U subotu moramo dobiti, nema vise mjesta za kiksove. Sho je bilo bilo je,,, Ako Marchisio nebude 100% spreman onda ga je bolje sacuvati protiv Lazia ,,,

U subotu moramo dobiti, nema vise mjesta za kiksove. Sho je bilo bilo je,,, Ako Marchisio nebude 100% spreman onda ga je bolje sacuvati protiv Lazia ,,,
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Udine ce haman bit dosta oslabljeno protiv nas, mislim da i bez Vidala i Marchisia ih mozemo dobit.Nadam se da Padoin nece igrat. 

- Prescritto
- Kontakt:
Ma kakve smo kurate sreće zabit će nam ga Toto iz jedne prilike.
Doduše dosta je bilo opuštanja i zezancije, vrijeme je da se počne ozbiljnije igrati i pobjeđivati. Mora se stvoriti kakva-takva prednost pred utakmice protiv Celtica.

Doduše dosta je bilo opuštanja i zezancije, vrijeme je da se počne ozbiljnije igrati i pobjeđivati. Mora se stvoriti kakva-takva prednost pred utakmice protiv Celtica.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma to je najgore kad podcijenivas protivnika, par puta smo se vec oprzli razmisljajuci tako 

Nece biti problema,vakat da se ubiljezi jedna sigurna pobjeda nakon 1 od mogucih 6 b. Mada postoje problemi sa sastavom skoro svako kolo, pa Konte odavno nije imao citav sastav na raspolaganju . Bitno da bude starter Pirlo, ostak uz njega izgleda uvijek dobar. U napada Gio-Vucina za rijesenje utakmice u Juventusovu korist...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlCapitano
- Kontakt:
Cavani's previous attorney Pablo Betancourt told TuttoJuve: "Cavani will leave in the summer. He would be perfect for Juventus."

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- LateraleSinistro
- Kontakt:
If only we have moneyIlCapitano je napisao/la:Cavani's previous attorney Pablo Betancourt told TuttoJuve: "Cavani will leave in the summer. He would be perfect for Juventus."

- AvantiSignora
- Kontakt:
KO zna mozda nas Marotta jednom iznenadi
.. Al nista od toga..
Sto se tice ovi povreda u jednu ruku to doce i dobro jer onda ce morati dovesti pod hitno par pojacanja.. Ma da to nisu neke velike povrede al opet..

Sto se tice ovi povreda u jednu ruku to doce i dobro jer onda ce morati dovesti pod hitno par pojacanja.. Ma da to nisu neke velike povrede al opet..
- IlCapitano
- Kontakt:
Slažem se, ima još napadača, pogotovo će ih biti na ljeto, ali trenutno nema savršenijeg napadača za ovaj Conteov Juventus od Cavanija. Čovjek ima apsolutno sve što napadač treba imati, i više, a osim toga i defanzivno je iznimno dobar. Nadam se da će Marotta iznenaditi sve.
Od ostalih, ja bih volio vidjeti Torresa tu, vratio bi njega Conte u idealnu formu, Muriela, Chicharita ili Benzemu.
Od ostalih, ja bih volio vidjeti Torresa tu, vratio bi njega Conte u idealnu formu, Muriela, Chicharita ili Benzemu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Ma nece njega De Laurentis dat Juventusu nema sanse, a niti ce Juventus dat 50 miliona za njega, a vala niti bi ja dao za njeg 50 miliona.Kad malo skontam ne bi dao ni za jednog igraca 50 miliona izuzev Messia i Ronalda.
- Prescritto
- Kontakt:
Ma kakvi nema šanse da Cavani dođe u Juve, De la Show će pokušati da za njega uzme što više moguće love, minimalno 60 miliona.
Quagliarella će skoro pa sigurno propustiti subotnji meč, a ako bude padao snijeg kako je najavljeno od starta će krenuti Matri i Giovinco. Gio je na jesen zabio dva komada, Matri prošle zime dva, nek' sad daju po jedan bit će dovoljno.
Isto kao što sam napisao pred meč protiv Parme i sad mislim da će nam trebati 2 gola za pobjedu. Odbrana mi je nekako nesigurna u posljednje vrijeme. Iako dobro igraju čitavu utakmicu, ali opet naprave neku greškicu i odmah se gol primi.
Očekujem Caceresa desno, Bonuccija u sredini, a Barzagli lijevo da pripomogne De Ceglieu inače će Basta svašta raditi.
Quagliarella će skoro pa sigurno propustiti subotnji meč, a ako bude padao snijeg kako je najavljeno od starta će krenuti Matri i Giovinco. Gio je na jesen zabio dva komada, Matri prošle zime dva, nek' sad daju po jedan bit će dovoljno.
Isto kao što sam napisao pred meč protiv Parme i sad mislim da će nam trebati 2 gola za pobjedu. Odbrana mi je nekako nesigurna u posljednje vrijeme. Iako dobro igraju čitavu utakmicu, ali opet naprave neku greškicu i odmah se gol primi.
Očekujem Caceresa desno, Bonuccija u sredini, a Barzagli lijevo da pripomogne De Ceglieu inače će Basta svašta raditi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.