FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la exbabilon » 17 jan 2013, 22:40

Moze li se znat koliko skupo? :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 17 jan 2013, 22:42

hilmo je napisao/la:"Niti jedan klub na svijetu ne objavlju detalje o bilo kojem transferu. To su sve saznanja do kojih mediji dođu. Niti jedan klub ne objavi na svojoj stranici detalje transfera, koji su detalji ugovora, koliko je obeštećenje," rekao je Selimović.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kojasevi ... -dio/96113" onclick="window.open(this.href);return false;
Slagao vam je ovo, evo ti i primjera:

http://www.juventus.com/juve/en/news/2j ... amoah-Isla

Juventus je putem zvaničnog sajta objavio sve detalje ugovora kad je doveo dvojicu igrača.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 17 jan 2013, 22:49

Prescritto je napisao/la:
hilmo je napisao/la:"Niti jedan klub na svijetu ne objavlju detalje o bilo kojem transferu. To su sve saznanja do kojih mediji dođu. Niti jedan klub ne objavi na svojoj stranici detalje transfera, koji su detalji ugovora, koliko je obeštećenje," rekao je Selimović.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kojasevi ... -dio/96113" onclick="window.open(this.href);return false;

Juventus je putem zvaničnog sajta objavio sve detalje ugovora kad je doveo dvojicu igrača.
Ma poslusaj ovaj razgovor. Drugim rijecim im reko ko vas yebe. Ako hocete detalje dodjite dajte 30.000 KM za novi statut pa ce vam se reci. Ovaj isti Dino je rekao da Said ima ugovor do ljeta navijacima a svojoj raji rekao istinu. Ako hocete da saznate cuj te se sa nekim od njegovih jarana oni znaju.

Zadnjih 15 godina je covjek u nervozi morate ga shvatiti. Ha ja. Tako barem rece na kraju.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 jan 2013, 22:54

nisam bio siguran reko mozda je i u pravu pa nisam htjeo sad da kontriram al koliko se sjecam klubovi znaju objaviti visinu obestecenja mozda ne i ugovor igraca al eto ma gore sam napisao jel izadje saopstenje kluba u vezi visine trasfera jer vise mi je mrsko slusati raju jedni kazu za 100 milja drugi 200 treci otisao djabe i onda ko ima bolje izvore...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 17 jan 2013, 22:57

bob je napisao/la:

nisam bio siguran reko mozda je i u pravu pa nisam htjeo sad da kontriram al koliko se sjecam klubovi znaju objaviti visinu obestecenja mozda ne i ugovor igraca al eto ma gore sam napisao jel izadje saopstenje kluba u vezi visine trasfera jer vise mi je mrsko slusati raju jedni kazu za 100 milja drugi 200 treci otisao djabe i onda ko ima bolje izvore...

obestecenje je najnormalnija stavr koja se objavljuje i koja uvjek izadje u javnost,a stavke ugovora izmedju igraca i kluba su ono sto ostaje izmedju njih

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 jan 2013, 23:02

Iskren da budem, i ne očekujem nešto velike transfere, koliko bude da bude...Hvala Bogu...
Samo mi nije u redu da ja nešto sad priča koliko je ko uzeo para ze nekog, jer nemam pravu informaciju i sa špekulacijama ne želim da baratam..
Isto tako, Dino ima moje puno povjerenje i podršku...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 17 jan 2013, 23:04

Nebitno ali Amar je milion puta rekao koliko je tacno za Viscu dobio, i za koliko je Sehic otisao i da se jos cekaju pare. I za koliko je Zeba otisao se reklo. I za koliko je Bekric prvi put otisao Amar licno rekao kako ce mu 200.000 dolara od toga transfera dobro doci.

Znaci Dino Selimovicu nigdje na "svijetu" mozda tome svijetu gdje ste sampioni svemira se ne govori. Ali u drugom svijetu se govori cifra. Ja sam vam za Saida eto prelistajete rekao odma isti dan kad su rekli da je presao u Dinamo odma sam vam rekao 50.000 eura.

A i za Sesara ce se saznati za 2-3 dana. Nekome ce od raje Dino ili neko drugi reci.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 17 jan 2013, 23:08

Dokad mu je trajao ugovor?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 jan 2013, 23:10

Pa dobro, kod nas su sve lopovi i lažovi u klubu...sljedeće sezone se borimo za opstanak, ako u opće budemo postojali, igrači su nam tarabe...baš fino... :D
Super...
PS. gledam sad neki video sa današnjeg treninga Tadejević baš fin gol zabio...
@edol, pitaj naše komšinice oni to bolje znaju od nas..

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 17 jan 2013, 23:12

imal gdje informacija jel on prodan ili je otisao na posudbu?

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 17 jan 2013, 23:13

Sarajlijc@ je napisao/la:
exbabilon je napisao/la: Mozes ti ovo nazvat kako hoces, al meni je ovo proba. Igrat ce za njih 6 mjeseci i ako zadovolji ostaje jos, ako ne onda se vraca.
Pa dobro, samo ce ih skupo doci ta proba :mrgreen:

slika :ugeek: :ugeek:
Ko je ovaj?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 jan 2013, 23:15

ZeroStyle je napisao/la:
exbabilon je napisao/la: Mozes ti ovo nazvat kako hoces, al meni je ovo proba. Igrat ce za njih 6 mjeseci i ako zadovolji ostaje jos, ako ne onda se vraca.

slika :ugeek: :ugeek:
Ko je ovaj?
Dzakmic

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 17 jan 2013, 23:38

Ne bih da se falim,ali ja sam menader i upoznat sam s svim ljudima u nasem fudbalu,ja sve znam,a vi ostali ste beze :lol: :lol:
Salu na stranu,vise cifra nije ni bitna.Svima je jasno da ni jedan igrac nije imao ugovor i da su svi otisli dzabaluka.Samo sto se navijaci Sarajeva tjese s ovim ili onim,ali iskreno i ja bih kad bi moj klub tako nesto uradio.
Ja se ne bih nadao nikakvim titulama,dok u klub ne dodu pravi ljudi.
Mislim da je to poenta.Sad sto sam ja menader i sjedio sam s Selimovicem,sve znam,ma necu da se falim :lol: :lol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 jan 2013, 23:41

Tadajević
" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Dinin odgovor na pitanje o ostavci

"Nisam dao ostavku, nisam planirao dati ostavku, niti planiram dati ostavku, a posebno ne u vrijeme priprema za pohod na titulu."
U novi boj ...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 jan 2013, 23:51

Naši novinari... :D :D :D
A Bogami Mario fine slobodnjake izvodi.. :)
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 17 jan 2013, 23:58, ukupno mijenjano 2 puta.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 jan 2013, 23:52

Za Ivana cemo dobit pare i sad i na ljeto (ako zadovolji) sad 1/3 na ljeto preostale 2/3 tj sad 100k na ljet 300k maraka...a sa nama je produzio ugovor da bi se u slucaju povratka ako ne zadovolji dole, sto se nece desiti, mogao igrati u Sarajevu.

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 17 jan 2013, 23:54

Dona je napisao/la:Ne bih da se falim,ali ja sam menader i upoznat sam s svim ljudima u nasem fudbalu,ja sve znam,a vi ostali ste beze :lol: :lol:
Salu na stranu,vise cifra nije ni bitna.Svima je jasno da ni jedan igrac nije imao ugovor i da su svi otisli dzabaluka.Samo sto se navijaci Sarajeva tjese s ovim ili onim,ali iskreno i ja bih kad bi moj klub tako nesto uradio.
Mislim da je to poenta.Sad sto sam ja menader i sjedio sam s Selimovicem,sve znam,ma necu da se falim :lol: :lol:
Kome si ti menadžer?
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 18 jan 2013, 00:01

MaroonWhite1987 je napisao/la:
Dona je napisao/la:Ne bih da se falim,ali ja sam menader i upoznat sam s svim ljudima u nasem fudbalu,ja sve znam,a vi ostali ste beze :lol: :lol:
Kome si ti menadžer?
Mrletu :lol:

Odoh spavati dosta je peglanja

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jan 2013, 00:04

ZeroStyle je napisao/la:

http://www.kleague.com/File/club/player/2011164.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :ugeek: :ugeek:
Ko je ovaj?
Reci da me zajebavas majke ti :o :o
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 18 jan 2013, 00:04

Lijep je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Braachuka, miguelramos i 21 gost.