Bez Zajebancije kolko je Avionska do Praga a koliko do Dublina iz BGDevil je napisao/la:Povratna izmedju 150-190 eura,u zavisnosti od popusta koje nude zbog vremena u kome putujes.Mislim da kada nema nikakvih popusta da je 190 eura.Ali to je veoma retko.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** majku imam ja jednog navijaca Rome na fejsu frajer nema koju drzavu nije obiso i na kakvim tekmama nije bio, Devile i ti bi mu pozavidio 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Do Praga koliko ja znam nema direktna linija iz Beograda.Vec se ide na Cirih ili Bukurest nisam siguran.Jedino ako je nisu uveli u medjuvremenu.A ta je bila za takvu relaciju djavolski skupa.Mnogo isplatnija varijanta je busem,smesna cifra je povratna karta,nekih 80-ak eura je bila cini mi se.Mi smo tada planirali da idemo sa avionom ali definivno nas je jeftinije izaslo sa autom,jos se to vodilo kao poslovni put pa mi gorivo nismo ni placali.Heller je napisao/la:Bez Zajebancije kolko je Avionska do Praga a koliko do Dublina iz BGDevil je napisao/la:Povratna izmedju 150-190 eura,u zavisnosti od popusta koje nude zbog vremena u kome putujes.Mislim da kada nema nikakvih popusta da je 190 eura.Ali to je veoma retko.
A za Dablin stvarno ne znam,probaj na nekom sajtu videti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa 200 maraka 7 dana u Pragu.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
To preko neke agencije je li paket aranzman ili ekskurzija ?AgresivnoDjubre je napisao/la:Pa 200 maraka 7 dana u Pragu.![]()
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma ovo za studente.Ima Rim ima Prag.Devil je napisao/la: To preko neke agencije je li paket aranzman ili ekskurzija ?
99 eura.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Nasi su u novembru isli u Graz za vikend ni 30 eura nisu placali.Doduse samo 2 danas si u Grazu.Ostalo provedes u putu.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ma ovo za studente.Ima Rim ima Prag.Devil je napisao/la: To preko neke agencije je li paket aranzman ili ekskurzija ?
99 eura.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma dobro ima tog i kod nas.Ne znam treba se skupit para to uopste nije skupo.Dok ides u Prag obidjes Bratislavu,Dresden i Budimpestu mislim.Jeftino drama.Devil je napisao/la: Nasi su u novembru isli u Graz za vikend ni 30 eura nisu placali.Doduse samo 2 danas si u Grazu.Ostalo provedes u putu.
Pretpostavljam i Karlovy Vary,to je nama bila ruta za ekskurziju u trecem srednje,Budimpesta,Bratislava,Prague,Karlovy Vary.AgresivnoDjubre je napisao/la:Ma dobro ima tog i kod nas.Ne znam treba se skupit para to uopste nije skupo.Dok ides u Prag obidjes Bratislavu,Dresden i Budimpestu mislim.Jeftino drama.Devil je napisao/la: Nasi su u novembru isli u Graz za vikend ni 30 eura nisu placali.Doduse samo 2 danas si u Grazu.Ostalo provedes u putu.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Eh jest i to obidjes.Devil je napisao/la: Pretpostavljam i Karlovy Vary,to je nama bila ruta za ekskurziju u trecem srednje,Budimpesta,Bratislava,Prague,Karlovy Vary.
- reds_forever
- Kontakt:
Prelijepo mjestoDevil je napisao/la: Pretpostavljam i Karlovy Vary,to je nama bila ruta za ekskurziju u trecem srednje,Budimpesta,Bratislava,Prague,Karlovy Vary.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- legenda reala
- Kontakt:
A ja za to čuo preko kladionice ove Karlovy Vary igro over 5.5 na golovereds_forever je napisao/la:Prelijepo mjestoDevil je napisao/la: Pretpostavljam i Karlovy Vary,to je nama bila ruta za ekskurziju u trecem srednje,Budimpesta,Bratislava,Prague,Karlovy Vary.ali im je ona termalna voda fuj
Konto to samo neki naziv kluba.
Aaaaa Emire
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cuj nekih gradova aman jarabi
Najistocnije sto sam bio je Gorazde, najzapadnije Zenica 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- reds_forever
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:A ja za to čuo preko kladionice ove Karlovy Vary igro over 5.5 na golovereds_forever je napisao/la:Prelijepo mjestoDevil je napisao/la: Pretpostavljam i Karlovy Vary,to je nama bila ruta za ekskurziju u trecem srednje,Budimpesta,Bratislava,Prague,Karlovy Vary.ali im je ona termalna voda fuj
![]()
![]()
![]()
Konto to samo neki naziv kluba.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Cuj nekih gradova aman jarabiNajistocnije sto sam bio je Gorazde, najzapadnije Zenica
Ja i nisam neki narocit ljubitelj putovanja, ali eto, recimo BiH sam stvarno velikim dijelom obisla, sto zbog tih nekih izleta, organizovanih putovanja koja su uglavnm bila po Bosni, tako i zbog toga sto su mi roditelji Hercegovci pa i tamo imam hiljadu nekih rodica i rodjaka koje obilazimo...Inace, i ako odem negdje, ne volim se previse zadrzavat, nema ljepseg osjecaja nego kad dodjes svojoj kuci
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Iznenađuje li te hokejaški klub?reds_forever je napisao/la:Mene iznenadjuje da tamo postoji fudbalski klub; to je bas mjesto za relaksaciju, ko bi tamo igrao
![]()
NAPRIJED NARODE!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zato kad se prvi put docekam Zapada...
Sjetit cu se raja s foruma kad postanem vlasnik multimilionerske firme 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- legenda reala
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:
Mene iznenadjuje da tamo postoji fudbalski klub; to je bas mjesto za relaksaciju, ko bi tamo igrao
![]()
Mislim da je hokejaški klub, Emir će potvrditi
Jesi bila u najljepšem gradu Jugoistočne Evropereds_forever je napisao/la:![]()
Ja i nisam neki narocit ljubitelj putovanja, ali eto, recimo BiH sam stvarno velikim dijelom obisla, sto zbog tih nekih izleta, organizovanih putovanja koja su uglavnm bila po Bosni, tako i zbog toga sto su mi roditelji Hercegovci pa i tamo imam hiljadu nekih rodica i rodjaka koje obilazimo...Inace, i ako odem negdje, ne volim se previse zadrzavat, nema ljepseg osjecaja nego kad dodjes svojoj kuci
ja sam skoro sve obišao, samo nisam u Zenici nikad bio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- reds_forever
- Kontakt:
Pa recimo da me i to iznenadjuje, al hokej ne pratim, pa mi nije bio na pametiZeman je napisao/la:Iznenađuje li te hokejaški klub?reds_forever je napisao/la:Mene iznenadjuje da tamo postoji fudbalski klub; to je bas mjesto za relaksaciju, ko bi tamo igrao
![]()
Amele jel' ova reds_forever ona slatka djevojka što si mi slao link njenog profila ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Joj Zdeneče kolko joj je godina, ona je cura iz snova

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.