Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
neka na laktaski stadion stavi par stolica, malo parketa, kosevi iz dvorane i natkrije ceradom 

-
- Kontakt:
ako moze samo objasnjenje za ovo, otkud to da je realnije da ce se u Sarajevu navijati za Igokeu a kao u Zenici nece.nerminh74 je napisao/la: u zenici je poslje laktasa najmodernija dvorana i za razliku od laktasa ima trazeni kapacitet, ali opet nevjerujem da bi tamo iko navijao za igokeu
i onda ostanu samo skenderija i zetra kao realne,
nekako mi vise ovo baca na onu sarajevsku spiku, de kod nas iznajmite dvoranu 'ta ce Zenica

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
ma igrace se u boriku ako se bude igralo.. ubace se montazne tribine (a ima mjesta) i eto 5000 mjesta..neroazzurni je napisao/la:ako moze samo objasnjenje za ovo, otkud to da je realnije da ce se u Sarajevu navijati za Igokeu a kao u Zenici nece.nerminh74 je napisao/la: u zenici je poslje laktasa najmodernija dvorana i za razliku od laktasa ima trazeni kapacitet, ali opet nevjerujem da bi tamo iko navijao za igokeu
nekako mi vise ovo baca na onu sarajevsku spiku, de kod nas iznajmite dvoranu 'ta ce Zenica
sta je vama, ako igokea bude u EL, a partizan mjesto do, Igokea ce odustat i prepustiti mjesto partizanu
zivi bili pa vidili..
epilog slican kao široki->zvezda za eurocup prosle sezone
zivi bili pa vidili..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
siroki je odustao zbog finansija.. zasto bi igokea? vec dvije godine placaju 100 000 eura pozivnu kartu za aba ligu. igokei (dodiku) pare nisu problemKevin je napisao/la:sta je vama, ako igokea bude u EL, a partizan mjesto do, Igokea ce odustat i prepustiti mjesto partizanu
zivi bili pa vidili..
Nije isto 100k evra i milioni koji će se morati uložiti za EL.
nece ni dodik vjecno, ali kazem ti..sacekajmo kraj sezoneaco93 je napisao/la:siroki je odustao zbog finansija.. zasto bi igokea? vec dvije godine placaju 100 000 eura pozivnu kartu za aba ligu. igokei (dodiku) pare nisu problemKevin je napisao/la:sta je vama, ako igokea bude u EL, a partizan mjesto do, Igokea ce odustat i prepustiti mjesto partizanu
zivi bili pa vidili..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
braoolyo je napisao/la:Nije isto 100k evra i milioni koji će se morati uložiti za EL.

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ma ja dodik cita ovaj forum i zestoko slusa savjete odavdeneroazzurni je napisao/la:ako moze samo objasnjenje za ovo, otkud to da je realnije da ce se u Sarajevu navijati za Igokeu a kao u Zenici nece.nerminh74 je napisao/la: u zenici je poslje laktasa najmodernija dvorana i za razliku od laktasa ima trazeni kapacitet, ali opet nevjerujem da bi tamo iko navijao za igokeu
ovako moje licno misljenje je da bi u sarajevu bilo ljudi koji bi za igokeu navijali i to cisto iz razloga sto bez obzira na sve ipak predstavlja BiH isto kao sto bareclona predstavlja spaniju a ne cataloniu
takodjer mislim da u sarajevu ima vise ljudi koji vole kosarku kao sport
i opet pricam o kojoj stotini ljudi
a nema bas nikakve veze sa tim u koji ce grad otici pare, pogotovu meni koji nevolim uprave ni skenderije ni zetre
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Ja cisto sumnjam da bi Dodik pristao na to da Igokea igra u Sarajevu. Izmislice on vec nesto,ali ja mislim da nema sanse da Igosi igraju tamo. 

Evo da se ne mučite više
http://pressrs.ba/sr/sport/kosarka/stor ... A1ima.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://pressrs.ba/sr/sport/kosarka/stor ... A1ima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vec sam napisao, u EL ima propisan broj mjesta koji mogu biti na montaznim objektima, ipak mislim da ce zahtjevati barem limitirano prosirivanje dvoranepavarotti je napisao/la:Evo da se ne mučite više![]()
-
- Kontakt:
Eto mjesto odigravanja sad znamo.Zna li neko upucen,mogu li se karte za utakmicu sa Zvezdom uzeti negdje u BL i gdje tacno???
-
- Kontakt:
Ima li iko na ovom forumu iz Laktaša,Aleksandrovca?
Ja nešto ne vidim kako će 2000 montažnih stolica stati u dvoranu??? jednostavno nema prostora!
Ja nešto ne vidim kako će 2000 montažnih stolica stati u dvoranu??? jednostavno nema prostora!
Karte su dana spustene u prodaju u Aleksandrovcu, tj.jako mala karata, sve ostalo ce biti podijeljeno.NikolaPekovic je napisao/la:Eto mjesto odigravanja sad znamo.Zna li neko upucen,mogu li se karte za utakmicu sa Zvezdom uzeti negdje u BL i gdje tacno???
Čujem neće se puštati navijači sa Zvezdinim obilježjima u dvoranu, a o podjeli karata da ne pričamo... Džaba Milorade, džaba, opet ćete u svom selu biti u manjini.
-
- Kontakt:
Pa sta ako ce biti u manjini??? U manjini su bili i kad je Partizan gostovao pa znamo kakav je rezultat bio na krajubraoolyo je napisao/la:Čujem neće se puštati navijači sa Zvezdinim obilježjima u dvoranu, a o podjeli karata da ne pričamo... Džaba Milorade, džaba, opet ćete u svom selu biti u manjini.

ja sam iz laktasa i vjeruj mi da nemam pojma gdje misli smjestiti 2000 mjesta jossamoradnik je napisao/la:Ima li iko na ovom forumu iz Laktaša,Aleksandrovca?

Kad je Partizan gostovao kupovanje karata je bilo dozvoljeno svima a i unošenje zastava, dresova i ostalog.NikolaPekovic je napisao/la:Pa sta ako ce biti u manjini??? U manjini su bili i kad je Partizan gostovao pa znamo kakav je rezultat bio na krajubraoolyo je napisao/la:Čujem neće se puštati navijači sa Zvezdinim obilježjima u dvoranu, a o podjeli karata da ne pričamo... Džaba Milorade, džaba, opet ćete u svom selu biti u manjini.
braoolyo je napisao/la:Kad je Partizan gostovao kupovanje karata je bilo dozvoljeno