NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
A vi nastavite na svaku dobru vijest o Jamesu srat
a ja cu nastaviti misliti i bit ce ovi rokovi uredu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:A vi nastavite na svaku dobru vijest o Jamesu srat
Bas naprotiv, protiv doticnog nemam nista, igra na vrhunskom nivuo i neka tako nastavi jer ga je uzitak gledati.
Ono protiv cega jesam su nerealne usporedbe prije vakta na koje vas vecina svrsava.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ni on(@Steven) nit ja nisam rekao da je bolji(nit je uspjesniji) od Mike na polovici svoje karijere
ne moze jednostavno biti
a sad reci da hoce il da nece biti to u buducnosti je nezahvalno.
ne moze jednostavno biti
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Ni on(@Steven) nit ja nisam rekao da je bolji(nit je uspjesniji) od Mike na polovici svoje karijere
ne moze jednostavno biti
Pojedini, UKLJUČUJUĆI i samog "Steven-a", idu upravo u tom smjeru, a to je prije svega nezahvalno prema najvećem trenutno i njegovom legacyu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Moze LeBron napravit karijeru poput Jordanove, ali budimo realni sanse za to su minimalne.Jordan je bio i ostat ce najveci svih vremena.Ja tvrdim da nema sanse da James bude nekada smatran jedan od najvecih.To je samo moje misljenje.Duga ce mu bit karijera cujemo se za 7,8 godina.
A da se okrenemo onome veceras.LAL - Heat.Bas zbog ovih silnih "mrzitelja" Miamia od prelaska Jamesa najdraze mi je kad oni pobjede.Nadam se da ce tako biti i veceras.Nek Miami pobjedom pomogne mojim Blazersima
A da se okrenemo onome veceras.LAL - Heat.Bas zbog ovih silnih "mrzitelja" Miamia od prelaska Jamesa najdraze mi je kad oni pobjede.Nadam se da ce tako biti i veceras.Nek Miami pobjedom pomogne mojim Blazersima
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako cemo realno Jamesa se vec sad smatra jednim od najvecih 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zavisi u čijem to svijetu gledaš kao realno i koja je definicija istog.Donnie Darko je napisao/la:Ako cemo realno Jamesa se vec sad smatra jednim od najvecih
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Izdvoji dio STEVEN-ovog posta gdje doticni govori kako je James bolji od MJ-a .Titova-Juga je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Ni on(@Steven) nit ja nisam rekao da je bolji(nit je uspjesniji) od Mike na polovici svoje karijere
ne moze jednostavno biti
Pojedini, UKLJUČUJUĆI i samog "Steven-a", idu upravo u tom smjeru, a to je prije svega nezahvalno prema najvećem trenutno i njegovom legacyu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
STEVEN je napisao/la:Izdvoji dio STEVEN-ovog posta gdje doticni govori kako je James bolji od MJ-a .Titova-Juga je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Ni on(@Steven) nit ja nisam rekao da je bolji(nit je uspjesniji) od Mike na polovici svoje karijere
ne moze jednostavno biti
Kao sto rekoh a ovime cu i zavrsiti utrku sa vama Jamesovcima... isao si lagano u tom smjeru tvrdeci da moze to i to za toliko i toliko vremena... meni je to apsurdno cak i predpostavljati takve stvari i neposteno ne samo prema Mike-u, vec i Kobiju i ostalim velikanima koji su vec ostavili jako dubok trag u nba-u.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Previše se osvrćeš na Jamesa. Dakle, niko ne smije reći da bi James mogao biti najbolji igrač ikada. Niko ne zna šta se može desiti u budućnosti, dakle niko osim Boga. James ima statistike takve da je najmlađi igrač ikada koji je došao do 20k poena što znači da može postati najbolji strijelac ikada ukoliko ga povrede zaobiđu i ako nastavi ovako igrati. Plus 5k asistencija, to nije mala stvar.
Nisam fan Jamesa, također ni Heata.
Nisam fan Jamesa, također ni Heata.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
James vec jeste jedan od najvecih, a dokle ce dogurati vidjet cemo, mislim da ce uzet jos 2 titule, i kapak. Ali eto
Igracina je na obje strane parketa u svakom slucaju
Igracina je na obje strane parketa u svakom slucaju
Objavljene su startne postave za NBA All-Star 2013.
ISTOK: Wade, Rondo, LeBron, Melo, Garnet.
ZAPAD: Bryant, CP3, Durant, Howard, Griffin.

ISTOK: Wade, Rondo, LeBron, Melo, Garnet.
ZAPAD: Bryant, CP3, Durant, Howard, Griffin.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dakle ove godine na All-Staru cemo gledati LA+Durant protiv Istoka...
Mene samo zanima koji je krajni rok kada ce biti poznata imena trenera. Znam da ce konferencije predvoditi treneri cije su ekipe do tog dana bile prve u svojim konferencijama.
Mene samo zanima koji je krajni rok kada ce biti poznata imena trenera. Znam da ce konferencije predvoditi treneri cije su ekipe do tog dana bile prve u svojim konferencijama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
sto se tice lebrona, on je 2. najbolji SF svih vremena i tu ce ostati, a i tesko da ce ga neko sa te pozicije ikada skinuti (durant 100% nece)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
A ko je najbolji SF svih vremena ?KK_Bosna je napisao/la:sto se tice lebrona, on je 2. najbolji SF svih vremena i tu ce ostati, a i tesko da ce ga neko sa te pozicije ikada skinuti (durant 100% nece)
Valjda Bird
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bird, Pippen, Julius ErvingBIHfan je napisao/la:Valjda Bird
Sve ih James moze preci
Ma znam da moze, ja sam ovo napisao jer ovaj pita ko je prvi SF svih vremena pa kontam da je KK_Bosnaa sigurno potencirao na Birda. James je za mene veoma blizu da bude najbolji SF svih vremena al jos nije za mene u top 5 a i tesko ce biti.alemsa je napisao/la:Bird, Pippen, Julius ErvingBIHfan je napisao/la:Valjda Bird
Sve ih James moze preci
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Paraglajder
- Kontakt:
Lerija Pticu ne može i neće.alemsa je napisao/la:Bird, Pippen, Julius ErvingBIHfan je napisao/la:Valjda Bird
Sve ih James moze preci
YNWA
Paraglajder je napisao/la:Lerija Pticu ne može i neće.alemsa je napisao/la:Bird, Pippen, Julius ErvingBIHfan je napisao/la:Valjda Bird
Sve ih James moze preci
sto?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.