New York Knicks
- majestic24
- Kontakt:
Re: New York Knicks
evo pistonsa na -6 i napad
2:30 do kraja 3/4
2:30 do kraja 3/4
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Vratiše se Pistonsi skroz, čak je bilo i +4, ali vratiše na +12.
Amare 15 poena za 17 minuta
Amare 15 poena za 17 minuta

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Izgleda da im je godila ova pauza i utakmica na europskom tlu. Mada su primjetne oscilacije u igri. Shumpert se konačno vratio
Amare proigrao

Amare proigrao

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Nek' neko kaze Karmelu da malo ohladi ruku !!! pocinje me nervirati
. Amar odlican. 

STa je ovo bgte Amare proigra Melo ne mozes nista pogodit 

**** mu cuko m...ja ga igro više kao i tekmu, kontam bit će koševa a oni...c c c za stoju me ta dva para oboriše...retro je napisao/la:Melo ne moze bazen pogoditi.
Zakelo bih se da će večeas Mello dati 40 koševa i New York 110, al et..

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Odlična odbrana, ekstra napad. Odlična pobjeda. U ponedeljak se vraćamo u MSG i igramo protiv New Jerseyja u 21:30h po našem vremenu.
GO KNICKS GO!
GO KNICKS GO!
Još jedna po našem vremenu. Gdje ti vidis Netse majke ti ?Carlo je napisao/la:Odlična odbrana, ekstra napad. Odlična pobjeda. U ponedeljak se vraćamo u MSG i igramo protiv New Jerseyja u 21:30h po našem vremenu.
GO KNICKS GO!

Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 17 jan 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Oni su New Jersey Netsi i ostaće za mene New Jersey NetsiMElloo je napisao/la:Još jedna po našem vremenu. Gdje ti vidis Netse majke ti ?Carlo je napisao/la:Odlična odbrana, ekstra napad. Odlična pobjeda. U ponedeljak se vraćamo u MSG i igramo protiv New Jerseyja u 21:30h po našem vremenu.
GO KNICKS GO!

Nek se Shump vratio, i sad da cekamo Felta!
Go Knicks Go!

Go Knicks Go!
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Ma znam šalim se. Ruski šeikCarlo je napisao/la:Oni su New Jersey Netsi i ostaće za mene New Jersey NetsiMElloo je napisao/la:Još jedna po našem vremenu. Gdje ti vidis Netse majke ti ?Carlo je napisao/la:Odlična odbrana, ekstra napad. Odlična pobjeda. U ponedeljak se vraćamo u MSG i igramo protiv New Jerseyja u 21:30h po našem vremenu.
GO KNICKS GO!Vidim da su se nešto razigrali, vrijeme je da ih opet spustimo malo i to manje ni više u MSGu

Također, treba se revanširati Bostonu za onaj poraz. Također, ukoliko bude nekog užasnog trash-talka od strane Garnetta sve će se znati obzirom da je James Dolan naredio da se ozvuče oba djela terena. Već je teren bio ozvučen tokom utakmice s Bullsima i New Orleansom. Čak za to nije znao ni Melo nego se saznalo za to od ovih "izvora" ESPNa. Melo je izjavio da je lijepo imati vlasnika koji brine o igračima. Baš da vidimo Garnetta i njegov trash talk.MElloo je napisao/la: Ma znam šalim se. Ruski šeikih premjestio,
. Ja jedva čekam Boston
@ Carlo kad ce bit' Felton spreman ?
Rekao je da mu je cilj da se vrati protiv 76ersa u sljedeću subotu. Dakle, još samo dvije utakmice bez njega. Odlično.MElloo je napisao/la:@ Carlo kad ce bit' Felton spreman ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re:
Pa igrali u Lodonu u 02 Areni.aVDo8 je napisao/la:a mozel mi neko objasnit sta ovo pise u londonskoj dvorani da su igralii???![]()
![]()

Re: Re:
a znam al sto su igrali u londonu, to me zanimaaa?NYKnicks Fan je napisao/la:Pa igrali u Lodonu u 02 Areni.aVDo8 je napisao/la:a mozel mi neko objasnit sta ovo pise u londonskoj dvorani da su igralii???![]()
![]()
Budi Željo! YNWA!
Sky sport otkupio prava na ovu utakmicu i odredio da se igra u Londonu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
eh hvala jaraneeGunnerS je napisao/la:Sky sport otkupio prava na ovu utakmicu i odredio da se igra u Londonu.

Budi Željo! YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.