LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

lumani
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la lumani » 17 jan 2013, 21:39

neno#4 je napisao/la:Gasol je bio jedan od kljucnih ljudi koji je dva puta osvojio NBA ligu, zlato na SP, dva zlata na EP, vrhunske partije pruzao. Sta je Amare osvojio?

ima tona igraca bez titule,sto ne znaci da nisu dobri :!:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jan 2013, 21:44

[youtube][/youtube]

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jan 2013, 21:59

lumani je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Gasol je bio jedan od kljucnih ljudi koji je dva puta osvojio NBA ligu, zlato na SP, dva zlata na EP, vrhunske partije pruzao. Sta je Amare osvojio?

ima tona igraca bez titule,sto ne znaci da nisu dobri :!:
Naravno da ima. Ali da kazes da je Amare bolji od Gasola ne ide. Jednostavno ne ide.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2013, 22:02

Kakve veze titule imaju s individualnim kvalitetom igrača? Samo mi objasni. Košarka je timska igra, a ti kao neki (kvazi) stručnjak bi to trebao znati. Nash nije osvojio titulu. Jel' to znači da je Eddie House bolji igrač od njega? Poklopi se
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2013, 22:02

Šta vi poredite :roll:
Smiješno. Nego, jesu li večeras svi zdravi ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jan 2013, 22:07

Carlo je napisao/la:
Kakve veze titule imaju s individualnim kvalitetom igrača? Samo mi objasni. Košarka je timska igra, a ti kao neki (kvazi) stručnjak bi to trebao znati. Nash nije osvojio titulu. Jel' to znači da je Eddie House bolji igrač od njega? Poklopi se
Ko te zvao u raspravu i to drsko da se obracas? Jesam li te ista pitao, jesam li? Za tebe ne strucnjak nego strucnjak i pol. Amare igra u Knicksima i nista u karijeri nije osvojio, dok je Gasol odigrao finala sto je ovaj uredno pogledao na televiziji. Gasol je uvijek bolji i tacka. Svako realan ce to da kaze.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2013, 22:11

neno#4 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Ko te zvao u raspravu i to drsko da se obracas? Jesam li te ista pitao, jesam li? Za tebe ne strucnjak nego strucnjak i pol. Amare igra u Knicksima i nista u karijeri nije osvojio, dok je Gasol odigrao finala sto je ovaj uredno pogledao na televiziji. Gasol je uvijek bolji i tacka. Svako realan ce to da kaze.
Slušaj, kad tema i ovaj forum budu u tvom vlasništvu e tek tad neću dolaziti na ovu temu, a do tada ti si ovdje samo jedan obični napuhani forumaš koji misli da je popio pamet cijelog svijeta. Eto za mene si stručnjak, eto jesi ako ti je drago čuti, nemam problem s tim kao ti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 jan 2013, 22:19

Momci samo polako ;) .Ja sam tvrdio da Gasol nije najkompletnija 4 svjeta,ko se slaze ok je,ko se ne slaze ,postujem.
Hajde sada pisemo o Lakersima i utakmicama ;)

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 17 jan 2013, 23:19

Ja ne mogu da vjerujen da postoji odrasla osoba, iole upucena u kosarku, koja tvrdi da je Amare Stoudemire talentovaniji i kompletniji igrac od Pau Gasola. Zaista ne mogu da vjerujem...

Sto se tice vecerasnje tekme- ne ocekujem nista i necu ustati u pola 5 da bi opet psovao Boga i grijesio dusu nakon anemicne odbrane i forsiranja napada. Nadam se da ce me Kobe i drustvo demantovati, ali s obzirom na pruzeno do sad, nisu bas blistavi izgledi...
SI AMO CONte!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 jan 2013, 23:21

lumani je napisao/la:Momci samo polako ;) .Ja sam tvrdio da Gasol nije najkompletnija 4 svjeta,ko se slaze ok je,ko se ne slaze ,postujem.
Pa valjda su Duncan i Garnett kompletniji. Da ne idemo dalje...

EDIT: Neno zar jos nisi naucio da titule nemaju veze sa kvalitetom igraca. Pa koliko puta ti se to treba objasniti. On jos napada momka koji se bolje razumije u kosarku od njega. :roll:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 17 jan 2013, 23:33

Nego s cim imaju veze titule? Sa sudarom sazvijezdza? S ratom u Iraku?

Naravno da je kvalitet u pitanje...A Duncan i Garnett su sigurno bolji igraci od Paua u svom primeu, medjutim kompletniji nije niko...
SI AMO CONte!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 jan 2013, 23:34

Mitar je napisao/la:Nego s cim imaju veze titule? Sa sudarom sazvijezdza? S ratom u Iraku?

Naravno da je kvalitet u pitanje...A Duncan i Garnett su sigurno bolji igraci od Paua u svom primeu, medjutim kompletniji nije niko...

:mrgreen: :shock:e moj Dirkules :oops:;Duncan;Garnet,Amare, :!:
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 17 jan 2013, 23:42, ukupno mijenjano 3 puta.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 jan 2013, 23:35

Dobro, onda je Robert Horry jedan od najboljih igraca svih vremena. :roll:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 17 jan 2013, 23:38

Ne...Horry je najubojitiji u kljucnim trenucima:)
SI AMO CONte!!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 17 jan 2013, 23:38

A zar vi jos niste naucili da su igraci lakersa najbolji i svi ce uci u HOF??
Samo mi nije jasno kako neko moze biti kompletan a ne igrati odbranu :roll:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 17 jan 2013, 23:41

Pogledaj sine malo prosjek skokova i blokada u karijeri, uporedi s nekim svojim idolima tipa Amare, zatim popij mlijeko i idi u krevet. Pusa
SI AMO CONte!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 jan 2013, 23:43

nigdje nisam napisao da je Amare najkompletniji :) :) Ali jedan strucnjak to rece za Gasola,o majko mila :!:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 17 jan 2013, 23:44

Mitar je napisao/la:Pogledaj sine malo prosjek skokova i blokada u karijeri, uporedi s nekim svojim idolima tipa Amare, zatim popij mlijeko i idi u krevet. Pusa
Kako si ti zasluzio jbni ban dok jbni lakersi ne udju u jbni playoff!!!
**** te i amare i lakersi i "tvoji idoli" i prosjek skokova i blokada na utakmicama!!
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 17 jan 2013, 23:44

Ne, samo si rekao da je kompletniji, a to je dovoljno :)
SI AMO CONte!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 jan 2013, 23:46

Mitar je napisao/la:Ne, samo si rekao da je kompletniji, a to je dovoljno :)

Mitar je napisao/la:
Mozda ti nisi skontao da u sistemu D'Antonija klasicna cetvorka ne postoji vec takozvana "stretch four", to je u Phoenixu igrao Marion. To je isti klinax kao da imas dvije trojke, ilitiga dva niska krila u igri. Gasol i pored svoje polivalentnosti takvo nesto ne moze igrati jer ima visak centimetara i manjak brzine, tj. on je combo 4-5 a ne combo 3-4 kao recimo Jamison. Eh nadam se da sam ti uspjesno nacrtao...

Da,zato sam ti rekao' da najkompletnija cetvorka na svijetu moze da igra u svakom timu Kada je mogao Amare mogu i drugi.Ali dosta vise,L.A igra sada malo bolje.
lumani

a gdje dragi Mitre :?: :oops:ovdje ti samo navodim da kod Mike moze igrati i neki P.F jako dobro.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 17 jan 2013, 23:48, ukupno mijenjano 3 puta.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.