neno#4 je napisao/la:Gasol je bio jedan od kljucnih ljudi koji je dva puta osvojio NBA ligu, zlato na SP, dva zlata na EP, vrhunske partije pruzao. Sta je Amare osvojio?
ima tona igraca bez titule,sto ne znaci da nisu dobri
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
neno#4 je napisao/la:Gasol je bio jedan od kljucnih ljudi koji je dva puta osvojio NBA ligu, zlato na SP, dva zlata na EP, vrhunske partije pruzao. Sta je Amare osvojio?
Naravno da ima. Ali da kazes da je Amare bolji od Gasola ne ide. Jednostavno ne ide.lumani je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Gasol je bio jedan od kljucnih ljudi koji je dva puta osvojio NBA ligu, zlato na SP, dva zlata na EP, vrhunske partije pruzao. Sta je Amare osvojio?
ima tona igraca bez titule,sto ne znaci da nisu dobri
Kakve veze titule imaju s individualnim kvalitetom igrača? Samo mi objasni. Košarka je timska igra, a ti kao neki (kvazi) stručnjak bi to trebao znati. Nash nije osvojio titulu. Jel' to znači da je Eddie House bolji igrač od njega? Poklopi seneno#4 je napisao/la:Gasol je bio jedan od kljucnih ljudi koji je dva puta osvojio NBA ligu, zlato na SP, dva zlata na EP, vrhunske partije pruzao. Sta je Amare osvojio?
Ko te zvao u raspravu i to drsko da se obracas? Jesam li te ista pitao, jesam li? Za tebe ne strucnjak nego strucnjak i pol. Amare igra u Knicksima i nista u karijeri nije osvojio, dok je Gasol odigrao finala sto je ovaj uredno pogledao na televiziji. Gasol je uvijek bolji i tacka. Svako realan ce to da kaze.Carlo je napisao/la:Kakve veze titule imaju s individualnim kvalitetom igrača? Samo mi objasni. Košarka je timska igra, a ti kao neki (kvazi) stručnjak bi to trebao znati. Nash nije osvojio titulu. Jel' to znači da je Eddie House bolji igrač od njega? Poklopi seneno#4 je napisao/la:Gasol je bio jedan od kljucnih ljudi koji je dva puta osvojio NBA ligu, zlato na SP, dva zlata na EP, vrhunske partije pruzao. Sta je Amare osvojio?
Slušaj, kad tema i ovaj forum budu u tvom vlasništvu e tek tad neću dolaziti na ovu temu, a do tada ti si ovdje samo jedan obični napuhani forumaš koji misli da je popio pamet cijelog svijeta. Eto za mene si stručnjak, eto jesi ako ti je drago čuti, nemam problem s tim kao ti.neno#4 je napisao/la:Ko te zvao u raspravu i to drsko da se obracas? Jesam li te ista pitao, jesam li? Za tebe ne strucnjak nego strucnjak i pol. Amare igra u Knicksima i nista u karijeri nije osvojio, dok je Gasol odigrao finala sto je ovaj uredno pogledao na televiziji. Gasol je uvijek bolji i tacka. Svako realan ce to da kaze.Carlo je napisao/la:Kakve veze titule imaju s individualnim kvalitetom igrača? Samo mi objasni. Košarka je timska igra, a ti kao neki (kvazi) stručnjak bi to trebao znati. Nash nije osvojio titulu. Jel' to znači da je Eddie House bolji igrač od njega? Poklopi seneno#4 je napisao/la:Gasol je bio jedan od kljucnih ljudi koji je dva puta osvojio NBA ligu, zlato na SP, dva zlata na EP, vrhunske partije pruzao. Sta je Amare osvojio?
Pa valjda su Duncan i Garnett kompletniji. Da ne idemo dalje...lumani je napisao/la:Momci samo polako.Ja sam tvrdio da Gasol nije najkompletnija 4 svjeta,ko se slaze ok je,ko se ne slaze ,postujem.
Mitar je napisao/la:Nego s cim imaju veze titule? Sa sudarom sazvijezdza? S ratom u Iraku?
Naravno da je kvalitet u pitanje...A Duncan i Garnett su sigurno bolji igraci od Paua u svom primeu, medjutim kompletniji nije niko...
Kako si ti zasluzio jbni ban dok jbni lakersi ne udju u jbni playoff!!!Mitar je napisao/la:Pogledaj sine malo prosjek skokova i blokada u karijeri, uporedi s nekim svojim idolima tipa Amare, zatim popij mlijeko i idi u krevet. Pusa
Mitar je napisao/la:Ne, samo si rekao da je kompletniji, a to je dovoljno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.