LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
melo15, jel to zbog toga sto imas 15 godina, ili sto ces imati 15 na godinu:)
SI AMO CONte!!!
to je broj pobjeda lakersa u nba ligi do prije neki dan...napisao bi ti i malo "blazi" odgovor al dobicu ban bzvze...
A ti stvarno ako mislis ovo sto govoris za spanca onda ti stvarno nema pomoci...pored jednog Duncana,Garneta,pa i Dirka reci da je ovaj bolji to je smijesno...govoriti kako je prstenje pokazatelj a kad se spomene Duncan onda to nije pokazatelj je jos smjesnije...a posto ti ovo 15 bode oci vjerujem da ti zelis da imas toliko godina,pa da te kuci puste da odgledas koju utakmicu u jutarnje sate...
de jos napisi kako je dwight najkompletniji centar i da zakljucaju temu..
A ti stvarno ako mislis ovo sto govoris za spanca onda ti stvarno nema pomoci...pored jednog Duncana,Garneta,pa i Dirka reci da je ovaj bolji to je smijesno...govoriti kako je prstenje pokazatelj a kad se spomene Duncan onda to nije pokazatelj je jos smjesnije...a posto ti ovo 15 bode oci vjerujem da ti zelis da imas toliko godina,pa da te kuci puste da odgledas koju utakmicu u jutarnje sate...
de jos napisi kako je dwight najkompletniji centar i da zakljucaju temu..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
lumani care, slazem se ja da moze cetvorka igrati kod D'Antonija, ali samo ako je se prebaci na peticu
Da Howarda nema bila bi druga prica, medjutim ne mogu twin towersi u ovakvoj kosarci funkcionisati, jedan mora biti zrtva. To je sada Pau nazalost...
Da Mike u ekipi ima Duncana i Robinsona u najboljim danima, ista bi prica bila...neko bi ga ispusio.
Da Mike u ekipi ima Duncana i Robinsona u najboljim danima, ista bi prica bila...neko bi ga ispusio.
SI AMO CONte!!!
Pau Gasol je i dan danas najkompletnija cetvorka na ovom svijetu. Ono sto vi ocito nekontate je da Mitar prica o kompletnosti a ne o tome ko je najbolji.
melo rekoh li vam ja da uzivate dok se Amare ne vrati? Vratio se i zato ti od muke pises ovo, jer meda vise nemozete
. Zato sine, uzmi odmor od NBA do daljnjeg...
SI AMO CONte!!!
Mitar je napisao/la:lumani care, slazem se ja da moze cetvorka igrati kod D'Antonija, ali samo ako je se prebaci na peticuDa Howarda nema bila bi druga prica, medjutim ne mogu twin towersi u ovakvoj kosarci funkcionisati, jedan mora biti zrtva. To je sada Pau nazalost...
vidis ,kako ti znas biti fin
A glupane jedan rekoh li ti ja milion puta i na ovoj i na drugim temama da ja ne pratim NYK i amare-a nego Denver,a to sto ti samo gledas kako ces provocirati to je druga stvar...Mitar je napisao/la:melo rekoh li vam ja da uzivate dok se Amare ne vrati? Vratio se i zato ti od muke pises ovo, jer meda vise nemozete. Zato sine, uzmi odmor od NBA do daljnjeg...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Balon je napisao/la:Pau Gasol je i dan danas najkompletnija cetvorka na ovom svijetu. Ono sto vi ocito nekontate je da Mitar prica o kompletnosti a ne o tome ko je najbolji.
razumijemo ,ali ne spada ni pod jednu tacku Pau :!:Pau is to soft
Kevin? Ljubav? E brale kad on osvoji prsten kao prvi ili drugi igrac ekipe, ja cu pojesti metar iscjepane bukovine... Nakon Garnetta i Duncana, Pau je najbolja cetvorka u ligi u zadnjih 10 godina. Shvatam ja da djeca kao melo vole gledati Amarea, Griffina, Smitha itd
..al slaba nafaka od njih u play offu.
..al slaba nafaka od njih u play offu.
SI AMO CONte!!!
a dijete drago kakav Denver, jesi opet mirisao neostik ili si takav uvijek? Pa Melo je otisao iz DenveraMelo15 je napisao/la:A glupane jedan rekoh li ti ja milion puta i na ovoj i na drugim temama da ja ne pratim NYK i amare-a nego Denver,a to sto ti samo gledas kako ces provocirati to je druga stvar...Mitar je napisao/la:melo rekoh li vam ja da uzivate dok se Amare ne vrati? Vratio se i zato ti od muke pises ovo, jer meda vise nemozete. Zato sine, uzmi odmor od NBA do daljnjeg...
Pa sine moj dragi pocni navijati za drugu neku ekipu, ovako ces samo otici na zicima. Pusa
SI AMO CONte!!!
Da bi bas prije 2-3 mjeseca izjavio da Pau neide nigdje dok je on u Lakersima. Jakog ti argumenta....Ova prica o tome da je soft je postala dosadna vise. Pau nikada nije bio razbijac niti ce biti,on ce te jednim potezom izlevatiti pod kosem ali to vecina nekonta.lumani je napisao/la:Balon je napisao/la:Pau Gasol je i dan danas najkompletnija cetvorka na ovom svijetu. Ono sto vi ocito nekontate je da Mitar prica o kompletnosti a ne o tome ko je najbolji.
razumijemo ,ali ne spada ni pod jednu tacku Pau :!:Pau is to softRece kobe
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gasol kompletniji od Garnetta? Duncana?
Ozbiljno?
Ozbiljno?
Ma sigurno. Kosarka se eto igra radi klikera koji ce da se dobiju. Ne radi titula, vec radi licnih brojki. Nego je problem kad se prica o Gasolu, osvojio je sve zato sto je to bila slucajnost, nista on tome nije doprinio. Slucajno se nasao na mjestu kada Kobe nije mogao, pa on eto pomog'o i dosle dvije titule u NBA ligi. Amare je dominirao deset godina, pa je na kraju osvojio sta? Klikere vjerovatno.Greivis je napisao/la:Pa valjda su Duncan i Garnett kompletniji. Da ne idemo dalje...lumani je napisao/la:Momci samo polako.Ja sam tvrdio da Gasol nije najkompletnija 4 svjeta,ko se slaze ok je,ko se ne slaze ,postujem.
EDIT: Neno zar jos nisi naucio da titule nemaju veze sa kvalitetom igraca. Pa koliko puta ti se to treba objasniti. On jos napada momka koji se bolje razumije u kosarku od njega.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- Sportfanatik
- Kontakt:
http://www.thefirstrow.eu/watch/163773/ ... -heat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Po meni je Love trenutno najbolja četvorka svijeta. Sve ima. Od šuta do leđne tehnike,odbrane, sve!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Howard airballa sad slobodno, nije nista popravio slobodna, i onda ISO vcrs strasnog Lebrona na Clarku i novi poeni Heata.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma bjezi . R. Allena nema cjelu tekmu pa yabije kljucnih 7 poena u 4/4
, Howard fula slobodna , Gasola ni ne koristimo
, James napunio MWP , Kobe se nafulao u prve 3/4 ....
navijaci lakersa su, vecinom, oni koji najvise osporavaju jamesa, eto sta vam uradi ovaj ne tako dobri, jos je on daleko od najboljih ikada, nije on tako dobar, navikani, razvikani i ne znam kakav sve james 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
samosarajvo
- Kontakt:
****, moglo je i bolje, ali i gore bgm.
Kobija da je išlo upola u prve 3 cetvrtike ko u cetvrtoj pobjedili bi.Howard u kljucnim trenucima fula slobodne,puno puta je fulio šansu za 2+1 fulajuci zicer ili fulajuci zicer bez faula, svejedno.
Onih par glupih koševa na pocetku i previse izgubljenih lopti nas je kostalo pobjede.
Kobija da je išlo upola u prve 3 cetvrtike ko u cetvrtoj pobjedili bi.Howard u kljucnim trenucima fula slobodne,puno puta je fulio šansu za 2+1 fulajuci zicer ili fulajuci zicer bez faula, svejedno.
Onih par glupih koševa na pocetku i previse izgubljenih lopti nas je kostalo pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.