Kome si ti menadžer?Dona je napisao/la:Ne bih da se falim,ali ja sam menader i upoznat sam s svim ljudima u nasem fudbalu,ja sve znam,a vi ostali ste beze![]()
![]()
Salu na stranu,vise cifra nije ni bitna.Svima je jasno da ni jedan igrac nije imao ugovor i da su svi otisli dzabaluka.Samo sto se navijaci Sarajeva tjese s ovim ili onim,ali iskreno i ja bih kad bi moj klub tako nesto uradio.
Ja se ne bih nadao nikakvim titulama,dok u klub ne dodu pravi ljudi.
Mislim da je to poenta.Sad sto sam ja menader i sjedio sam s Selimovicem,sve znam,ma necu da se falim![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
MrletuMaroonWhite1987 je napisao/la:Kome si ti menadžer?Dona je napisao/la:Ne bih da se falim,ali ja sam menader i upoznat sam s svim ljudima u nasem fudbalu,ja sve znam,a vi ostali ste beze![]()
![]()
Salu na stranu,vise cifra nije ni bitna.Svima je jasno da ni jedan igrac nije imao ugovor i da su svi otisli dzabaluka.Samo sto se navijaci Sarajeva tjese s ovim ili onim,ali iskreno i ja bih kad bi moj klub tako nesto uradio.
Mislim da je to poenta.Sad sto sam ja menader i sjedio sam s Selimovicem,sve znam,ma necu da se falim![]()
Odoh spavati dosta je peglanja
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Reci da me zajebavas majke tiZeroStyle je napisao/la:Ko je ovaj?Sarajlijc@ je napisao/la:Pa dobro, samo ce ih skupo doci ta probaexbabilon je napisao/la: Mozes ti ovo nazvat kako hoces, al meni je ovo proba. Igrat ce za njih 6 mjeseci i ako zadovolji ostaje jos, ako ne onda se vraca.
http://www.kleague.com/File/club/player/2011164.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :ugeek: :ugeek:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Lijep je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sarajlijc@ je napisao/la:Reci da me zajebavas majke tiZeroStyle je napisao/la:Ko je ovaj?Sarajlijc@ je napisao/la:
Pa dobro, samo ce ih skupo doci ta proba
http://www.kleague.com/File/club/player/2011164.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :ugeek: :ugeek:![]()
Necu
Zadnja izmjena: ZeroStyle, dana/u 18 jan 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje nijeHigh je napisao/la:Lijep je.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Da se nisi pronasao,pa se javljasPL BiH -1 je napisao/la:MrletuMaroonWhite1987 je napisao/la:Kome si ti menadžer?Dona je napisao/la:Ne bih da se falim,ali ja sam menader i upoznat sam s svim ljudima u nasem fudbalu,ja sve znam,a vi ostali ste beze![]()
![]()
Odoh spavati dosta je peglanja
Malo te matematika zeza, al nema veze, vazno je da si dobar momak...samosarajvo je napisao/la:Za Ivana cemo dobit pare i sad i na ljeto (ako zadovolji) sad 1/3 na ljeto preostale 2/3 tj sad 100k na ljet 300k maraka...a sa nama je produzio ugovor da bi se u slucaju povratka ako ne zadovolji dole, sto se nece desiti, mogao igrati u Sarajevu.
Razumijes ti mene burazere moj 
šteta što vam ode beli, ako ništa znao je dobru atmosferu napraviti

DRUG NEBI TI PUNCA
zasto se krije info da je ovaj Horton uposlenik americke ambasade u Sarajevu

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
NIšta ljepše nego započeti jutro postom košpa koji uredno brinu o FK Sarajevuzeljo1 je napisao/la:zasto se krije info da je ovaj Horton uposlenik americke ambasade u Sarajevu![]()
U novi boj ...
sve dok nam je njih mi ne možemo propasti, kako se fino brinu o nama!!hz033 je napisao/la:NIšta ljepše nego započeti jutro postom košpa koji uredno brinu o FK Sarajevuzeljo1 je napisao/la:zasto se krije info da je ovaj Horton uposlenik americke ambasade u Sarajevu![]()
- moustapha
- Kontakt:
Sramota nas da kažemo da će ako se pokaže i potpiše igrati za nas, a plaćat će ga Vlada USA. Može nam se jbg.zeljo1 je napisao/la:zasto se krije info da je ovaj Horton uposlenik americke ambasade u Sarajevu![]()
Nemoj tako, može neko izvući iz konteksta da nas finansira NATOPašalić je napisao/la:Sramota nas da kažemo da će ako se pokaže i potpiše igrati za nas, a plaćat će ga Vlada USA. Može nam se jbg.zeljo1 je napisao/la:zasto se krije info da je ovaj Horton uposlenik americke ambasade u Sarajevu![]()
U novi boj ...
- SarajlijaTM
A vala i dok je nama vas,nema da fali jutarnjeg smjeha nebulozama.hilmo je napisao/la:sve dok nam je njih mi ne možemo propasti, kako se fino brinu o nama!!hz033 je napisao/la:NIšta ljepše nego započeti jutro postom košpa koji uredno brinu o FK Sarajevuzeljo1 je napisao/la:zasto se krije info da je ovaj Horton uposlenik americke ambasade u Sarajevu![]()
![]()
![]()
Dajem vam 5+ ,al iz mastanja
Pa onda je to 1/4 sad, a 3/4 na ljeto ili ti ga u procentima 25%-75% (ako su iznosi tacni).samosarajvo je napisao/la:Za Ivana cemo dobit pare i sad i na ljeto (ako zadovolji) sad 1/3 na ljeto preostale 2/3 tj sad 100k na ljet 300k maraka...a sa nama je produzio ugovor da bi se u slucaju povratka ako ne zadovolji dole, sto se nece desiti, mogao igrati u Sarajevu.
Joj jesi dosadan vise. Sta je tebi dino rekao licno? Mislim on je, inace, tvoj dobar drug. Da je zan marolt ziv pomislio bih da se predstavlja pod tvojim nickom. Gusis nas vise sa svojim informacijama iz prve ruke. Ti sve znas. Ti si menadzer. Koga zastupas majke ti? Sad ces se ti opariti kad prodas halilovica u united i kovacica u arsenal pa te nece biti ovdje po forumuPL BiH -1 je napisao/la: Ma poslusaj ovaj razgovor. Drugim rijecim im reko ko vas yebe. Ako hocete detalje dodjite dajte 30.000 KM za novi statut pa ce vam se reci. Ovaj isti Dino je rekao da Said ima ugovor do ljeta navijacima a svojoj raji rekao istinu. Ako hocete da saznate cuj te se sa nekim od njegovih jarana oni znaju.
Zadnjih 15 godina je covjek u nervozi morate ga shvatiti. Ha ja. Tako barem rece na kraju.
Mi nikada odustati necemo...
Jesam li ti rekao da ćeš se uhvatiti za glavu kada budu završeni transferi Huseinovića i Sesara. Otišla vam tri najbolja igrača u sredini i napadu a vi uzeli dvjesto milja maraka ( pola od toga ste uzeli na sreću jer je Huseinoviću ugovor isticao u Februaru, a Dinamo kao ozbiljan klub hoće da igrač počne pripreme sa ostatkom ekipe ). Smiješno.samosarajvo je napisao/la:Za Ivana cemo dobit pare i sad i na ljeto (ako zadovolji) sad 1/3 na ljeto preostale 2/3 tj sad 100k na ljet 300k maraka...a sa nama je produzio ugovor da bi se u slucaju povratka ako ne zadovolji dole, sto se nece desiti, mogao igrati u Sarajevu.
Ti kad nešto napišeš, bude kontra. Nemoj biti siguran da su pare od Turaka "sigurne"
Evo malo o Hortonu samo za košpe i izjavi da je uposlenike ambasade
"Dolazim iz Ohija i moram priznati da je Sarajevo mnogo drugačije od onoga što sam ja poznavao u Americi. Ljudi su dobri, lijepo su me prihvatili i nadam se da ću se brzo naviknuti na novu sredinu", rekao je Horton.
Horton je nastupao za U-15 i U-17 reprezentaciju SAD-a, a prošle sezone igrao je za Columbus Crew, a bio je posuđen u redove Dayton Dutch Lions FC-a. Dvadestogodišnji krilni igrač ističe da se nada da nije džabe prešao daleki put, te da će imati priliku zaigrati pred navijačima Sarajeva.
"Prešao sam daleki put i sigurno to nisam uradio džabe. O Sarajevu sam mnogo čuo, prije svega da ima fantastične navijače. Nadam se da ću se pokazati i da ću imati priliku da igram pred tim navijačima", dodao je mladi Amerikanac
Statistika sa stranice bivšeg kluba FC Columbus Crew

"Dolazim iz Ohija i moram priznati da je Sarajevo mnogo drugačije od onoga što sam ja poznavao u Americi. Ljudi su dobri, lijepo su me prihvatili i nadam se da ću se brzo naviknuti na novu sredinu", rekao je Horton.
Horton je nastupao za U-15 i U-17 reprezentaciju SAD-a, a prošle sezone igrao je za Columbus Crew, a bio je posuđen u redove Dayton Dutch Lions FC-a. Dvadestogodišnji krilni igrač ističe da se nada da nije džabe prešao daleki put, te da će imati priliku zaigrati pred navijačima Sarajeva.
"Prešao sam daleki put i sigurno to nisam uradio džabe. O Sarajevu sam mnogo čuo, prije svega da ima fantastične navijače. Nadam se da ću se pokazati i da ću imati priliku da igram pred tim navijačima", dodao je mladi Amerikanac
Statistika sa stranice bivšeg kluba FC Columbus Crew

U novi boj ...