Ludi snovi

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Blue_He4rt
Kontakt:

Re: Ludi snovi

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jan 2013, 01:20

Sanjao sam jedan te isti san najmanje 5 puta.Naime,radi se o nekakvim dinosaurusima koji gaze cijeli grad i kada bi dosao trenutak da me zgaze,trznem se iz sna.Mora da ispod zemljinog sloja gdje ja zivim, ima neko arheolosko-historijsko otkrice izumrlih xsaurusa.
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 04 jan 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jan 2013, 01:22

Blue_He4rt je napisao/la:Sanjao sam jedan te isti san najmanje 5 puta.Naime,radi se o nekakvim dinosaurusima koji gaze cijeli grad i kada bi dosao trenutak da me zgaze,trznem se iza sna.Mora da ispod zemljinog sloja gdje ja zivim, ima neko arheolosko-historijsko otkrice izumrlih xsaurusa.
:lol: :lol:

Pa ja se sjecam da je jednom u pitanju bio ferrari koji ide prema meni, mora da cu jednog dana vozati ferrari :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 04 jan 2013, 11:11

Kako vi uspijete trcati u snu.Ja se sje*a al nista,u mjestu sve.De recite da i ja mogu nekom pobjeci. :lol: :lol:
Sav se oznojim noge me bole drama. :mrgreen: :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 04 jan 2013, 15:31

sinoć sam sanjao kako me ganja policija, ali nisam zapravo znao da li sam kriv za nešto... i onako neupućen počnem brzo hodat i taman kad postane gusto, zvoni mi mobitel :D

TrumaTrums
Kontakt:

Post Postao/la TrumaTrums » 10 jan 2013, 09:31

neki dan sanja odose moji na odmor i dane mi rodjak kljuceve od njegovog stana da pogledam postu itdl takodje i on je oso na odmor :mrgreen:
Sad meni treba neka dosla i pocnemo se mi maziti paziti i kontam ja joj nemam **** :mrgreen:
kad nampade mi Rodjakova torba ...odem ja brzo dol do njeg otvorim stan posto on ima uvjek **** u njegovoj torbici za teretanu :mrgreen: odem ja dole pokupim i vratim se gore i odradim hahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 jan 2013, 10:02

Ukoliko ste ikad usred sna shvatili da možete upravljati onime što se tek treba dogoditi, doživjeli ste lucidni san. Obzirom da se radi o vrlo atraktivnom 'načinu sanjanja', internet je preplavljen savjetima kako to možete postići. Međutim, odgovor je vrlo jednostavan, a sastoji se u igranju videoigrica što je više moguće. Studije su, naime, pokazale, da osobe koje ih igraju doživljavaju mnogo više lucidnih snova od ljudi koji ne igraju videoigrice.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jan 2013, 12:17

Sinoc sam sanjo da sam ubio nekog ciganina i sakrio ga, policija me ganjala i ufati me na petlji dole u peharama. Ko zivi u Zenici zna :lol: I to helikopter me čovječe ganjo' :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 jan 2013, 15:41

Sanjo sam da me neko udarao u snu.Tamo vamo ovaj haver pi*ka kaze eto ih i pobjego a mene udarali.Sve nogama u stomak.Kad sam ustao stomak me bolio,al bez zafrkancije. :D :D :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 jan 2013, 15:56

AgresivnoDjubre je napisao/la:Sanjo sam da me neko udarao u snu.Tamo vamo ovaj haver pi*ka kaze eto ih i pobjego a mene udarali.Sve nogama u stomak.Kad sam ustao stomak me bolio,al bez zafrkancije. :D :D :mrgreen:
Znam kako je to , ja jednom sanjo da mi zubar vadi zub , i probudi se kad ono osjećam ko neke trnce u tom mjestu đe je zub , al prođe za minutu - dvije :mrgreen:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 jan 2013, 15:58

Mene je bolio malo vise,al hajd proslo je.Vazno je da nemam modrica. :lol: :lol: :lol:

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 10 jan 2013, 16:01

AgresivnoDjubre je napisao/la:Mene je bolio malo vise,al hajd proslo je.Vazno je da nemam modrica. :lol: :lol: :lol:
Mozda je neki sejtan dosao i udaro te :lol: :lol:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 18 jan 2013, 01:51

sinoć sanjam moj dedo, moj jaran i ja stojimo na ulici i ja odjednom izvadim 3 injekcije napunjene horsom i rokne se moj dedo odma ga opali, rokne se jaran i opali ga drama i pobjegne on kući i tako ja njih gledam... i kažem **** ovo ja ću džoint i zapalim :D :mrgreen:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 jan 2013, 02:35

neo je napisao/la:Ja najvise uzivam u lucidnim snovima, no u zadnje vrijeme ih imam jako malo :)

Za one neupucene, lucidni snovi su oni u kojima u jednom trenutku postanes svjestan da sanjas te onda upravljas snom. Glavna stvar je da se ne "uzbudis", vec da ostanes smiren kada spoznas da sanjas inace ces se probuditi :D

Postoji par nacina da natjeras sebe da provjeris da li sanjas ili je java, a jedan od najbolji je pogled na sat koji u svakom snu imas :D Prvi put kada pogledas sati je npr 12, dok kada drugi put pogledas vec 15:00 :D

Da li je iko imao iskustva s ovim vidom sna ?
Kako bi se moglo ovo dozivit ? Ja imam veliku zelju za ovim :D
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jan 2013, 08:50

moj uzor-S.G je napisao/la:
neo je napisao/la:Ja najvise uzivam u lucidnim snovima, no u zadnje vrijeme ih imam jako malo :)

Za one neupucene, lucidni snovi su oni u kojima u jednom trenutku postanes svjestan da sanjas te onda upravljas snom. Glavna stvar je da se ne "uzbudis", vec da ostanes smiren kada spoznas da sanjas inace ces se probuditi :D

Postoji par nacina da natjeras sebe da provjeris da li sanjas ili je java, a jedan od najbolji je pogled na sat koji u svakom snu imas :D Prvi put kada pogledas sati je npr 12, dok kada drugi put pogledas vec 15:00 :D

Da li je iko imao iskustva s ovim vidom sna ?
Kako bi se moglo ovo dozivit ? Ja imam veliku zelju za ovim :D
A pazi , jako je teško da bez ikakve pomoći u snu se sjetiš da provjeriš je li san , jer dok sanjaš uvijek ti se čini da je stvarnost to što se dešava u snu.. Ali nije sve tako fino , ove neke metode za lucidne snove znaju imati i nuspojava , odnosno ako si nespreman kao prvo može se desiti da od uzbuđenja se probudiš , a drugo je poprilično čudno, naime , čitao sam kako su mnogi tokom lucidnih snova imali vantjelesna iskustva ili paralizu sna što je veoma zastrašujuće ..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2013, 10:00

Ja sam sinoć sanjao...hmmm nisam ništa :D

Al uglavnom kad sanjam nešto onda sam glavni junak u svojim snovima, uvjek nekoga branim il osvajam il sam glavna zvijezda... :oops: 8-)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 jan 2013, 10:46

Sanjao sam nocas da sam dobio neki stan na nekoj nagradnoj igri i sutra dan se budim , kada neka zenska do mene .. odem s njezine strane kreveta , kada ono glumica Jennifer Lawrence. Ostatak ne bih da prepricavam :lol: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 jan 2013, 11:53

Sigurno si nogu dobio. :lol:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 jan 2013, 12:12

Ma kakvi , ugl. bilo je lijepo :lol: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 jan 2013, 13:02

Posljednjih dana sanjam ženske, do 5-6 snova imam :D .. a vjecito se budim s rukom u gacama :lol:
1947!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 18 jan 2013, 13:08

Ljumani_Banovici je napisao/la:Posljednjih dana sanjam ženske, do 5-6 snova imam :D .. a vjecito se budim s rukom u gacama :lol:
U tebi je šejtan, treba to išćerat' :D .

Btw. što se snova tiće, kao manji sam imao tu paralizu u snu, znači pričinjavaju ti se svakakve utvare, demoni, vještice i kad pokušaš da dozoveš nekoga otvaraš usta dereš se a glasa nigdje, zajebana stvar :lol:
FK Željezničar
Chelsea FC

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.