Cuj nekom satro nije drago.Licemjerne li izjave

Sto se mene tice nek ih kaznjavaju sto cesce i sto vise.
P.S partizanu i nema potrebe da se bodovi oduzimaju

mogu misliti kako sad ti places radi dinama ccccBijeljinac je napisao/la:Pa ovo je bilo za ocekivati sa BBB, cekalo se samo kad ce kap preliti casu.
U bivsoj Jugoslaviji je najbolje da se ukinu sve navijacke grupe ili da se ove reorganizuju i opasulje, u suprotnom se samo preko njih manipulizuje fudbalom, od domacih politicara ili od UEFE koja jedva doceka da kad neko u 2-3 godine s ovih prostora skrpi neku ozbiljniju ekipicu koja moze igrati dobro vani, da je elliminise. Isto je bilo i sa Partizanom prije dvije godine sa Tosicem i Joveticem. Zalosno je da radi par kretena ispastaju igraci, klubovi, navijaci, narod koji voli fudbal. A ako se krene od Triglava pa na dole, nema ozbiljnije navijacke grupe koja se nije procula po budalastinama i ispadima, sto u Evropi (oni malo bolji koji ne ispadaju posle 1-2 kola), sto u domacoj ligi (oni malo slabiji).
Steta za ovu ekipu Dinama, jer imala sto sta prikazati, ovako je prakticno na pragu ispadanja. I ne shvatam kako se neko moze radovati zbog hendikepa za igrace i klub, mislim smijesno i jadno...
Steta za Dinamovu ekipu...
e moj jarane kad su Zvezdini navijači napravili koreografiju "UEFA MAFIOSI".davno nekad....Prosinečki je napisao/la:Ma iako su huligani zaslužili svaku osudu, ne vidim zašto bi jedan klub bio taoc određenog dijela navijača! Brate evidentiraj izgrednike, osudi i opali po džepu pa ćemo vidjeti kakvo će biti stanje! A i što jedan forumaš reče više mene, kao da su čekali da Dinamo sastavi respektabilnu ekipu sa glavom i repom pa da onda ovako reaguju! Nije da nisu imali materijala ovako reagovati i ranije! Samo što prije nije bilo potrebno kažnjavati jer je Dinamo bio kanta! Sad kad su se malo zaigrali i imali realne šanse za plasman, e sad ćemo vas! Providno do bola! Uefa posebno ima pik na ovaj dio europe! Kao da im smeta napredak nogometa u zemljama ex-yu! Isto tako sa žrijebanjem baraža! Sad su izmislili jakosne skupine kojih nikad nije bilo! Ali kad se nađu dvije zemlje sa Balkana, nikako nije poželjno da se obje plasiraju, zato ćemo im put do Afrike posuti trnjem! Ciganska posla! A ovi što im je drago radi ovakve odluke nek uživaju! Ha ja, kad se nemaš čemu radovati osim pobjedama nad Rudarom iz Kaknja, njima poraz Dinama na Amsterdam Areni protiv Ajaxa dođe kao melem na ranu!
@Bosanac: ako je tema dinamo i BBB pogotovo za tebe nema mjesta ovdje(znas sigurno na sto ovdje ciljamBijeljinac je napisao/la:A ko je tebe Stevice sta pitao? Ovde je tema Dinamo i BBB, a ne ti i tvoja Svedska. Mozda je za na sjeveru Evrope zahladnilo, ali kad grane sunce, ne propusti da ga se malo nagledas.steve-o je napisao/la:mogu misliti kako sad ti places radi dinama ccccBijeljinac je napisao/la:Pa ovo je bilo za ocekivati sa BBB, cekalo se samo kad ce kap preliti casu.
U bivsoj Jugoslaviji je najbolje da se ukinu sve navijacke grupe ili da se ove reorganizuju i opasulje, u suprotnom se samo preko njih manipulizuje fudbalom, od domacih politicara ili od UEFE koja jedva doceka da kad neko u 2-3 godine s ovih prostora skrpi neku ozbiljniju ekipicu koja moze igrati dobro vani, da je elliminise. Isto je bilo i sa Partizanom prije dvije godine sa Tosicem i Joveticem. Zalosno je da radi par kretena ispastaju igraci, klubovi, navijaci, narod koji voli fudbal. A ako se krene od Triglava pa na dole, nema ozbiljnije navijacke grupe koja se nije procula po budalastinama i ispadima, sto u Evropi (oni malo bolji koji ne ispadaju posle 1-2 kola), sto u domacoj ligi (oni malo slabiji).
Steta za ovu ekipu Dinama, jer imala sto sta prikazati, ovako je prakticno na pragu ispadanja. I ne shvatam kako se neko moze radovati zbog hendikepa za igrace i klub, mislim smijesno i jadno...
Steta za Dinamovu ekipu...
@Bosanac: haj' pogodi!Bijeljinac je napisao/la:@ Stevica
A ko si ti Stevice da govoris ljudima sta trebaju da citaju a sta ne i sta treba da komentarisu a sta ne? Urednik? Mesija? Musolini? Novi Napoleon? Bog?
Ne meni je Dinamo komedija od kluba.Ulože ove godine na transfere 600 hiljada eura i očekuju da igraju Finale LP-a.Ajax u dvije godine uloži 42,5 mil eura i sad treba da bude slabiji od Dinama i recimo je poraz od Ajax-a u Amsterdamu neuspjeh.Mislim šta je tak Mamić umislio.U fudbalu je koliko para toliko muzike, a što se muzike tiče ona je definitivno na strani holandeza.loptica je napisao/la:Ma ljudi sve je to gamad samo uništi male klubove...sutra to može bit Sarajevo,Velež,Hajduk,Zvezda...cilj je makni balkance jednostavno ...mafija.
Žalili su vidjet ćemo,ali PRESTRAŠNA kazna,hallo o čemu pričamo ??
Jeb..eufu,fifu,sve te tamo FACE !
Loše za klub,navijače,Mamić lud prodaje igrače koje je uložio za Europu, kažu i trener odlazi...vidjet ćemo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.