LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

majestic24
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la majestic24 » 18 jan 2013, 07:38

Bravo Kobe legendo

Kad god covjek pomisli da smo napokon krenuli ka boljim partijama,ti moras jos jednom sve da useres da bi nesto svoje dokazao.

8-25 sut za 22 poena i 6 izgubljenih. To je ipak malo iznad tvog prosjeka od ove sezone (preko 4 izgubljene o mecu)

Ostalih 8 igraca koliko je igralo je imalo cak 47 lopti. Cudno kako im nisi i to uzeo.

Nemoze me vise niko uvjeriti da mi negubimo ove sezone zbog KObeja. Kad god on ganja neki svoj inat mi gubimo. Kao sto sam neki dan rekao...ja sam fan Lakersa...meni njegovih 30 poena uz dobar sut neznaci nista ako izgubimo,a gotovo svaki put gubimo kad on ide preko 30. Samo da napomenem da su nasi centri ovu utakmicu gadjali 12/21.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 jan 2013, 07:38

MWP je ostario , James naskace i prolazi kao da ga i nema , Wade isto , odbrana na perimentu katastrofa :roll: Gasol opet puca trice , da se ubijes :roll: . a on jedina prednost jer da se spusti na post i on i Howard , pa trebamo samo preslikati Memphis kako igraju Ze-Bo i M.Gasol

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 jan 2013, 07:47

majestic24 je napisao/la:Bravo Kobe legendo

Kad god covjek pomisli da smo napokon krenuli ka boljim partijama,ti moras jos jednom sve da useres da bi nesto svoje dokazao.

8-25 sut za 22 poena i 6 izgubljenih. To je ipak malo iznad tvog prosjeka od ove sezone (preko 4 izgubljene o mecu)

Ostalih 8 igraca koliko je igralo je imalo cak 47 lopti. Cudno kako im nisi i to uzeo.

Nemoze me vise niko uvjeriti da mi negubimo ove sezone zbog KObeja. Kad god on ganja neki svoj inat mi gubimo. Kao sto sam neki dan rekao...ja sam fan Lakersa...meni njegovih 30 poena uz dobar sut neznaci nista ako izgubimo,a gotovo svaki put gubimo kad on ide preko 30. Samo da napomenem da su nasi centri ovu utakmicu gadjali 12/21.
- Jesi li gledao tekmu ili gledas sada box score ?
-Njegov procenat je rezultat>
1. Slabe ofanzivne taktike trenera
2. Miamijeve dobre odbrane koja je vrhunska ali ima nedostataka pod kosem koje nismo znali iskoristiti :roll:
3. Kada se Bryantu vrati lopta na 6-7 sec do kraja napada kada nije prosla zamisljenja akcija , sta covjek treba da uradi nego da pokusa da suta skok sut preko ruku Jamesa ili Wadea koju su extra raspona ruku , yanaci jumpshoot sa polu distance protiv najboljih igraca bez obzira sto si Kobe nije lahko
4. Mi SAMO i JEDINO Miami moyemo dobiti , ako ih Gasol dobije , jer Howard ce fulati dosta slobodnih , samo treba spustati na njih dvojcu , odbrana ce se skupljati , a onda Kobe i Nash mogu slobodnije da pogode , jer Kobe nece biti udvajan , ako je neko gledao na pocetku seyone Memphis - Miami , nek skine , ono je jedini recept za pobjedu protiv ovakvih igraca ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 jan 2013, 08:14

Pogledati obavezno >

http://espn.go.com/nba/shotchart?gameId=400278303

Izabrari James-a , pa onda i Wade-a i sta se vidi :
James postigao 95% suteva u reketu , tj. samo 2/11 sut iz vana :roll: , slicno je i Wade , znaci Howard mora raditi bolji posao tj. KOLEKTIVNO raditi bolji posao jer kad James probije i ide na akucavanje ili polaganje mora Howard i jedino Howard preuzimati a da odmah bilo ko onda preuzima Bosha , eh zbog toga nama treba dobar def. koordinator ili drugi trener :!: , ovo bi neki bolji trener dobio garantovano , bey obzira na Bryantov slab sut koji sam pokusao objesniti zbog cega a treba biti jasno da je i Nashu 39 (za mjesec) god tako da treba prilagoditi jer ako njega cuva Wade mora mu se pomoci , mada je i Allen kljucne poene yadnje 3 min u 4/4 postigao preko njega tj . niko nije udvajao kada je Allen izlayio iy blokova a to je je Allenu kao na trengu kada ima otvoren sut :roll:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 jan 2013, 08:22

Kobe Bryant je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Bravo Kobe legendo

- Jesi li gledao tekmu ili gledas sada box score ?
-Njegov procenat je rezultat>
1. Slabe ofanzivne taktike trenera
2. Miamijeve dobre odbrane koja je vrhunska ali ima nedostataka pod kosem koje nismo znali iskoristiti :roll:
3. Kada se Bryantu vrati lopta na 6-7 sec do kraja napada kada nije prosla zamisljenja akcija , sta covjek treba da uradi nego da pokusa da suta skok sut preko ruku Jamesa ili Wadea koju su extra raspona ruku , yanaci jumpshoot sa polu distance protiv najboljih igraca bez obzira sto si Kobe nije lahko
4. Mi SAMO i JEDINO Miami moyemo dobiti , ako ih Gasol dobije , jer Howard ce fulati dosta slobodnih , samo treba spustati na njih dvojcu , odbrana ce se skupljati , a onda Kobe i Nash mogu slobodnije da pogode , jer Kobe nece biti udvajan , ako je neko gledao na pocetku seyone Memphis - Miami , nek skine , ono je jedini recept za pobjedu protiv ovakvih igraca ;)

Kao prvo gledao sam utakmicu.

Nebjezim od cinjenice da je dobio 3-4 lopte pri isteku napada,al brate puno vise ih je forsirao iz neizradjenih akcija i kad je bilo dosta vremena do kraja napada.

E ovo pod 4 je nase glavno oruzje...ustvari barem bi trebalo biti.

Kobe je odlican igrac i zna asistriati...on je trebao spustati lopte za Howarda i Gasola. Kreni na ulaz i uvjek ce neko od centara Miamija izaci na tebe. Samo spusti loptu jednom od ove dvojice (howard-gasol) i to je gotova stvar.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jan 2013, 10:01

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 18 jan 2013, 10:08

Mitar je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
Mitar je napisao/la:melo rekoh li vam ja da uzivate dok se Amare ne vrati? Vratio se i zato ti od muke pises ovo, jer meda vise nemozete :). Zato sine, uzmi odmor od NBA do daljnjeg...
A glupane jedan rekoh li ti ja milion puta i na ovoj i na drugim temama da ja ne pratim NYK i amare-a nego Denver,a to sto ti samo gledas kako ces provocirati to je druga stvar...
a dijete drago kakav Denver, jesi opet mirisao neostik ili si takav uvijek? Pa Melo je otisao iz Denvera :roll: :lol:

Pa sine moj dragi pocni navijati za drugu neku ekipu, ovako ces samo otici na zicima. Pusa
Stvarno drug nemam vremena da se prepirem sa debilima,al evo da ti odgovorim jos na ovu poruku preko ovog profila(jer cu napraviti novi bas zbog debila sto misle da navijam za NYK)..
1)Ja sam registrovan 2008e kad je Melo igrao u Denveru
2)Nisam fan na baterije pa da cim jedan igrac ode da pocnem navijati za trenutno najbolju ekipu
3)Koliko pratim nba i denver mislim da smo mi na veoma dobroj poziciji i u PO-u za razliku od tebi drage ekipe
4)Procitaj opet pod 2 jer ne vidim razloga da pocnem navijati za drugu ekipu...
5)mislim da sam stariji od tebe tako da ti to dijete ne pije vode,a posto nemas nikakvih argumenata na pricu o Gasolu osim "dijete popij mlijeko","koliko imas godina","ima prsten" ovde prestaje moja prica s tobom o istom.
Cak se i neno#4 slaze s tim da Gasol nije nakompletnija cetvorka pored nekih legendi nba lige i ne moze bit,nit je kad bio.
6)Trebao bi ti poceti hvatati ove vozove za Miami,NYK,OKC dok nije nestalo mjesta ;) glupo je da pocnes navijati za njih kad Lakersi propuste PO ;)

I da ne bude off...
Vi dok imate 2 igraca od kojih ni jedan ne zeli da bude druga violina u ekipi,i jednog koji bi zelio da bude druga ali ne moze vi necete napraviti neki znacajniji napredak u igri i najvjerovatnije cete propustiti PO sa takvom igrom.
A nakon toga ce Dwight vjerovatno u ATL ako ostane Smith...Ako ste pametni tradeovat cete ga dok mu je vrijednost jos visoka i uzeti igrace za buducnost,jer do TD-a ce se vjerujem znati da li idete u PO ili ne,i vec tad trebate poceti rebuilding ako ga propustite.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 18 jan 2013, 10:28

Brown je imao 1-4 i dobio otkaz, ovaj debil ima 10-16 i jos ga drzimo na klupi.Pa kako Buss-ovima nije jasno da je lik totalni promasaj, jbt ima Gasola i Howarda i on ne zna sta ce sa njima, pa nek prepise sta je San Antonio radio sa svojim Twin Towers-ima.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jan 2013, 10:34

pa nece mjenjati trenere svakih 15 utakmica, sto ste takve maze od navijaca :roll:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 18 jan 2013, 12:43

LenBias je napisao/la:pa nece mjenjati trenere svakih 15 utakmica, sto ste takve maze od navijaca :roll:
ja mislim da je svima jasno da vrijeme nista nece promjeniti........trener nam je lost in space :D

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 18 jan 2013, 13:11

lose sutersko vece brajanta , ocajne zadnje akcije i to je to...mi izgleda ove sezone moramo izgubit sve tijesne tekme
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 jan 2013, 13:23

Melo15 je napisao/la: I da ne bude off...
Vi dok imate 2 igraca od kojih ni jedan ne zeli da bude druga violina u ekipi,i jednog koji bi zelio da bude druga ali ne moze vi necete napraviti neki znacajniji napredak u igri i najvjerovatnije cete propustiti PO sa takvom igrom.
A nakon toga ce Dwight vjerovatno u ATL ako ostane Smith...Ako ste pametni tradeovat cete ga dok mu je vrijednost jos visoka i uzeti igrace za buducnost,jer do TD-a ce se vjerujem znati da li idete u PO ili ne,i vec tad trebate poceti rebuilding ako ga propustite.
A sta ce u Atlanti svega ti? Koga to oni imaju osim Smitha? :D
Znaci boris se godinu dana za Dwighta,ovaj fasuje jednu od najzajebanijih povreda, vrati se,igra vrlo solidno i tek ulazi u pravu formu i ti ga onda nogiras za neki rebuild. Dobar taj rebuild nema sta ,znaci moramo samo jos tradeovati Bryanta,Peace-a,Nash-a i Gasola, znaci fakticki prvu startnu petorku i neka rebuild pocne :lol:

Lakersi nece u rebuild, shvati da je ova ekipa napravljena za sljedece 3 godine pa poslije sta bude bude a cisto sumnjam da ce biti rebuild poslije toga.
Ovo nije Oklahoma niti Cleveland,ovo je Los Angeles i ovdje se odmah trazi uspjeh tako da ce prije biti lov na zvijezde. Razmisli malo, Dwight je dosao i odmah ce privuci i ostale zvijezde.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 18 jan 2013, 13:48

Balon je napisao/la:
Melo15 je napisao/la: I da ne bude off...
A sta ce u Atlanti svega ti? Koga to oni imaju osim Smitha? :D
Znaci boris se godinu dana za Dwighta,ovaj fasuje jednu od najzajebanijih povreda, vrati se,igra vrlo solidno i tek ulazi u pravu formu i ti ga onda nogiras za neki rebuild. Dobar taj rebuild nema sta ,znaci moramo samo jos tradeovati Bryanta,Peace-a,Nash-a i Gasola, znaci fakticki prvu startnu petorku i neka rebuild pocne :lol:

Lakersi nece u rebuild, shvati da je ova ekipa napravljena za sljedece 3 godine pa poslije sta bude bude a cisto sumnjam da ce biti rebuild poslije toga.
Ovo nije Oklahoma niti Cleveland,ovo je Los Angeles i ovdje se odmah trazi uspjeh tako da ce prije biti lov na zvijezde. Razmisli malo, Dwight je dosao i odmah ce privuci i ostale zvijezde.
Dok mi se ne aktivira novi acc da ti odg. s ovog :D :D
U atlanti nemaju neku ekstra ekipu,ali dolaskom Dwighta to postaje veoma jaka ekipa:
Teague,Morrow/Jenkins,Smith,Horford,Howard jos ako pogledas da su na istoku,to mu dosta olaksava posao i ulaska u PO i prolasku do finala istoka.
A i rodjen je tamo pa vjerujem da bi volio igrati za svoj tim.
A lakersi ako vide da ce profuliti PO ove godine onda ne vidim razloga da ekipu ostave na okupi i za sljedecu sezonu,vec da vrate Philla i da se sjedne s njim i da covjek odabere sebi 15 igraca sa kojima zeli da krene po naslov,jer sa ovim trenerom i ovom ekipom to nece uspjeti ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jan 2013, 15:16

Kobe najveci krivac za poraz...da je imao bar solidan sut Lakersi bi ovo dobili. Ali koga briga i da su pobjedili kad ce vec sljedecu opet izgubiti...nije ovdje problem u par lopti.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 18 jan 2013, 16:11

melo lutko nasa mani se svojih teorija i fantaziranja, kupi sebi neki mikijev almanah pa procitaj to zanimljivo stivo dok ti djetinjstvo nije proslo...

A sinoc poraz sasvim ocekivan, bez obzira na bljeskove...cini se da ova ekipa pod ovim trenerom nikad nece zaigrati onako kako treba. Neko rece da uzme i da prepise Popovichev playbook i igru twin towersa. Pa Mike Brown je bio Popov pomocnik, ucio od njega godinama, i opet nisam vidio nikakvu dobru strategiju u napadu...
SI AMO CONte!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jan 2013, 17:19

Kobija jucer baš nije išlo, nema to veze sa odbranom niti sa bilo cim drugim, jednostavno lopta nece u koš i to je to.
Bilo je i otvorenih suteva koji nisu ulazili.

A sto momak rece 47 suteva ostatak ekipe, Kobe sam 25.Pa to ti je neka realnost i mjera, ja ne vidim problem u tome.
Posto je Kobe sve ono sto vrijedi u Lakersima tako to i dođe.
Da je jucer bio sto bi se rekli normalan dan Kobea, uz nekih njegovih 45% suta sto je prosjek Lakersi bi bili mnogo blizi pobjedi.
Jucer kad nije htjelo baš nije, nece u kos ni iz jedne situacije, otvoren sut, preko ruke, sut iz driblinga, nista!
Pretpostavljam zato sto je zadnje 3 utakmice imao sut od 65%, sad se vratilo :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2013, 01:09

Nije mi toliko krivo zbog poraza koliko zbog cinjenice da su Heat-u bila dovoljna samo dva dvocifrena igraca po broju postignutih koseva da upisu pobjedu.

Bice zanimljivo vidjeti kako ce ekipa na sve to odgovoriti u Nedjelju protiv Raptorsa i onda u Ponedeljak protiv Bullsa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 20 jan 2013, 15:21

Veceras bi trebal bit pobjeda. Nadam se da ce dobit s vecom razlikom da dobiju samopouzdanja da krenu dobijat i teze protivnike..
P.S. moze neko da stavi linkove za mec :)

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 20 jan 2013, 18:43

slika

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 20 jan 2013, 19:05

imal možda kakav stream sa sport kluba???

imam sport klub, al je **** slika preloša (jedino na njemu) i ne mogu gledat :oops:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.