ništa carevedofeelgood je napisao/la:evo gledam Mirzu sa uzitkom sad, normala sveadisice je napisao/la:hehe u tebe vazda neki plugina.ništa valjda će sad bit ok![]()
Hvala ti punooooooooo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ništa carevedofeelgood je napisao/la:evo gledam Mirzu sa uzitkom sad, normala sveadisice je napisao/la:hehe u tebe vazda neki plugina.ništa valjda će sad bit ok![]()
Hvala ti punooooooooo
U mene je sestric kupio ovakav samo mu je brzina 2.66 ghz! Sve ostalo ja msm da je isto! On ga platio u bh telecomu 1300 i fkt je masina da ne moze bit bolja! Nes se zajebat ako uzmesarelinho je napisao/la:
moze li mi neko reci jel ovo dobar laptop??
vrijedi li dati ove pare ??
Ne vrijedi. 2gb rama je danas smiješno a ima integrisanu intelovu grafiku tako da možeš bilo kakve jače igrice zaboraviti. Za te pare možeš dobiti 4gb rama i ATI HD 7xxx grafu.arelinho je napisao/la:
ma ne bi ja ovaj laptop koristio za igrice,za igrice bio ostavio računar_forzamilan_ je napisao/la:Ne vrijedi. 2gb rama je danas smiješno a ima integrisanu intelovu grafiku tako da možeš bilo kakve jače igrice zaboraviti. Za te pare možeš dobiti 4gb rama i ATI HD 7xxx grafu.arelinho je napisao/la:
Realno ovo bi trebalo da vrijedi 900 KM. Ne znam kako su napucali ovako cijenu. Inace, HP je cini mi se najprodavaniji u BiH pa drzi cijenu. Nastavi traziti dalje. Barem da imas vise RAM-a, toga nikad nije dosta.arelinho je napisao/la:
Ja sam drug na piku uzeo polovan laptop sa ovim specifikacijama:harunsmajic je napisao/la:U mene je sestric kupio ovakav samo mu je brzina 2.66 ghz! Sve ostalo ja msm da je isto! On ga platio u bh telecomu 1300 i fkt je masina da ne moze bit bolja! Nes se zajebat ako uzmesarelinho je napisao/la:
des ti nasao takav laptop za 500km ? :O :OMelo15 je napisao/la:Ja sam drug na piku uzeo polovan laptop sa ovim specifikacijama:harunsmajic je napisao/la:U mene je sestric kupio ovakav samo mu je brzina 2.66 ghz! Sve ostalo ja msm da je isto! On ga platio u bh telecomu 1300 i fkt je masina da ne moze bit bolja! Nes se zajebat ako uzmesarelinho je napisao/la:
Acer Aspire
Core i5 2.4GHz
500GB HDD
5 GB RAM
1GB GT 320M DDR3
za 500KM,jest polovan al sigurno se vise isplati kupiti polovan nego dati 1000 za jedan od slabijih i3-a...ako te zanima ima momak na piku prodaje za 700km i7 laptop,nudio meni,pa ako ga nije prodao javi se na pp da ti poslajem link.
to sto su polovni ide mi na ruku - jer sam tanak s kesomHead je napisao/la:http://bnc.ba/2/en/laptopi/dell2/dell-l ... etail.html
Ma ne moze se naci bolji laptop za ovu lovu,fakat su im jeftini.Jest da su polovni al se dobije garancija.
na pikudelko je napisao/la: des ti nasao takav laptop za 500km ? :O :O
Moguce je da ti driveri od graficke prave problem probaj deinstalirati te driveri i skini druge drivereneyzikreyzi je napisao/la:Šta mislite do čega bi moglo biti kad se pojavi samo crn ekran i na sredini ekrana bijela linija? Restartujem i sve kao novo. I tako, uzastopno..
Pokusaj kada unacis prazan dvd il vd pokrenuti program sa kojim przis cd i vidi dali ce u njemu prikazatiDylan Dog je napisao/la:Stavim dvd disk sa nekim sadržajem(pjesme,film) u kompjuter bez problema ga otvara.
Stavim prazan dvd disk kako bi spržio nešto na njega kompjuter uopće ne reaguje na njega,uopće ne pokazuje da ima disk![]()
Probao sam sa više diskova,uvjek isto,ima li ko možda ideju o čemu se radi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.