upravo tako....chuk norsi - Brkovic je vjerujem vec do sada i odradio sve....jedino mu nije uspjelo protiv rudara i zrinjskog ali ce se i to nadoknaditi na proljece ima gostovanje na Kosevuluckytm87 je napisao/la:Nek ponesu onu parolu od prije 2 god " JEB.Š NAMJEŠTEN DERBI" !!! Ovaj put nece morat skidat, bice hladno 2-0!!!
Brkovic Nijaz=Chuk Noris...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Ma sta vam je nije Nijaz to uradio 100%
HOCEMO POBJEDU !

HOCEMO POBJEDU !
-
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Uvijek imaju dva odgovora...namjesteno ili ja ne pratim ovaj cemer od lige![]()
Ovo je priča vaša zadnjih godina od Litexa naovamo. Godinama pratite strane lige radujete se uspjesima Napolija, Lacija i sličnih i dok se na KOševu igra Evropa vi sa Ljubom Aličićem blažite tugu.
Ponjamke ti se u dicubra
kad je derbi u koliko
HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
vidi VUTRASKE boje lopte XDurban corps je napisao/la:Bekriću....šta to radiš![]()
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
jarane sve i da se namjesti utakmica ,tribine niko nemoze namjestit tako da nek sjednu lijepo i placu19TM87 je napisao/la:Sta ono citam na podforumu f.k. njanjajevo vec nesto kukaju kako ce biti namjestena utakmica i kako smo nastimali sudije bla,bla,bla...

VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
koliko ja znam u subotu u 20:00 ili ti ga u 8 sati navećetax je napisao/la:kad je derbi u koliko
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTMovac je napisao/la:koliko ja znam u subotu u 20:00 ili ti ga u 8 sati navećetax je napisao/la:kad je derbi u koliko
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- eliminator
- Kontakt:
subota ili nedjelja u 16:30tax je napisao/la:kad je derbi u koliko
subota ipak i da upravu si u pola pet je.bili su stavili prvo da se igra u 20:00 ali eto izgleda da su pomjerili 3,5 sata ranije.tj u 16:30eliminator je napisao/la:subota ili nedjelja u 16:30tax je napisao/la:kad je derbi u koliko
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
JOJ LJUDI POZLILO MI JE OD OVIH DUSEBRIZNIKA SAMO NESTO POSTAJU PO NASEM FORUMU PA SAM SE I JA ODLUCIO REGISTROVATI SAMO DA IM KAZEM JEDNO: "RECITE MI KO VAM JE MUSTAFA DUCIC?" I STA STE SE SKENJALI PROTIV NAS, IZDJITE NA TEREN I TRIBINE PA POSLIJE DERBIJA PRICAJTE
26.05.2010-TITULA
-
- Kontakt:
prva zelja osima je dzafic i rekao je da ce sve uraditi kako bi ga doveo

- TheManiacs
- Kontakt:
HOCEMO POBJEDU
-
- Kontakt:
ma pitari uwijek traze alibi za poraz u derbiju jer znaju da je zeljo prejak!!! i da ce opet biti 2/3-0 pa ne znaju sta ce drugo nego pricaju djecije price...
zeljo za ziwot cijeli!!!!!!!forzzaaaaa!!!!!
zeljo za ziwot cijeli!!!!!!!forzzaaaaa!!!!!
Cuo sam da je na kladionici bio blokiran par Olimpik- Zeljo, zato sto je Zeljo trebao dobit? Momci, ako moze neko reci je li ovo istina? Unaprijed hvala
-
- Kontakt:
nije bio blokiran u kladionici derby-betshop ja sam odigrao 2Semir_Sa je napisao/la:Cuo sam da je na kladionici bio blokiran par Olimpik- Zeljo, zato sto je Zeljo trebao dobit? Momci, ako moze neko reci je li ovo istina? Unaprijed hvala

-
- Kontakt:
MA znalo see da ce ZEljo pobijediti ,jer je zeljo bolji!!!Semir_Sa je napisao/la:Cuo sam da je na kladionici bio blokiran par Olimpik- Zeljo, zato sto je Zeljo trebao dobit? Momci, ako moze neko reci je li ovo istina? Unaprijed hvala
par je blokiran zato što je Željo pod navodnicima bio gost i kvota je bila 5.70 na dvicu.a kako je ustvari igrao na domačem terenu uz svoje navijače,dvica je bila očeglednija nego 1.tako da je taj par zbog toga blokiranSemir_Sa je napisao/la:Cuo sam da je na kladionici bio blokiran par Olimpik- Zeljo, zato sto je Zeljo trebao dobit? Momci, ako moze neko reci je li ovo istina? Unaprijed hvala
- bistrikboy
- Kontakt:
Odjavljujem se sa ove teme do nedelje,u nadi da ce modovi i Admin malo vecu pozornost obratiti na ovu temu u slijedecih par dana...
Ocekujem pobjedu naravno
Ocekujem pobjedu naravno

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua