Bolji je stranac koji pojma nema od nasih "majstora" koji se svako malo nesto kofrce i koji imaju gubitnicki mentalitet i laznu lojalnost.. Ovaj amer sigurno posjeduje jak karekter i pobjednicki duh.. Ako ista zna o fudbalu bice dobar al garant ce se ispostaviti da je nesto poput naseg Joside.. Izmedju ostalog sve je to manje bitno jer je vama najpotrebniji neki klon Amara Osima ako zelite neki napredak na duze staze.. Cvrsta ruka koja moze uvesti red.. Na zalost po vas a na nasu radost jedan je Amar Osim..hilmo je napisao/la:Ja nešto nisam za ovo dovođenje igrača iz dalekih zemalja, on da je bio toliko dobar sigurno bi zavšio u nekoj jačoj ligi a ne kod nas, momku sve najbolje, ali nije on za Sarajeva...
Više bih volio da se Handžiću i Radovcu da malo više šanse nego da se na probe dovode kojekakvi anonimusi iz SAD-a.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- champions1921
Re: FK Sarajevo
BUDI ŽELJO !!!
Ma nama treba neki ters od trenera , da je tvrdoglav i po mogućnosti stranac, kojeg neće tangirati babini sinovi ni peti ni deseti, nego rad, disciplina i požrtvovanost. Hebote evo čitam Steven Reid za West Brom. protiv Arsenala igrao 45 minuta sa slomljenom nogom. Kod nas se valjaju 45 minuta ako mu neko stane na nogu a ne još da mu je slomi.
U novi boj ...
Zna se ko je jedini trener koji klub barem u takmičarskom smislu može usmjeriti prema prosperitetu. Kamo sreće da postoji obostrana volja i želja da se isti postavi za šefa. Mislim da nije nemoguće riješiti te neke kamene spoticanja Husrefovom povratku na klupu Sarajeva.
hz033 je napisao/la:Ma nama treba neki ters od trenera , da je tvrdoglav i po mogućnosti stranac, kojeg neće tangirati babini sinovi ni peti ni deseti, nego rad, disciplina i požrtvovanost. Hebote evo čitam Steven Reid za West Brom. protiv Arsenala igrao 45 minuta sa slomljenom nogom. Kod nas se valjaju 45 minuta ako mu neko stane na nogu a ne još da mu je slomi.
Amare hvala ti...
Levski,Zeta sjajne igre nakon toga evo igrači su prodani pare su sitne i čiča miča gotova priča..Al evo sreća da Sesar je produžio ugovor 
Objasni šta je tu smiješno, osim tvog neznanja.domorocki je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Za Ivana cemo dobit pare i sad i na ljeto (ako zadovolji) sad 1/3 na ljeto preostale 2/3 tj sad 100k na ljet 300k maraka...a sa nama je produzio ugovor da bi se u slucaju povratka ako ne zadovolji dole, sto se nece desiti, mogao igrati u Sarajevu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svašta čovjek može ovde pročitati al ovo je vic godine
Nije nepoznata stvar da klub ako posuđuje igrača na određen period, s njim može dogovoriti da upravo toliko produži ugovor. Saberi malo stvari i biće ti jasno.
I sta konkretno Sarajevo ima od toga sto ce njemu ugovor bit do ljeta, ako ce do ljeta igrat u Turskoj. Kad s tim zavrsi, svakako je slobodan igrac.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Evolution87
- Kontakt:
Sesar je produzio ugovor do ljeta 2014 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To je vec nesto drugo, samo sto je za sad samo na nivou forumskih spekulacija, a nijedan portal to nije objavio na taj nacin.Evolution87 je napisao/la:Sesar je produzio ugovor do ljeta 2014
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Uz duzno postovanje mislim da je on zavrsio svoje sa Sarajevom. Pogotovo ako bude ostavio dobar dojam u tom Elazu... u sta i ne sumnjam jer sigurno ima talenta i znanja da se probije u Turskoj (ako nista).Evolution87 je napisao/la:Sesar je produzio ugovor do ljeta 2014
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa i ja sve vrijeme pokušavam srenuti ljudima pažnju da se ne "provaljuju" dok se ne dobiju zvanične informacije...
Sabura koji dan i sve će biti jasnije..

Sabura koji dan i sve će biti jasnije..
- Evolution87
- Kontakt:
http://www.****/sport/fudbal/bh-repr ... elazigspor" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Taj isti avaz je juče izvukao iz konteksta rečenicu, i napisao da Dino Selimović napušta poziciju predsjednika...Evolution87 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/bh-repr ... elazigspor
Kad pročitam rečenicu tipa ove smuči mi se...Prema informacijama sa koševa...Prema informacijama iz kluba sa Koševa, Sesar je u Turskoj potpisao ugovor o posudbi do kraja tekuće sezone, a ugovor sa Sarajevom ima do ljeta 2014. godine.
- molotovljev
šta je njemu palo na pamet, hugolina i hugići..
e baš si me nasmijao.
..i tetu Sabahetu sa recepcije.
..i tetu Sabahetu sa recepcije.
F.K.SARAJEVO
Nakon kratke epizode u Izraelu, bivši U-21 prezentativac Bosne i Hercegovine sa vraća nazad u BH Telecom Premijer ligu.
Novi klub igrača, koji igra na lijevom i desnom krilu, je Fudbalski klub Sarajevo.
Novi klub igrača, koji igra na lijevom i desnom krilu, je Fudbalski klub Sarajevo.
1946
Ognjen Todorović.Prinova, a ne pojacanje....Head je napisao/la:Nakon kratke epizode u Izraelu, bivši U-21 prezentativac Bosne i Hercegovine sa vraća nazad u BH Telecom Premijer ligu.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
ili mozda Nenad Kiso...nezna se josMrWhite je napisao/la:Ognjen Todorović.Prinova, a ne pojacanje....Head je napisao/la:Nakon kratke epizode u Izraelu, bivši U-21 prezentativac Bosne i Hercegovine sa vraća nazad u BH Telecom Premijer ligu.
Ognjen Todorović.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedno od boljih krila u BiH dok je igrao u Slaviji, ima razoran udarac
Dobro ce nam doci 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.