Sta je bilo ?alacious je napisao/la:Đe onaj Devil sada kada mi treba?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imam ti jednog talenta ovdje,mal ubija,malo je reč'.
el' dovoljan podatak da je Čeliku(da,Zeničkom) zabio 5 komada
el' dovoljan podatak da je Čeliku(da,Zeničkom) zabio 5 komada
Majke mi mile,mali ubija,malo je reč'.
2000-o je godište igra s nama (96-95) godište bez problema,samo ga je*e snaga,jbg-a puno je slabiji

2000-o je godište igra s nama (96-95) godište bez problema,samo ga je*e snaga,jbg-a puno je slabiji
Haj' reci da nije ozbiljno?Devil je napisao/la:A jbt ja kontam nesta ozbiljno mu treba.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam predstavnik agencije za područje BIH
prvo ja vidim valja li čemu, pa ih šaljem Štefku,a onda ih on u Skandinaviju prodaje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako legenda kaze da valja onda taj valja 100%, ne treba sumnjati u legendinu procjenu. To je veliki strucnjak 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Devile,ja ti imam ponuditi novog Roberta Prosinečkog
Djeca se ubiše redovno trenirati,on dođe jednom u sedmici na trening,vrijeme provodi opijajući se,obično živi noću a spava danju,puši cigare jednu iza druge,a kad dođe utakmica ima najviše snage i redovito bude "man of the match"
Djeca se ubiše redovno trenirati,on dođe jednom u sedmici na trening,vrijeme provodi opijajući se,obično živi noću a spava danju,puši cigare jednu iza druge,a kad dođe utakmica ima najviše snage i redovito bude "man of the match"
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jes' sigran da je Skandinavija ?legenda reala je napisao/la:Ja sam predstavnik agencije za područje BIHprvo ja vidim valja li čemu, pa ih šaljem Štefku,a onda ih on u Skandinaviju prodaje
Jbt prvo treba da se stekne neko ime zar ne,necu neke polufabrikate slati pa da mi nakon godinu dana dodje zahvalnica za rad i molba da se vise nikada ne pojavim u klubu,sta da se pojavim,da ga vise nikada ne smem staviti ni na tiket od kladionice.
Dylan Dog je napisao/la:Devile,ja ti imam ponuditi novog Roberta Prosinečkog![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Majke mi Devile,s ovim ne bi im'o problema,al' tvoj pos'o
i da,zaboravih napomenut' da je igrajući za Novi Grad Sarajevo(igra za njih samo na međunarodnim turnirima),zabio Milanu 2 ili 3 gola,ne znam sad tačno.Uglavnom,mali je ubica
i da,zaboravih napomenut' da je igrajući za Novi Grad Sarajevo(igra za njih samo na međunarodnim turnirima),zabio Milanu 2 ili 3 gola,ne znam sad tačno.Uglavnom,mali je ubica
- legenda reala
- Kontakt:
Mislim da jesamDevil je napisao/la: Jes' sigran da je Skandinavija ?![]()
Jbt prvo treba da se stekne neko ime zar ne,necu neke polufabrikate slati pa da mi nakon godinu dana dodje zahvalnica za rad i molba da se vise nikada ne pojavim u klubu,sta da se pojavim,da ga vise nikada ne smem staviti ni na tiket od kladionice.![]()
Pa ja, zato ja i probiram, neću svašta, treba naći jednog kapitalca.
Dobar je Dylan u Kalesiji se redovno rađaju novi Mesiii, pa možda i on ubode
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Devile ne pustaj ovog, da neko drugi pare ubira umjesto tebe 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A ja sam pak siguran da nisi.legenda reala je napisao/la:Mislim da jesamDevil je napisao/la: Jes' sigran da je Skandinavija ?![]()
Jbt prvo treba da se stekne neko ime zar ne,necu neke polufabrikate slati pa da mi nakon godinu dana dodje zahvalnica za rad i molba da se vise nikada ne pojavim u klubu,sta da se pojavim,da ga vise nikada ne smem staviti ni na tiket od kladionice.![]()
![]()
Pa ja, zato ja i probiram, neću svašta, treba naći jednog kapitalca.
Dobar je Dylan u Kalesiji se redovno rađaju novi Mesiii, pa možda i on ubode
Je*o to,Legenda se bacio u biznis 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne možemo sve otkrivati za javnostDevil je napisao/la: A ja sam pak siguran da nisi.![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fakat nevjerovatno, nikad vise kod nas necu kupovati, narucis i lagano ustedis 20+ km.EdenHazard je napisao/la:![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Postarina,carina...Sarajlijc@ je napisao/la:
Fakat nevjerovatno, nikad vise kod nas necu kupovati, narucis i lagano ustedis 20+ km.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
samoradnik
- Kontakt:
izađe pita skuplja neg večera.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 1 gost.