Djeca se ubiše redovno trenirati,on dođe jednom u sedmici na trening,vrijeme provodi opijajući se,obično živi noću a spava danju,puši cigare jednu iza druge,a kad dođe utakmica ima najviše snage i redovito bude "man of the match"
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Devile,ja ti imam ponuditi novog Roberta Prosinečkog
Djeca se ubiše redovno trenirati,on dođe jednom u sedmici na trening,vrijeme provodi opijajući se,obično živi noću a spava danju,puši cigare jednu iza druge,a kad dođe utakmica ima najviše snage i redovito bude "man of the match"
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jes' sigran da je Skandinavija ?legenda reala je napisao/la:Ja sam predstavnik agencije za područje BIHprvo ja vidim valja li čemu, pa ih šaljem Štefku,a onda ih on u Skandinaviju prodaje
Jbt prvo treba da se stekne neko ime zar ne,necu neke polufabrikate slati pa da mi nakon godinu dana dodje zahvalnica za rad i molba da se vise nikada ne pojavim u klubu,sta da se pojavim,da ga vise nikada ne smem staviti ni na tiket od kladionice.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dylan Dog je napisao/la:Devile,ja ti imam ponuditi novog Roberta Prosinečkog![]()
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Majke mi Devile,s ovim ne bi im'o problema,al' tvoj pos'o
i da,zaboravih napomenut' da je igrajući za Novi Grad Sarajevo(igra za njih samo na međunarodnim turnirima),zabio Milanu 2 ili 3 gola,ne znam sad tačno.Uglavnom,mali je ubica
i da,zaboravih napomenut' da je igrajući za Novi Grad Sarajevo(igra za njih samo na međunarodnim turnirima),zabio Milanu 2 ili 3 gola,ne znam sad tačno.Uglavnom,mali je ubica
- legenda reala
- Kontakt:
Mislim da jesamDevil je napisao/la: Jes' sigran da je Skandinavija ?![]()
Jbt prvo treba da se stekne neko ime zar ne,necu neke polufabrikate slati pa da mi nakon godinu dana dodje zahvalnica za rad i molba da se vise nikada ne pojavim u klubu,sta da se pojavim,da ga vise nikada ne smem staviti ni na tiket od kladionice.![]()
Pa ja, zato ja i probiram, neću svašta, treba naći jednog kapitalca.
Dobar je Dylan u Kalesiji se redovno rađaju novi Mesiii, pa možda i on ubode
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Devile ne pustaj ovog, da neko drugi pare ubira umjesto tebe 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A ja sam pak siguran da nisi.legenda reala je napisao/la:Mislim da jesamDevil je napisao/la: Jes' sigran da je Skandinavija ?![]()
Jbt prvo treba da se stekne neko ime zar ne,necu neke polufabrikate slati pa da mi nakon godinu dana dodje zahvalnica za rad i molba da se vise nikada ne pojavim u klubu,sta da se pojavim,da ga vise nikada ne smem staviti ni na tiket od kladionice.![]()
![]()
Pa ja, zato ja i probiram, neću svašta, treba naći jednog kapitalca.
Dobar je Dylan u Kalesiji se redovno rađaju novi Mesiii, pa možda i on ubode
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Je*o to,Legenda se bacio u biznis 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne možemo sve otkrivati za javnostDevil je napisao/la: A ja sam pak siguran da nisi.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fakat nevjerovatno, nikad vise kod nas necu kupovati, narucis i lagano ustedis 20+ km.EdenHazard je napisao/la:![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Postarina,carina...Sarajlijc@ je napisao/la:
Fakat nevjerovatno, nikad vise kod nas necu kupovati, narucis i lagano ustedis 20+ km.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
samoradnik
- Kontakt:
izađe pita skuplja neg večera.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Drug mi dux ovaj http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7f4970bdf4" onclick="window.open(this.href);return false; dobio za oko 55 kmAgresivnoDjubre je napisao/la:Postarina,carina...Sarajlijc@ je napisao/la:
Fakat nevjerovatno, nikad vise kod nas necu kupovati, narucis i lagano ustedis 20+ km.![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
samoradnik
- Kontakt:
pa takav dux na Lončarima ćeš dobiti za 15 marki 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Taj duks je 11-15 eura sad.Kod nas je cijena 55 KM .
Al ti naruci platit ces njihovu postarinu i nasu carinu.Kako vec to ide.Ja sam narucivao i znam sve kako ide.
Uglavno ako ces narucivat nemoj naruciti 1 stvar nikako.

Ja sunca u Mostaru sta je ovo ovako.

Al ti naruci platit ces njihovu postarinu i nasu carinu.Kako vec to ide.Ja sam narucivao i znam sve kako ide.
Uglavno ako ces narucivat nemoj naruciti 1 stvar nikako.
Ja sunca u Mostaru sta je ovo ovako.
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. avaz .ba/globus/svijet/tijelo-wisnua-chandre-potpuno-su-prekrili-dobrocudni-tumori
Ljudi moji ne mogu ni zamislit kako je covjeku.. Samo sebe zamislim kako bi se ja osjecao da mene spodadne. Kad mi pobudalilo zbog bubuljica. Nek mu je Bog na pomoci
Ljudi moji ne mogu ni zamislit kako je covjeku.. Samo sebe zamislim kako bi se ja osjecao da mene spodadne. Kad mi pobudalilo zbog bubuljica. Nek mu je Bog na pomoci
filipu brate sta je bilo?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.