FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zar vam je toliko dosadno ? Pustite se tribine, moze se puna sta o njoj lose i dobro reci. Samo ne ovdje.
NO PYRO NO PARTY
Pa dosadno ljudima nema turbulencija u klubu pa hajmo izmisljat daljeBuu je napisao/la:Zar vam je toliko dosadno ? Pustite se tribine, moze se puna sta o njoj lose i dobro reci. Samo ne ovdje.
Željeznicar za život cijeli !
Ako si ti ona koja dolazi u Višćinom dresu i sjedi na stepenicima jugoistoka i kada bi raja znala kako lijepo izgledaš, jug bi nam uvijek bio pun.likusa je napisao/la:Ja uvijek na jugo istoku i nema problemade malo stanite na loptu
...uostalom vidim dosta raje sa malom djecom,ko ne trezi belaja i nema,a da se na stadion moze unijet od pistolja do granate je istina
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ti hoces da se bagra iz sektor D preseli na jugoistoku ?avlami97 je napisao/la:Ako si ti ona koja dolazi u Višćinom dresu i sjedi na stepenicima jugoistoka i kada bi raja znala kako lijepo izgledaš, jug bi nam uvijek bio pun.likusa je napisao/la:Ja uvijek na jugo istoku i nema problemade malo stanite na loptu
...uostalom vidim dosta raje sa malom djecom,ko ne trezi belaja i nema,a da se na stadion moze unijet od pistolja do granate je istina
salu na stranu, malo pozitive
Fudbaleri Željezničara opustili se uz basket
Igrači bh. fudbalskog prvaka sarajevskog Željezničara počeli su pripreme za novu sezonu. Na treninzima Plavih vlada opuštena atmosfera, premda onih ''pravih treninga'' još uvijek nema.
Veći broj prvotimaca insistirao je trenizima s loptom, pravdajući se ''teškim radom tokom zimskih mjeseci i zavidnom fizičkom spremom''. Nakon nekoliko dana razmišljanja, stručni štab odlučio je udovoljiti svojim pulenima. Igrači su dobili loptu, ali- košarkašku, a treninzi su postali pravi košarkaški.
Navodno su neki plavi prvotimci pokazali zavidno znanje i umijeće, a posebno su se isticali šutevima s distance i atraktivnim dodavanjima.
Vazda veselo, neka neka
NO PYRO NO PARTY
razlog zašto sam pobjegao iz kopa.avlami97 je napisao/la:Ako si ti ona koja dolazi u Višćinom dresu i sjedi na stepenicima jugoistoka i kada bi raja znala kako lijepo izgledaš, jug bi nam uvijek bio pun.likusa je napisao/la:Ja uvijek na jugo istoku i nema problemade malo stanite na loptu
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Prescritto
- Kontakt:
Bilo je i vrijeme da se neko počne nabacivati @likuši.

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Sto se mi medju sobom volimo castiti nekim epitetima to je cudo jedno.
Momak fino objasni da je van pameti onako pisati o Jugu, a ne ovi nekakvi ga napravise ludim i napadose ko da je rekao Bog zna sta. Ja sam na Jugu bio stotine puta i nikad ni jedne ruzne situacije nisam imao, jedino sto me nekad zaboli stomak od smijeha zbog "bagre" u sektoru D. Hocemo vise navijaca na tribinama, a pricaju se ovakve nebuloze i jos ima ljudi koji napadaju druge koji to demnatuju... Smijesno u najmanju ruku.
Momak fino objasni da je van pameti onako pisati o Jugu, a ne ovi nekakvi ga napravise ludim i napadose ko da je rekao Bog zna sta. Ja sam na Jugu bio stotine puta i nikad ni jedne ruzne situacije nisam imao, jedino sto me nekad zaboli stomak od smijeha zbog "bagre" u sektoru D. Hocemo vise navijaca na tribinama, a pricaju se ovakve nebuloze i jos ima ljudi koji napadaju druge koji to demnatuju... Smijesno u najmanju ruku.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Nisam ja ta nazalostPrescritto je napisao/la:Bilo je i vrijeme da se neko počne nabacivati @likuši.![]()
Ma kakva koreografija, što promijeni temu...

White shoes never lose !
White shoes never lose !
nisam ozbilje ta curaipetm je napisao/la:Ma kakva koreografija, što promijeni temu...![]()
e onda si ona što pali baklje pa se malo uplaši - garantlikusa je napisao/la:nisam ozbilje ta curaipetm je napisao/la:Ma kakva koreografija, što promijeni temu...![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ih sad ces pogadjat dok ne nabrojis sve cure
mjenjaj temu 
- Prescritto
- Kontakt:
Vidiš ti, bona, imaš ti ovdje tajnih fanova koji te traže po tribini, na proljeće mjenjaj lokaciju.

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Kada bi svi ovi sa foruma koji redovno pišu, a rijetko su na tekmama, znali koliko finih djevojaka pohodi svetu stranu Grbavice, jug bi uvijek bio krcat.likusa je napisao/la:ih sad ces pogadjat dok ne nabrojis sve curemjenjaj temu
Malo sam se šalio i nadam se da mi ne zamjeraš.!? Šta ćeš kada je u ovoj pauzi dosadno. Nema tekmi, nema onog osjećaja kada ulaziš na stadion, nema trnaca kroz tijelo, a ja luđak i sa svojom petobankom sve to još osjetim. Izgleda da je Željo, jedini koji me još nije izdao
Ako je bude mjenjala, neka ide na sjeverozapad i tamo sam kada je ružno vrijeme. Godine me sustigle ne volim kisnuti.Prescritto je napisao/la:Vidiš ti, bona, imaš ti ovdje tajnih fanova koji te traže po tribini, na proljeće mjenjaj lokaciju.![]()
Naci cemo te! A onda....likusa je napisao/la:ih sad ces pogadjat dok ne nabrojis sve curemjenjaj temu
Razumijes ti mene burazere moj 
Ma kakvo zamjeranjeavlami97 je napisao/la:Kada bi svi ovi sa foruma koji redovno pišu, a rijetko su na tekmama, znali koliko finih djevojaka pohodi svetu stranu Grbavice, jug bi uvijek bio krcat.likusa je napisao/la:ih sad ces pogadjat dok ne nabrojis sve curemjenjaj temu
Malo sam se šalio i nadam se da mi ne zamjeraš.!? Šta ćeš kada je u ovoj pauzi dosadno. Nema tekmi, nema onog osjećaja kada ulaziš na stadion, nema trnaca kroz tijelo, a ja luđak i sa svojom petobankom sve to još osjetim. Izgleda da je Željo, jedini koji me još nije izdao
A ima dosta cura Bgm ,samo ovi muski slabo to primjecuju il komentarisu sta ce one na tribini
ma sta cete mi
Ma šalimo se mi, ne ljutiš se...
Dosadna pauza moramo malo se i šaliti, nikad dočekat 24. i Velež...
Dosadna pauza moramo malo se i šaliti, nikad dočekat 24. i Velež...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Dr. Naim Logić
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... naim-logic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... naim-logic" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.