NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2013, 19:54

ma slusaj ba nije ni Tice bio los njegov sistem je raido odlicno za Minesotu Mossa i co ...pa ao je ovaj iz Saintsa on je dobar..pa pogledaj kakvu protekciju ima Brees imao je godinama dobro dole .. nea bolji je sigurno u OL da se to popravi.. ao dovedemo dvojicu tu i Carimi pocne igrati kako treba moglo bi biti obecavajuce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2013, 19:57

sad cu ja kuci jos malo pa kad se budem vozio slusat cu espn radio chicago pa cu nesto reci vise sta se desavalo to danas :)..ma ova odbrana moze brate jos 2 godine izgurati i sad ovaj offense popraviti za 2 godine moramo SB da dignemo ako bog da :).. ebo ove miseve tipa Houston ta ce oni poginut samo :)...lafa nesto Colts ovo ono ahahahaha smjesno majemi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 jan 2013, 23:49

daj darmine uozbilji se :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2013, 01:19

ta cete vi brate sad cemo vas pojest polaho samo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 jan 2013, 06:35

amerosm je napisao/la:Haj da vidim Vase misljenje. Slazete li se sa konstatacijom medija da su Patriotsi najkompletniji tim koji je ostao u utrci za SB ?

Inace prema kladionicarima Patriotsi su najveci favoriti za osvajanje SB-a, a slijede 49ersi, Ravensi i Falconsi. Zanimljivo da su Falconsi posljednji i ako su od svih odigrali najbolje regularni dio sezone.
Po meni Ninersi. Izgledaju dominantno u oba pravca, a imaju daleko najjacu odbranu od svih ekipa koje su ostale u utrci.

Sto se tice Patsa, ako Ravensi uspiju na pocetku probiti njihov OL i doci do Bradya par puta, mislim da mogu do jos jednog iznenadjenja. Inace, Ravensi su izuzetno neugodan matchup po Patse. Offense im dominira u zadnjih mjesec dana, a odbrana je uvijek sposobna napraviti big play.

Jedva cekam konf. finala, a i dalje se držim svoje prognoze da ce Harbaughsi biti u SB-u. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 jan 2013, 08:54

Hare, ne reče ništa o offense guru-u Kellyu :?
'Si zadovoljan sa izborom i šta očekuješ, osim da vam je potreban DC :mrgreen:

A nevjerovatna frka se podigla u američkim medijima oko college zvijezde koji izlazi na draft ove godine Manti T'ea, jer navodno njegova preminula djevojka nije postojala nikako :o i da je to izmišljena osoba sa lažnim twitter profilom itd..

http://deadspin.com/5976517/manti-teos- ... -is-a-hoax

Fantastičan članak i detaljno objašnjen sistem Patsa :!:

http://www.grantland.com/story/_/id/884 ... y-patriots
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 17 jan 2013, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jan 2013, 16:56

Gus Bradley dosadasnji DC Seahawksa je novi trener Jaguarsa...Prije par dana isti je kod analiticara bio spominjan kao najveci favorit za posao u Eaglesima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 18 jan 2013, 20:42

Pats fans raste li nervoza pred dvoboj u nedjelju, čitavo popodne gledao sam highlightse s naših bivših SB utakmica, čitao različite članke i tako.

http://www.hrsport.net/analize/454418/o ... arp-pogon/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.hrsport.net/vijesti/433456/o ... ilozofije/" onclick="window.open(this.href);return false;
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 jan 2013, 21:10

Posto niko ne spominje da ja napisem da su chargersi uzeli ken whisenhunta za OC :D . Mislim da smo definitvno dosada pobjednici od svih ekipa koje su ostale bez trenera. Mccoy, Ken i Telesco kao GM plus se spominje lovie smith za DC kao slag na tortu :mrgreen:.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 18 jan 2013, 22:11

Eo Marinelli ode i pregovara sa Cowboysima, šteta. :| Većina coaching staffa također dobila otkaz.
Biće ovo zanimljiva sezona za Bearse.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2013, 02:05

Blizi se utakmica sa Ravensima i iskreno svakim minutom nervoza sve vise i vise raste i ne znam kako cu to sve podnijeti...Nas 120 minuta dijeli od historije i nadam se da ce Brady biti pravi u Nedjelju i iskreno ne znam kako cu izdrzati gledati tu utakmicu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jan 2013, 10:36

amerosm je napisao/la:Blizi se utakmica sa Ravensima i iskreno svakim minutom nervoza sve vise i vise raste i ne znam kako cu to sve podnijeti...Nas 120 minuta dijeli od historije i nadam se da ce Brady biti pravi u Nedjelju i iskreno ne znam kako cu izdrzati gledati tu utakmicu.
Pa nemoj ni gledati, prespavaš i kad se probudiš pogledaš rezultat i to je to ;)

Ja svakako neću moći gledati tako da nećeš biti jedini ako propustiš tekmu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 jan 2013, 13:07

rio_Ferdy88 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Blizi se utakmica sa Ravensima i iskreno svakim minutom nervoza sve vise i vise raste i ne znam kako cu to sve podnijeti...Nas 120 minuta dijeli od historije i nadam se da ce Brady biti pravi u Nedjelju i iskreno ne znam kako cu izdrzati gledati tu utakmicu.
Pa nemoj ni gledati, prespavaš i kad se probudiš pogledaš rezultat i to je to ;)

Ja svakako neću moći gledati tako da nećeš biti jedini ako propustiš tekmu :mrgreen:
Cuj to da propusti, jbg ne voli svak ekipu k'o ti...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jan 2013, 13:49

Edin TM87 je napisao/la: Cuj to da propusti, jbg ne voli svak ekipu k'o ti...
Jbg ja radim, tako da nemogu nikako pogledat direktno ako je u ovom kasnom terminu ;)

Nisam ni SB gledao pa ne znači da ne volim Patse ili NFL ništa manje od bilo koga na ovom pdf-u, a to ne znači da neću pogledati u snimku, pogotovo ako dobijemo :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2013, 14:48

@ rio

i ja moram u Ponedeljak raniti, ali ako legnem spavati fazon je sto necu moci zaspati od nervoze i da ce mi kroz glavu prolaziti sta se desava na terenu. :) :)

Odmah bi iste sekunde potpisao da Lakersi ne izbore PO, samo da mi Patsi osvoje SB i da mi malo zalijece ranu iz prosle godine.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 19 jan 2013, 14:50

amerosm je napisao/la:@ rio

i ja moram u Ponedeljak raniti, ali ako legnem spavati fazon je sto necu moci zaspati od nervoze i da ce mi kroz glavu prolaziti sta se desava na terenu. :) :)

Odmah bi iste sekunde potpisao da Lakersi ne izbore PO, samo da mi Patsi osvoje SB i da mi malo zalijece ranu iz prosle godine.
Ja imam faks u ponedjeljak u 8, moram hvatati bus u 7:10, ustajem u 6:30 ali utakmica se mora pogledati. Jbg, još su svega 3 utakmice ostale, daleko je deveti mjesec
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 jan 2013, 14:54

Eto vidis rio da svi moraju raniti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2013, 17:49

edine morate da razumijete covje radi mozda porodicu izdrzava i td...drugacije je otici raditi ili se skolovati kao vi..odes ba u skolu prespavas .. pa ja sam vazda spavo u skoli nekad dok sam s esvojevremeno skolovao
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 19 jan 2013, 22:43

Nikako da prođe ovo vrijeme do tekmi, baš se razvuklo ;)
Baš sam uzbuđen u iščekivanju i pomno pratim situaciju unutar timova, izjave, komentare, prognoze i ostalo.
Neke izjave uzimam za ozbiljno, neke ne, sa nekim prognizama s slažem, sa drugima ne - sve baš kako treba biti u svijetu sporta kada mu se prilazi detaljno i sa ozbiljnošću ;)
Što se tiče prve tekme u Atlanti mislim da je San Francisco favorit bez obzira na gostujući teren. Ovdje se mogu nadovezati i na ovdje ranije postavljeno pitanje o mišljenju o najkompletnijoj preostaloj ekipi u doigravanju.
Po meni je to upravo San Francisco. U početku sezone mi je realno-neutralna pretpostavka za SB bila San Francisco-New England, ali se nadam najiskrenije da će se pokazati pogrešnom ;)
U svakom slučaju mislim da je odbrana 49ersa dovoljno jaka da zaustavi potentni napad Falcosa na neku prihvatljivu razinu koju napad 49ersa može prevazići. Odbrana im je sigurno najjača od 4 preostale, a napad je u zadnje vrijeme sa Caepernickom dokazo da može namučiti i izigrati i neke od najboljih odbrana. Šanse su po meni 60-40 na strani San Francisca.
Da nisam navijač Ravensa iste šanse bih dao i Patriotsima, ali navijački navlačim, odnosno spuštam na 55-45 :)
Imaju prednost domaćeg terena i najefikasniji napad predvođen jednim od najboljih QB-ova. Najveći problem im je neigranje Gronkowskog koji jeste najbolji TE lige, ali čiji izostanak oni s obzirom na kvalitet koji posjeduju u napadu u velikoj mjeri mogu nadoknaditi. Ipak je i Hernandez prvoklasni igrač, kao što je to i njihovo pakovanje WR-a. Secondary Ravensa će biti na velikim iskušenjima, a pogotovo još što neće igrati veoma dobri Webb. Osim Webba ima i drugih problema u odbrani, a najveći su svakako što Lewis i Suggs nisu 100% spremni. Pogotovo je šteta što Suggs nije na vrhuncu forme jer je on mogo biti odlučujući faktor ovdje.
Ključ se što se Ravensa tiče nalazi u pritisku na Bradyja, što je upravo Suggs ranije radio veoma dobro. Nijedan QB nije dobar ako nema dobru zaštitu, a Suggs je uspijevo više puta do sada poništavati Bradyjevu inače odličnu zaštitu.
Upravo zbog ovoga i napad Ravnsa na čelu sa Flaccom moraće biti efikasan baš ko protiv Broncosa. I Flacco i Rice i WR-i moraće odigrati utakmicu na najvišem nivou da bi Ravensi imali šansu. Puno puta do sada sam iskazivo svoju sumnju u Flacca, pa čak ni nakon što je prošli puta protiv Denvere odigro odlično nisam siguran da može nastaviti u tom stilu. To je bila jedna od 10 utakmica koje tako odigra. Nadam se da će me demantirati i napraviti mini-seriju prvoklasnih igara. Ako on ne odigra pravo dobro ni Rice neće moći puno jer će se odbrana Patriotsa moći više skoncentrirati na zatvaranje prostora za njegovo trčanje.
Ipak, moraju se još jednom pomenuti činjenice da je Lewis svojim povratkom i liderstvom kataliziro protok pozitivne energije, a u prethodne 2 tekme je i podignut nivo samopouzdanja koji je rezultiro boljim fukncioniranjem sistema. Namam se da će ovaj trend nastaviti uzlaznom putanjom.
The Team of Destiny? I believe! ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 19 jan 2013, 23:17

San kad Patriotsi igraju? Sta je to? Dafuq is that? :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []