Sacekaj malo da raja prvo popada na ovim ranijim utakmicama ma poslije nbahoshafka je napisao/la:Jel vakat za NBA

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sacekaj malo da raja prvo popada na ovim ranijim utakmicama ma poslije nbahoshafka je napisao/la:Jel vakat za NBA
Houston i lee mi se sviđaju, ali ne bih smio brooklyna igrat, nisu mi baš uvjerljivi.LenBias je napisao/la:houston under
lee under
brooklyn h1
tri fina para koja ne znam da li bi igrao veceras, kako se ostalim nba kladionicarima ovo cini?
[/quote]Sunfrenzy je napisao/la:a evo za danas:
schalke: hanover zp1-![]()
espanyol : mallorca zp1-
le mans: chateaouroux zp1-![]()
le havre: lens zp1-![]()
irak: UA emirati zp1-![]()
uplata 50 KM
moguca isplata: 177 KM
Sretno nam![]()
hardena sigurno nemam u planu igrati, viditi cemo ima jos vremena za nba ali ova tri para sto sam naveo mi se cine kao solidna opcija, valjda se bude pametniji kasnijehoshafka je napisao/la:Houston i lee mi se sviđaju, ali ne bih smio brooklyna igrat, nisu mi baš uvjerljivi.LenBias je napisao/la:houston under
lee under
brooklyn h1
tri fina para koja ne znam da li bi igrao veceras, kako se ostalim nba kladionicarima ovo cini?
Baš hoću da kažem da treba Hardena igrat ispod i vidim kvota spala na 1,5 u premieru, velike su šanse da ne prebaci 27,5 al ga ne bih uzeo za 1,50.
Pa tacno 5. Jbga bez njega su bili da izgube i morao je vise igrati nego sto je inace.hajro je napisao/la:Danska igraci golove 20:15
MIKKEL HANSEN POD 4,5 [email protected]
Mikkel Hansen započeo ovaj turnir s ozlijedom koljena od ranije ove sezone, a trener je odlučio da ga odmori protiv Katara i Čilea. On je igrao protiv Rusije i Islanda i bio je dobar, ali danas on igra drugu utakmicu besmislenom.
Trener je izjavio da ce Mikkel Hansen igrati neko vrijeme, ali da neće biti više od 20 minuta za siguran, jer mu on treba za ostatak turnira.
Hansen ce također igrati opreznije jer ce se cuvati za daljnji dio. Skuzile su i klade pa su smanjile ponudu na sa 5,5 na 4.5. Mislim da je 20 minuta premalo za 5 golova.
[/quote]Sunfrenzy je napisao/la:Sunfrenzy je napisao/la:a evo za danas:
schalke: hanover zp1-![]()
espanyol : mallorca zp1-
le mans: chateaouroux zp1-![]()
le havre: lens zp1-![]()
irak: UA emirati zp1-![]()
uplata 50 KM
moguca isplata: 177 KM
Sretno nam![]()
EmirSioux89 je napisao/la:Crna Gora - Brazil - 2 (1.50)
Raonic - Kohlschreiber (41,5) - Više (1.85)
valjda je nekom pomoglomirzard je napisao/la:Kasimpasa - Galatasaray 3+ 1,65
zadnjih pet susreta
Galatasaray - Kasimpasa 2 : 1
Galatasaray - Kasimpasa 3 : 1
Kasimpasa - Galatasaray 0 : 3
Galatasaray - Kasimpasa 4 : 1
Kasimpasa - Galatasaray 1 : 3
Boozer OVERdiplomatija je napisao/la:e hvala bogu veceras se nesto uzelo, a moze li mi molim vas neko razraditi malo ovu utakmicu boston - chicago ima na sport klubu u 1h, da mi predlozite igrace koji ce ici preko koseva i uopste sta mislite sta za tu utakmicu, hocu samo nju da odigram, da uzivam do 4 hah, hvala
Magiiic je napisao/la:Prvi koji mi je pao za oko je A.Horford +15
Par dana prije Atlanta i Bruklin su igrali tekmu i on je dao 17 poena uz sut iz igre 7-12 sto nije ni malo lose.U prilog ide sto nema ni veceras Smitha pa ce i veceras Horford uzeti 15-ak lopti. A B.Lopez ne igra neku posebnu odbranu.Vise je orjentisan prema napadu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.