AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
[youtube][/youtube]
Allegri , čekamo da konačno "mućneš" tom glavom !
Allegri , čekamo da konačno "mućneš" tom glavom !
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 18 jan 2013, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Kaka ako bude zdrav može pružiti bar 3 vrhunske sezone. Na proljeće puni 31. godinu šta je to za fudbalera? Saponaro ako sam shvatio igra također na toj poziciji tako da je taj trequartista napokon riješen od ljeta
tako će moja tiha patnja Sneijder ostati samo pusta želja
Bekovi su ok zasad mada je pitanje može li Konstant biti konstantan na toj njemu neprirodnoj poziciji. Ko prati Newcastle kaže da Santon i nije čemu tako da možda on i nije riješenje za lijevog beka. Desno je De Sciglio i tu je Milan dobar sa Abateom kao rezervom. Stoper bi trebao biti neko baš jak a Astori ne vjerujem da je takav kvalitet. Robinho će na ljeto u Santos za 10+m tako da bi se tu moglo skupiti šta para za novog napadača što da ne i Balo ako napravi još koju pizdariju do tada pa ga šeici otkantaju. Kako god sa ćelom nikad nije dosadno

Bekovi su ok zasad mada je pitanje može li Konstant biti konstantan na toj njemu neprirodnoj poziciji. Ko prati Newcastle kaže da Santon i nije čemu tako da možda on i nije riješenje za lijevog beka. Desno je De Sciglio i tu je Milan dobar sa Abateom kao rezervom. Stoper bi trebao biti neko baš jak a Astori ne vjerujem da je takav kvalitet. Robinho će na ljeto u Santos za 10+m tako da bi se tu moglo skupiti šta para za novog napadača što da ne i Balo ako napravi još koju pizdariju do tada pa ga šeici otkantaju. Kako god sa ćelom nikad nije dosadno

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ricky, welcome back! 
- Rockefeller
- Kontakt:
Nadam se da će se Ricardo vratiti na stare pute.Mario Balotelli's agent has held talks with AC Milan with a bid of £24m enough to persuade City to part with the 22-year-old striker.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Na oficijelnoj stranici acmilan.com došao je demant od Gallianija da nema šanse da će Balotelli u Milan i da nema nikakvih pregovora u ovom momentu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Znaci da su uznapredovali pregovori onda_forzamilan_ je napisao/la:Na oficijelnoj stranici acmilan.com došao je demant od Gallianija da nema šanse da će Balotelli u Milan i da nema nikakvih pregovora u ovom momentu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Balotelli, iako sam vjerni navijac (AZZURRA) pa mi i samim tim doticni ne moze biti toliko mrzak NAM ne treba.
Ovaj klub treba ponovo da se okrene igracima koji su prije svega spremni zrtvovati sebe, koji su karakter, kojima novac nije jedino sto je bitno... Kaka ce nam vec dobro doci, mislim da jos nije toliko star, da ima kapaciteta odigrati nekoliko dobrih sezona u novoj staroj sredini jer se u Realu ocigledno nije snasao. Medjutim, ako ni on ne pristane na smanjenje place, onda nek nekome drugom prodaje tu pricu kako mu lova nije toliko bitna.
Ovaj klub treba ponovo da se okrene igracima koji su prije svega spremni zrtvovati sebe, koji su karakter, kojima novac nije jedino sto je bitno... Kaka ce nam vec dobro doci, mislim da jos nije toliko star, da ima kapaciteta odigrati nekoliko dobrih sezona u novoj staroj sredini jer se u Realu ocigledno nije snasao. Medjutim, ako ni on ne pristane na smanjenje place, onda nek nekome drugom prodaje tu pricu kako mu lova nije toliko bitna.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jedan pouzdan štoper nam treba i igrač sredina terena koji zna sa loptom a i ukrasti je ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Treba nam Strootman,al' nasim levatima je puno 10 miliona za njega..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- LegendKiller
- Kontakt:
Ne kontam zašto toliko navaljuju za Balotelija, uredu jeste odlican igrac ali je preskup i uz to vrlo rizican! Mi imamo dobre napadace ElS, Pazzini, Robinjo, Bojan, Niang uz to i Paloski koji dobro igra ove sezone je naš igrac, tako da stvarno nevidim potrebu za Balotelijem! Milanu trebaju odbranbeni igraci prije svega stoperi i jedan bek!
Sjajan vijest je ovo za Kaku ,nadam se da cete dovest jos jednog napadaca ,iskreno volio bih Dzeku kod vas ,sad koliko je to moguce 8 
Milan have offered Kakà €3m for the rest of the season and then €6m per year. It's €10m less that he would earn in the same period at Real.
Milan have reached an agreement with Brescia for 50% of Bartosz Salamon, according to Sky Italia.
Milan and Real Madrid have already reached an agreement for Kakà. Now Kakà just have to accept Milan's contract offer, according to GdS.
The agreement that Milan and Real Madrid have made for Kakà: 30-month loan deal (until June 2015), according to GdS. @KAKA
Milan and Real Madrid have only agreed on the duration of Kakà's contract (30-month loan). They still need to discuss the price.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Jedva cekam vidjeti El Shaarawya i Kaku u suradnji
)
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
Evo citam postoji mogucnost da ce i Balotelli doci .
"Dogovor je postignut !
Mario Balotelli bi trebao da odleti u Italiju da obavi medicinske preglede i da se dogovori sa upravom Rossonera oko osobnih uslova ugovora.
City i Milan su postiglu dogovor oko cijene za Maria.
Cijena ovog transfera bi trebala iznositi 24 mil. €"
Sta vi mislite ?Meni nesto nije cisto ,celo ne bi dao 24miliona da je Messi ,a ne Balotelli
Al' mozda nesto i bude,da dođu i Kaka i Balotelli 
"Dogovor je postignut !
Mario Balotelli bi trebao da odleti u Italiju da obavi medicinske preglede i da se dogovori sa upravom Rossonera oko osobnih uslova ugovora.
City i Milan su postiglu dogovor oko cijene za Maria.
Cijena ovog transfera bi trebala iznositi 24 mil. €"
Sta vi mislite ?Meni nesto nije cisto ,celo ne bi dao 24miliona da je Messi ,a ne Balotelli
grande Milan
- Cautinho
- Kontakt:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -move.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da Sun nije neki relevantan izvor,ali nije jedini koji je prenio tu vijest...Ima tu i Caught Ofsside,Telegraph...
Znam da Sun nije neki relevantan izvor,ali nije jedini koji je prenio tu vijest...Ima tu i Caught Ofsside,Telegraph...
Keep walking.
Ovu vijest mozemo provjeriti na samo jedan nacin ,a to je posto City igra danas tekmu potiv Fulhema , ako Balotellia ne bude ni na klupi znaci da nesto ima od ovogaCautinho je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -move.html
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Cautinho
- Kontakt:
Pa i najvjerovatnije ni nece biti na klupi,budu li igrali Dzeko ili Aguero ,Tevez na klupi,nemogu svi napadaci na popisu biti.Ali,vidjet cemo,ako ne bude,nesto bi se trebalo kuhati.Neznam moze li netko nabaviti popis pozvanih za mec protiv Fulhama?meho-medo je napisao/la:Ovu vijest mozemo provjeriti na samo jedan nacin ,a to je posto City igra danas tekmu potiv Fulhema , ako Balotellia ne bude ni na klupi znaci da nesto ima od ovogaCautinho je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -move.html
Keep walking.
- francobaresi
- Kontakt:
Balotelli nam ne treba , ionako imamo dobar napada koji se može samo još više razvijati .
Nadam se samo da ćelo neće upropastiti već gotovo dogovoren transfer Kake , jer u ovakvoj situaciji često se sjetim 2008 god. kad je uspio upropastiti transfer Lorisa u Milan , zbog glupih milion eura , zatim Cissoko 2009 god. navodno zubi mu pokvareni , a ustvari to je bio pokušaj smanjenja odšetet

Nadam se samo da ćelo neće upropastiti već gotovo dogovoren transfer Kake , jer u ovakvoj situaciji često se sjetim 2008 god. kad je uspio upropastiti transfer Lorisa u Milan , zbog glupih milion eura , zatim Cissoko 2009 god. navodno zubi mu pokvareni , a ustvari to je bio pokušaj smanjenja odšetet
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nova Serie B zvijezda od Junu u Milanu, 21-godisnji Bartosz Salamon!
http://martina22acm.wordpress.com/2013/ ... omon-move/" onclick="window.open(this.href);return false;
Same neke zvijezde
http://martina22acm.wordpress.com/2013/ ... omon-move/" onclick="window.open(this.href);return false;
Same neke zvijezde
grande Milan
Polako se slažu kockice, barem privremeno. Mislim da je ofanziva, s obzirom na trenutne okolnosti, na vrhuncu. Saponara i Kaka će biti sasvim dovoljni, uz već dokazanog El Shaarawyja, sve boljeg Nianga, džokera Pazzinija i Robinha koji traži formu. Ah, zaboravih i Bojana, koji također može kvalitetno odigrati u napadu, a pritom je i paker. Naravno, ja bih sve napadače (osim Faraonea, naravno
) dao za ostanak jednog Ibrahimovića u klubu. Ali, to je prošlost, šta se može, o tome ne treba više razmišljati i osvrtati se.
Neko napisa za Kevina Strootmana, da bi ga volio vidjeti u crveno-crnom dresu. Da, slažem se, mogao bi se dovesti jer je talentovan i zanimljiv igrač. Ipak, košta "previše" za čelnike Milana, tako da vjerovatno ništa od toga. Iako, i meni je krivo jer bi mogao pomoći. Bilo kako bilo, ja bih još na lijevu stranu doveo beka, te prodao Antoninija. Na stopersko mjesto dovesti kvalitetnog i pouzdanog defanzivca da komanduje odbranom. Klubu nedostaje lider u odbrani još otkako je T. Silva otišao u PSG. De Sciglia konačno treba učvrstiti na poziciju desnog beka, a Abate je solidna zamjena kakav god da je. Mlad je Mattia da ga se konstantno rotira s desna na lijevo, ili na stopersku poziciju. Opet, to ujedno i pokazuje da je on klasan univerzalac. Yanga M'Biwa, stoper Montpelliera bi se mogao dovesti, mislim da mu uskoro i ugovor ističe. Bio je na pragu Milana u proteklom prelaznog roku, al' Francuzi tražiše preveliku svotu novca. Mada, naletio sam na članak u kojem se prenosi izjava dotičnog kako mu je san zaigrati na Old Traffordu, u dresu Manchester Uniteda, tako da je diskutabilno da li bi želio u Milanello i koliki bi bio njegov doprinos timu. U to manje sumnjam, čovjek je ipak profesionalac, no...
Šta vi mislite ko bi nam još trebao, a da je realna opcija u ovom trenutku s obzirom na uslove koje su Berlu i Adriano spremni ponuditi. Feel free to write your suggestions.
Neko napisa za Kevina Strootmana, da bi ga volio vidjeti u crveno-crnom dresu. Da, slažem se, mogao bi se dovesti jer je talentovan i zanimljiv igrač. Ipak, košta "previše" za čelnike Milana, tako da vjerovatno ništa od toga. Iako, i meni je krivo jer bi mogao pomoći. Bilo kako bilo, ja bih još na lijevu stranu doveo beka, te prodao Antoninija. Na stopersko mjesto dovesti kvalitetnog i pouzdanog defanzivca da komanduje odbranom. Klubu nedostaje lider u odbrani još otkako je T. Silva otišao u PSG. De Sciglia konačno treba učvrstiti na poziciju desnog beka, a Abate je solidna zamjena kakav god da je. Mlad je Mattia da ga se konstantno rotira s desna na lijevo, ili na stopersku poziciju. Opet, to ujedno i pokazuje da je on klasan univerzalac. Yanga M'Biwa, stoper Montpelliera bi se mogao dovesti, mislim da mu uskoro i ugovor ističe. Bio je na pragu Milana u proteklom prelaznog roku, al' Francuzi tražiše preveliku svotu novca. Mada, naletio sam na članak u kojem se prenosi izjava dotičnog kako mu je san zaigrati na Old Traffordu, u dresu Manchester Uniteda, tako da je diskutabilno da li bi želio u Milanello i koliki bi bio njegov doprinos timu. U to manje sumnjam, čovjek je ipak profesionalac, no...
Šta vi mislite ko bi nam još trebao, a da je realna opcija u ovom trenutku s obzirom na uslove koje su Berlu i Adriano spremni ponuditi. Feel free to write your suggestions.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.