dema je napisao/la:al je interesantno da kobe nikad nije odgovorio na ovaj izazov starog chike,inace ga kopira precesto
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg, zna i on svoje limitacije u usporedbi s G.O.A.T-om
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dema je napisao/la:al je interesantno da kobe nikad nije odgovorio na ovaj izazov starog chike,inace ga kopira precesto
gdje ces rec da je veci scorer od MJ,ona pravila,one odbrane,itd i oni prosjeciTitova-Juga je napisao/la:dema je napisao/la:al je interesantno da kobe nikad nije odgovorio na ovaj izazov starog chike,inace ga kopira precesto
dema je napisao/la:gdje ces rec da je veci scorer od MJ,ona pravila,one odbrane,itd i oni prosjeciTitova-Juga je napisao/la:dema je napisao/la:al je interesantno da kobe nikad nije odgovorio na ovaj izazov starog chike,inace ga kopira precesto
dema je napisao/la:ma daj juga,ne pricaj ba pa MJ je ubijao sutem,imao je raznovrsan arsenal ubica
vecina poteza koje radi KB su inspirisani Jordanovim ili iskopirani
e 7 sezona zaredom preko 30 u prosjekuTitova-Juga je napisao/la:dema je napisao/la:ma daj juga,ne pricaj ba pa MJ je ubijao sutem,imao je raznovrsan arsenal ubica
Pa jeste, istina.. ja samo za tricu kazem. Sveukupno gledajuci ovaj je znao bolje trojku pogodit, vise je sutao dalekometne, (i suta) nego M.J. A da je kopija, pa klasicna, sto je i sam priznao u jednom intervjuu
Jedan je GOAT !dema je napisao/la:e 7 sezona zaredom preko 30 u prosjekuTitova-Juga je napisao/la:dema je napisao/la:ma daj juga,ne pricaj ba pa MJ je ubijao sutem,imao je raznovrsan arsenal ubica
Pa jeste, istina.. ja samo za tricu kazem. Sveukupno gledajuci ovaj je znao bolje trojku pogodit, vise je sutao dalekometne, (i suta) nego M.J. A da je kopija, pa klasicna, sto je i sam priznao u jednom intervjuu
37.1
35.0
32.5
33.6
31.5
30.1
32.6
dema je napisao/la:e 7 sezona zaredom preko 30 u prosjekuTitova-Juga je napisao/la:dema je napisao/la:ma daj juga,ne pricaj ba pa MJ je ubijao sutem,imao je raznovrsan arsenal ubica
37.1
35.0
32.5
33.6
31.5
30.1
32.6
Mitar je napisao/la:Dobar je Kobe, meni najdrazi igrac u ligi i sigurno najkompletniji strijelac kojeg NBA liga ima jos uvijek. Ali MJ je GOAT, radi njega i Muhameda Alija je ova skracenica i patentirana. Jordan bi u ovakvoj ligi ubacivao 40 u prosjeku...
Jer pogledajte Lebrona npr, to vam je po fizickim karakteristikama, Jordan bez suta. Zamislite da dodate Lebronu pouzdan sut, koliko bi ubacivao u ovoj ligi? Nezamislivo...
Mitar je napisao/la:Solidan je jedno, M.J. je nesto drugo
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.