nije provokacija ali kako izraelci ovo nisu primjetilihz033 je napisao/la:Ljudi nije normalno kako je ovaj Todorović brz. Ako bude znao sa loptom upola koliko je brz dobili smo odličnog igrača.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ti je jasno kolika je razlika između naše i izraelske lige, zapravo između naše lige i bilo koje ozbiljne evropske lige.Igrač koji u izraelskoj ligi nije dobijao šansu da igra jer nije dovoljno dobar, može komotno u našoj buranija ligi da razvaljuje.Ne kažem sad da će Todorović da razvaljuje, ali činjenica da nije uspio u Izraelu ne mora apsolutno ništa da znači.ciza je napisao/la:nije provokacija ali kako izraelci ovo nisu primjetilihz033 je napisao/la:Ljudi nije normalno kako je ovaj Todorović brz. Ako bude znao sa loptom upola koliko je brz dobili smo odličnog igrača.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
a i to sto kazes ,evropski skart je ovdje odlicanShanks je napisao/la:Nadam se da ti je jasno kolika je razlika između naše i izraelske lige, zapravo između naše lige i bilo koje ozbiljne evropske lige.Igrač koji u izraelskoj ligi nije dobijao šansu da igra jer nije dovoljno dobar, može komotno u našoj buranija ligi da razvaljuje.Ne kažem sad da će Todorović da razvaljuje, ali činjenica da nije uspio u Izraelu ne mora apsolutno ništa da znači.ciza je napisao/la:nije provokacija ali kako izraelci ovo nisu primjetilihz033 je napisao/la:Ljudi nije normalno kako je ovaj Todorović brz. Ako bude znao sa loptom upola koliko je brz dobili smo odličnog igrača.
Ni Medunjanin nije uspio u Izraelu.ciza je napisao/la:nije provokacija ali kako izraelci ovo nisu primjetilihz033 je napisao/la:Ljudi nije normalno kako je ovaj Todorović brz. Ako bude znao sa loptom upola koliko je brz dobili smo odličnog igrača.
Proljetni dio sezone igrat ću kao pozajmljeni fudbaler u Elazigsporu, dogovor je turskog kluba i Sarajeva. Prethodno sam s bordo klubom produžio ugovor do juna 2014. godine. Teoretski, postoji mogućnost da se nakon isteka posudbe vratim na Koševo, ali objektivno, šanse za to su male.
S Turcima sam potpisao ugovor na šest mjeseci plus četiri godine, s tim da u junu ponovo definiramo uvjete Sarajevo, ja i Elazigspor.
S Turcima sam potpisao ugovor na šest mjeseci plus četiri godine, s tim da u junu ponovo definiramo uvjete Sarajevo, ja i Elazigspor.
Ne lupaj gluposti bio je jedan od boljih igraca prvenstva!ZeroStyle je napisao/la: Ni Medunjanin nije uspio u Izraelu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A zasto je onda pola godine bio na tribinama?pile87 je napisao/la:Ne lupaj gluposti bio je jedan od boljih igraca prvenstva!ZeroStyle je napisao/la: Ni Medunjanin nije uspio u Izraelu.
- ASD
- Kontakt:
Zato sto je prekucao ligu i zelio otici.ZeroStyle je napisao/la:A zasto je onda pola godine bio na tribinama?pile87 je napisao/la:Ne lupaj gluposti bio je jedan od boljih igraca prvenstva!ZeroStyle je napisao/la: Ni Medunjanin nije uspio u Izraelu.
Covek bio nosilac igre Maccabia sezonu i po i njemu to neuspeh.pile87 je napisao/la:Ne lupaj gluposti bio je jedan od boljih igraca prvenstva!ZeroStyle je napisao/la: Ni Medunjanin nije uspio u Izraelu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Prevedeno na bosanski jezik.Sve je uradeno da Sarajevo dobije nesto malo para ili nista. Skontali smo,da su male sanse da se vratis naravno.Zekoo je napisao/la:Proljetni dio sezone igrat ću kao pozajmljeni fudbaler u Elazigsporu, dogovor je turskog kluba i Sarajeva. Prethodno sam s bordo klubom produžio ugovor do juna 2014. godine. Teoretski, postoji mogućnost da se nakon isteka posudbe vratim na Koševo, ali objektivno, šanse za to su male.
Nidze veze,Sarajevo ce u oba slucaja profitirati i po meni nije mogla bolja varijanta od ove, sad je pitanje dali ce samo dobiti ovih 100 milja za 6 mjeseci,ili ce zadovoljiti dole pa ce Sarajevo na osnovu toga dobiti ostatak za cijeli ugovor,ako ne eto ga nazad,tako da sta god da se desi dobro je za klub,jel ako nebude zadovoljio dole opet se dogodine moze prodati u neki treci klub iz SarajevaDona je napisao/la:Prevedeno na bosanski jezik.Sve je uradeno da Sarajevo dobije nesto malo para ili nista. Skontali smo,da su male sanse da se vratis naravno.Zekoo je napisao/la:Proljetni dio sezone igrat ću kao pozajmljeni fudbaler u Elazigsporu, dogovor je turskog kluba i Sarajeva. Prethodno sam s bordo klubom produžio ugovor do juna 2014. godine. Teoretski, postoji mogućnost da se nakon isteka posudbe vratim na Koševo, ali objektivno, šanse za to su male.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Braco jel kod vas dosadno ova pauza se oduzila nikad da prodje..., joj jedva cekam prvo kolo i invazija na Zenicu.
HORDE DOLAZE!!!
HORDE DOLAZE!!!
a borba za titulu?miky_hz je napisao/la:Nidze veze,Sarajevo ce u oba slucaja profitirati i po meni nije mogla bolja varijanta od ove, sad je pitanje dali ce samo dobiti ovih 100 milja za 6 mjeseci,ili ce zadovoljiti dole pa ce Sarajevo na osnovu toga dobiti ostatak za cijeli ugovor,ako ne eto ga nazad,tako da sta god da se desi dobro je za klub,jel ako nebude zadovoljio dole opet se dogodine moze prodati u neki treci klub iz SarajevaDona je napisao/la:Prevedeno na bosanski jezik.Sve je uradeno da Sarajevo dobije nesto malo para ili nista. Skontali smo,da su male sanse da se vratis naravno.Zekoo je napisao/la:Proljetni dio sezone igrat ću kao pozajmljeni fudbaler u Elazigsporu, dogovor je turskog kluba i Sarajeva. Prethodno sam s bordo klubom produžio ugovor do juna 2014. godine. Teoretski, postoji mogućnost da se nakon isteka posudbe vratim na Koševo, ali objektivno, šanse za to su male.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Pa ako dovedes dostojnu zamjenu(citaj Dzakmic) plus tih 100 milja za 6 mjeseci mislim da to nije losa varijanta,i da linija u kojoj je Ivan igrao nebi bila losija cak naprotiv,ali to je jedan mali segment za borbu za titulu fali tu vise stvari i vise igraca,mislim da se ovoga moze zamjeniti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
O cemu vi ba i kojih 100 000 za 6 mjeseci, novac od trensfera ce sarajevo dobiti ako Sesar potpise na kraju sezone i to 125 000 eura. Za ovaj period posudbe dobicete 25 000 eura.miky_hz je napisao/la:Pa ako dovedes dostojnu zamjenu(citaj Dzakmic) plus tih 100 milja za 6 mjeseci mislim da to nije losa varijanta,i da linija u kojoj je Ivan igrao nebi bila losija cak naprotiv,ali to je jedan mali segment za borbu za titulu fali tu vise stvari i vise igraca,mislim da se ovoga moze zamjeniti
A ti to znas kako????
Amidza ti radi u tom Turskom klubu ili....?
Aaa, pa zar nisi skontao da mnogo više znaju o Sarajevu nego o bilo kojem drugom klubu u PL ...Vamos je napisao/la:A ti to znas kako????
@hilmo upravo tako ne kontaju nasa braca to jos.. 
Jok brate nisam balo poznajem neke ljude u sarajevu. Bar ne izmisljam sam svoje vrezije za koliko se prodao igrac ko sto ovdje radite.Vamos je napisao/la:A ti to znas kako????
Od vas prvi put cujem za ovakve transfere.Isto auto-pijaca ili mozda sirano pijaca.Ako ode dobit cemo,ako ne ode vratit ce se,a ako ostane dobit cemo. Kuku majkomiky_hz je napisao/la:Nidze veze,Sarajevo ce u oba slucaja profitirati i po meni nije mogla bolja varijanta od ove, sad je pitanje dali ce samo dobiti ovih 100 milja za 6 mjeseci,ili ce zadovoljiti dole pa ce Sarajevo na osnovu toga dobiti ostatak za cijeli ugovor,ako ne eto ga nazad,tako da sta god da se desi dobro je za klub,jel ako nebude zadovoljio dole opet se dogodine moze prodati u neki treci klub iz SarajevaDona je napisao/la:Prevedeno na bosanski jezik.Sve je uradeno da Sarajevo dobije nesto malo para ili nista. Skontali smo,da su male sanse da se vratis naravno.Zekoo je napisao/la:Proljetni dio sezone igrat ću kao pozajmljeni fudbaler u Elazigsporu, dogovor je turskog kluba i Sarajeva. Prethodno sam s bordo klubom produžio ugovor do juna 2014. godine. Teoretski, postoji mogućnost da se nakon isteka posudbe vratim na Koševo, ali objektivno, šanse za to su male.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Kkkdbr i 46 gostiju.