ni janedim1993 je napisao/la:da nisu izmjene? obično kad mijenjaju fejs, sve se uyebe. a nisam ja imo problema nikakvih
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Cautinho
- Kontakt:

Nagradna igra za forumase.Ako pogodite koliko ova cura nosi kila pudera na sebi,dobit cete istu kolicinu toga.
Keep walking.
Koji će mi qrac 15 kila pudera 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ne znam kolko nosi,al ja joj ni marke ne bi uzeo.
Ne nosi mnogo samo bubuljice pokrila a vidi ove na celu ko potkoznjak cirDzoni je napisao/la:Ne znam kolko nosi,al ja joj ni marke ne bi uzeo.
Ofinger je napisao/la:Ne nosi mnogo samo bubuljice pokrila a vidi ove na celu ko potkoznjak cirDzoni je napisao/la:Ne znam kolko nosi,al ja joj ni marke ne bi uzeo.
naprijed rejal
- EdenHazard
- Kontakt:
ovo na celu ekser ukivala
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Slomiše se oko ovih obrađivanja obrva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gledaj usne ko opanak
-
samoradnik
- Kontakt:
Ne znam te lično,ali ne znam čemu objavljivanje lokalnih "riba" na forumu? I to najvećem forumu u zemlji? Možda ti mala ne da,pa joj se svetiš na ovaj način??? Puder stavlja 99% cura,pa i one koje su bez istog prelijepe... To ti kaže čiko koji je oženjen,stariji od tebe sigurno... Za kretene,budale, glupače ok postavljati slike,ali ne vidim čemu postavljanje slika o puderu na licu,malo je glupavo....Cautinho je napisao/la:
Nagradna igra za forumase.Ako pogodite koliko ova cura nosi kila pudera na sebi,dobit cete istu kolicinu toga.
- Cautinho
- Kontakt:
Uz duzno postovanje prema starijem ozenjenom ciki,curu ne znam,samo mi je lokalna frendica na fejsu.Neznam sta je tebi to normalno,sve je lice prekrila puderom,nije ono normalna kolicina,gdje se stavi da se istakne neka lijepa obiljezja na licu...Ovo je prevrsilo svaku granicu,a cura nije toliko ni starija koliko se moze vidjeti,to je neka popularka,koja ima 500 lajkova na slikama i hoda sa momcima starijim od sebe 5-10 godina.Momcima,ne starcima.Ne znam te lično,ali ne znam čemu objavljivanje lokalnih "riba" na forumu? I to najvećem forumu u zemlji? Možda ti mala ne da,pa joj se svetiš na ovaj način??? Puder stavlja 99% cura,pa i one koje su bez istog prelijepe... To ti kaže čiko koji je oženjen,stariji od tebe sigurno... Za kretene,budale, glupače ok postavljati slike,ali ne vidim čemu postavljanje slika o puderu na licu,malo je glupavo....
Ako ti smeta,nemoj zalaziti na ovaj pdf.Ja sam glup sto sam stavio,do mene je...
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
EDIT : Evo sta je normalna kolicina pudera i ostalih sredstava :

Keep walking.
I normalna količina fotošopa
.
uzeo si mi riječ iz ustaZodiac je napisao/la:I normalna količina fotošopa.
naprijed rejal
Jel se kome još povećala ova lista sa objavama a smanjio chat bar 
naprijed rejal
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
to ti sam namještaš xd
evo sad sam nekim plaginom izbacio cijeli newsfeed bar. nisam znao drugačije xDUnica_Liverpool_ je napisao/la:to ti sam namještaš xd
naprijed rejal
- IlPrincipe
- Kontakt:
Mora da pokaze nove maksice i kofol ona trenira dobila na nagradnoj igri vikend u fojnici i sad konta faca u pm