A ima do tog kolaa jos dosta vremena, svasta moze bitino rules je napisao/la:Čestitke i vama na pobjedi , ali ponovo u zadnjem kolu morate izgubiti
@ ps. imaš već temu RK Konjuh
Samo opusteno Bosna je igrala bez Hurema, Sirće, Memića, Antovića, Pekića, Geke.Zivinicko je napisao/la:Prijateljska utakmica u Visokom( odigrana 17.12.2013 ) Bosna Prevent 30:41 Konjuh Zivinice![]()
![]()
Ja igračinasamo_lijevo je napisao/la:Samo opusteno Bosna je igrala bez Hurema, Sirće, Memića, Antovića, Pekića, Geke.Zivinicko je napisao/la:Prijateljska utakmica u Visokom( odigrana 17.12.2013 ) Bosna Prevent 30:41 Konjuh Zivinice![]()
![]()
pa brate trebas da se brines, jer su vam kadeti bosne zabili 30 komada, mnogo dobru odbranu imatekonjuh je napisao/la:Ja igračinasamo_lijevo je napisao/la:Samo opusteno Bosna je igrala bez Hurema, Sirće, Memića, Antovića, Pekića, Geke.Zivinicko je napisao/la:Prijateljska utakmica u Visokom( odigrana 17.12.2013 ) Bosna Prevent 30:41 Konjuh Zivinice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fale nema govora
Prijatelju pogledaj samo tabelu premijer lige i vidit ces kakva je odbrana Konjuha i kolko su primili golova, a to sto su primili 30 pa sta, pa zabili su vam covjece 41 komad na vasem terenu i ne vadi se na igrace , jer i nasi su do juce bili i kadeti i juniori, tu pravimo ekipu.. Prijateljski pozz iz Zivinicasamo_lijevo je napisao/la:Ne branimo mi nikoga, i ne vidim razlog za diskusiju oko prijateljske utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.