AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
neki dan sam procitao da je Yanga Mbiwa produzio ugovor s Montpelliera ,samo ne znam da li je to tacno 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Kao prvo , da samo što prije prođe ova "nulta" sezona .
Na ljeto ćemo ja mislim da polako saznamo odnosno da vidimo , koji će igrači biti "temelj" novog Milana .
Nadam se da će ovo naši iz uprave ekipu tokom ljeta nadopuniti na potrebnim mjestima , tu mislim na dovođenje golmana ili da se napokon dadne šansa Gabrielu , koji nije ništa lošiji od Abbiat-a ili Amelie , zatim jedan stoper koji će biti komadant odbrane , te možda dovođenje jednog CMF / DMF igrača , iako će De Jong biti spreman u tom trenutku.
Sljedeće sezone sa godinu dana iskusnijim Shaarawy-em , De Sciglio-m , Niang-m pa recimo i Saponarom te uz Montoliva , Zapatu , Constanta , eventualno Kaka , i nadam se sa boljim Boatengom , Milan će biti sposoban da bude u utrci za prva 3 mjesta pa mozda i titulu prvaka .
Na ljeto ćemo ja mislim da polako saznamo odnosno da vidimo , koji će igrači biti "temelj" novog Milana .
Nadam se da će ovo naši iz uprave ekipu tokom ljeta nadopuniti na potrebnim mjestima , tu mislim na dovođenje golmana ili da se napokon dadne šansa Gabrielu , koji nije ništa lošiji od Abbiat-a ili Amelie , zatim jedan stoper koji će biti komadant odbrane , te možda dovođenje jednog CMF / DMF igrača , iako će De Jong biti spreman u tom trenutku.
Sljedeće sezone sa godinu dana iskusnijim Shaarawy-em , De Sciglio-m , Niang-m pa recimo i Saponarom te uz Montoliva , Zapatu , Constanta , eventualno Kaka , i nadam se sa boljim Boatengom , Milan će biti sposoban da bude u utrci za prva 3 mjesta pa mozda i titulu prvaka .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Znam da je on "skup" za nasu upravu,ali nisu to preveliki novci koliko bi on nama doprinio svojom igrom.Plus,ima MVB u PSV-u i sigurno da on moze da pomogne prilikom ovog tranfera,da ga nagovori u slucaju nekog vaganja odluke.
Jedan od igraca kojim istice ugovor na ljeto je Moussa Sissoko.
Ja bi ga volio i najdrazem dresu,uh...
EDIT: Sretan rođendan Mauru Tassottiju koji je napunio danas 53 godine.
Jedan od igraca kojim istice ugovor na ljeto je Moussa Sissoko.
Ja bi ga volio i najdrazem dresu,uh...
EDIT: Sretan rođendan Mauru Tassottiju koji je napunio danas 53 godine.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Da se ja pitam,ne bih dao ni 15 miliona za Ballotelija. Cuj 24 miliona,United doveo Van Persie-a ako ne i za manji iznos ne sjecam se. Nije on za Milana,nek se pravi faca u nekom drugom okruzenju.
Volio bih recimo da dodje Kaka naravno, Sneijder(hej tugo moja) i jedan pouzdan stoper. Pare na lijevog beka ne treba trositi.
[youtube][/youtube]
Volio bih recimo da dodje Kaka naravno, Sneijder(hej tugo moja) i jedan pouzdan stoper. Pare na lijevog beka ne treba trositi.
[youtube][/youtube]
Postignut je dogovor s Kakom i ocem na 5,5M
Ovako bi izgledala postava sljedeceg mjeseca ako se vrati :

grande Milan
- IlPrincipe
- Kontakt:
Newcastle have agreed a £6.7m fee with Montpellier for defender Mapou Yanga-Mbiwa

Galliani: "Balotelli? Yesterday, City said that he's worth €37m. Let's see how much he's worth on Monday."
Galliani: "If we sign Kakà, then the 15.000 people, who we haven't seen since he left us, will return to San Siro." Galliani: "We will keep on trying to sign Kakà even though it's tough, tough, tough."
Galliani: "Balotelli? Yesterday, City said that he's worth €37m. Let's see how much he's worth on Monday."
Galliani: "If we sign Kakà, then the 15.000 people, who we haven't seen since he left us, will return to San Siro." Galliani: "We will keep on trying to sign Kakà even though it's tough, tough, tough."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
el92 je napisao/la:Postignut je dogovor s Kakom i ocem na 5,5M![]()
Kakav crni 4-3-3
De Sciglio Bonera Mexes Constant
Montolivo
Princ Kaka Emanuelsen
Balotelli El Saravi // ili Niang umjesto Balotelia
po meni kod 4-3-3 cim dodje malo jaca ekipa ledeni su
- IlPrincipe
- Kontakt:
_______________Abbiati
___De Sciglio__Mexes__Zapata__Constant
_______________De Jong
___________Prince____Montolivo
________________Kaka
__________Balotelli____El Shaarawy
Naravno Muntari na mjesto De Jonga dok ga nema ..
Sve prednosti dolaska Kake
http://martina22acm.wordpress.com/2013/ ... -the-pros/" onclick="window.open(this.href);return false;
___De Sciglio__Mexes__Zapata__Constant
_______________De Jong
___________Prince____Montolivo
________________Kaka
__________Balotelli____El Shaarawy
Naravno Muntari na mjesto De Jonga dok ga nema ..
Sve prednosti dolaska Kake
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Cautinho
- Kontakt:
Kakve su vijesti oko dolaska ovih dvojice,Posebnog i Poboznog?
Jesu mediji jos ista novoga prenijeli?
Jesu mediji jos ista novoga prenijeli?
Keep walking.
- francobaresi
- Kontakt:
Za sutrašnji meč Allegri još nije odlučio ko će igrati na poziciji desnog beka , te ko će igrati uz Boatenga i Montoliva na sredini .
Napad bi trebao biti sastavljen od SES-a , Nianga i Pazzinia , stoperi Mexes i Zapata , lijevo Constant i na golu Abbiati .
Razlog zbog kojeg Allegri ima dvojbu za desnu stranu naše odbrane , je taj što je De Sciglio igrao za repku polovinom sedmice pa moguće je da će dobiti "odmor" .
Dok za poziciju veznog igrača uz Monta i Princa konkurišu čak tri igrača , Nocerino ,Flamini ,Traore .
Napad bi trebao biti sastavljen od SES-a , Nianga i Pazzinia , stoperi Mexes i Zapata , lijevo Constant i na golu Abbiati .
Razlog zbog kojeg Allegri ima dvojbu za desnu stranu naše odbrane , je taj što je De Sciglio igrao za repku polovinom sedmice pa moguće je da će dobiti "odmor" .
Dok za poziciju veznog igrača uz Monta i Princa konkurišu čak tri igrača , Nocerino ,Flamini ,Traore .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
nek stavi Urby-a u vezu da vidimo kako sad djeluje 
- Cautinho
- Kontakt:
Malo sam surfao i trazio vijesti oko Bale.Izgleda da je najverovatnije da ce ici,jer je odjavio svoj stan gdje zivi,uzeo je nekakvu kucu ili vilu u Milanu,Galliani hoce da mu smanje cijenu,jer kazu da je preskup,ali se cijena vrti negdje oko 24-31 mil. funti.Je skupo,ali se pise i o tome da ga u Milanu izuzetno cijene i zele,usprkos izjavama u medijima.Ima da vidimo,predolaze nam najzanimljiviji dani ovog transfernog roka.
Keep walking.
- francobaresi
- Kontakt:
Costacurta: "I have never seen a player develop as fast as De Sciglio has."
Zapata: "Niang brings a lot of happiness to the squad. He's always happy and he likes to joke around."
Zapata: "Niang is physically strong and he has some impressive qualities. He has a lot of desire to get better."
Niang:“I am not the Balotelli of Milan”
Niang:“I am happy with the choice I made. The Rossoneri are a great club with a history of winning many titles.”
Niang:“My personal objective is to play more, but I just want the team to reach third place.”

Zapata: "Niang brings a lot of happiness to the squad. He's always happy and he likes to joke around."
Zapata: "Niang is physically strong and he has some impressive qualities. He has a lot of desire to get better."
Niang:“I am not the Balotelli of Milan”
Niang:“I am happy with the choice I made. The Rossoneri are a great club with a history of winning many titles.”
Niang:“My personal objective is to play more, but I just want the team to reach third place.”

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
idemo danas uzeti pobjedu,moramo ako kontamo do tog treceg mjesta 
Ne može Milan do 3. mjesta. S ovakvom igrom i pristupom, to će ostati pusti snovi. Koji će se dodatno urušiti ako Napoli uzme Fiorentinu danas. EL treba biti cilj, sve ostalo je bonus.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za današnji meč na San Siru

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta,Siljo nece moci igrati zbog gripe. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
sretno nasim danas. moramo dobiti. jbg kad se sloze neki rezultati mi kiksnemo. evo lazio remi. i viole protiv napolia remi. ako dobijemo dva boda smo blizi. jos veceras inter roma. neko mora zijanit 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
"Talijasnki novinari pišu da Milan sprema ponuda za Adela Taarabta. 23-godišnji Marokanac već bio povezan s Rossonerima u decembru kada je izjavio da bi volio jednog dana zaigrati za Milan.
Taarabt ima ugovor sa QPR do juna 2013,a za njega su zainteresovani još i Chelsea, Real Madrid i Man Utd .
Još važnije, on ima francuski pasoš, tako da neće zauzeti mjesto igrača izvan EU."
MILAN (4-3-3): Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Constant, Flamini, Montolivo, Boateng, Niang, Pazzini, El Shaarawy.
Klupa: Amelia, Gabriel, Robinho, Nocerino, Traorè, Acerbi, Bojan, Bonera, Emanuelson, Antonini.
Taarabt ima ugovor sa QPR do juna 2013,a za njega su zainteresovani još i Chelsea, Real Madrid i Man Utd .
Još važnije, on ima francuski pasoš, tako da neće zauzeti mjesto igrača izvan EU."
MILAN (4-3-3): Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Constant, Flamini, Montolivo, Boateng, Niang, Pazzini, El Shaarawy.
Klupa: Amelia, Gabriel, Robinho, Nocerino, Traorè, Acerbi, Bojan, Bonera, Emanuelson, Antonini.
grande Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.