Toni Polster je u pitanjugeronimo je napisao/la:Možda Toni Polster?
Mada je i Ulf Kirsten bio mašina i često pogađao 'u paru'.
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: BL kviz
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Obicne spekulacije.KSIVLE je napisao/la:Večeras napokon starta.![]()
Što se tiče transfera - Schalke navodno zagrizao za Hondu, a zanimljiv im je i Isco; Macheda ili Hemed bi trebali pojačati napad Stuttgarta; Inter bi Junga; mediji u Njemačkoj spekuliraju kako bi MATS ili Leno trebali nasljediti Valdesa u Barci; nakon Neymara jučer, Busquets je danas aktualna zvijezda koja se povezuje sa Bayernom...
Glede novih imena u BL, najjače zvuče Sahin, Djourou, Raffael, Milik i Bastos (blizu Schalkea). Renato Augusto je pak najzvučnije ime koje je napustilo BL.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Gelsenkirchenu ludilo. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Počelo je počelo.
Kakav gol Mame Biram Dioufa sa ivice 16ca.
Nekako su mi obje ekipe drage (H96 me kupio u zadnje vrijeme zahvaljujući sjajnim predstavama u Evropi) i pomalo mi žao što ovaj evrogol nije bio od neke koristi (kozmetika).
Ovaj turski arbitar je rinaka žešća, ali i to je valjda postala praksa.
Kakav gol Mame Biram Dioufa sa ivice 16ca.
Nekako su mi obje ekipe drage (H96 me kupio u zadnje vrijeme zahvaljujući sjajnim predstavama u Evropi) i pomalo mi žao što ovaj evrogol nije bio od neke koristi (kozmetika).
Ovaj turski arbitar je rinaka žešća, ali i to je valjda postala praksa.
Vom Jäger zum Gejagten
Bolje otvaranje drugog dijela sezone nismo mogli poželjeti, šta će tek biti preko vikenda. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ludilo koje stalo zadnjim kolom prvog dijela sezone nastavilo se u ovoj sedmici ekstazom vezanom za Pepa, a gle tek ludila, ekstazeee, ma ludila svih ludila i utakmice Schalke - Hannover, 9 golova i onaj još gol Dioufa na kraju. Ma šlag, čokolada, krema, ludilo, Atrakcija = BUNDESLIGAAAAAAAAA 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bundesliga je 2013.godinu otvorila Vatrometom...
Za nas neutralce odlicna utakmica, dok su navijaci oba kluba bili blizu srcanog udara zbog ponasanja njihovih odbrana.
Takodjer i u DFL-u trljaju ruke zbog ove utakmice jer je bila na javnim servisima...i samim tim odlican marketing za Bundesligu.
Za nas neutralce odlicna utakmica, dok su navijaci oba kluba bili blizu srcanog udara zbog ponasanja njihovih odbrana.
Takodjer i u DFL-u trljaju ruke zbog ove utakmice jer je bila na javnim servisima...i samim tim odlican marketing za Bundesligu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- gerdmuller
- Kontakt:
a gdje ide ovaj svijet s takvima poput tebe koji vjeruju sve sto procitajuterabajt je napisao/la:Guardiola ce imati platu 17 mil e :=:=,pa gdje ide ovaj futbal sramota.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
9 golova,6 zamjena a dvije minute nadoknade 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Pale_Companion
- Kontakt:
e to i meni ide na živce, stvarno mi sudije nisu jasne po ovome pitanju. i nije samo kod ove utakmice, uvijek tako rade. katastrofa, daj produži to kao spada čoečegerdmuller je napisao/la:9 golova,6 zamjena a dvije minute nadoknade
Agieren statt reagieren
Ma sa ovakvim sudijama u BL-u bolje ukinuti nadoknade.Barem bi ljudi znali do kad mogu igrati.Ovako se na izmjene i ostale stvari uzme 10 minuta oni produže minut
i šta imaš od toga, ne možeš dva pasa sastavit a kamoli gola dat ...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Frankfurtovi Ultrasi divljaju u Guzenu. Tekma je bila prekinuta na par minuta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Navijaci Frankfurta, Kölna i Dresdena su najvece zlo u Njemackom fudbalu...
Samo tri gola u prvom poluvremenu...Ocito je da se neki klubovi jos nalaze u zimskom snu.
Leverkusen nastavlja sa odlicnim utakmicama i bez problema su pobjedili iznenadjenje prvog dijela sezone Eintracht sa 3:1. Hecking je u Wolfsburgu imao debi kakav je samo mogao pozeljeti, jer su njegovi izabranici sa 2:0 pobjedili VfB, dok su u Mainzu (Mainz - Freiburg) i Hoffenheimu (TSG - Gladbach) odigrane dvije utakmice bez golova...
Sto se tice Bayerna mislim da njih vise i nije potrebno komentarisati i da oni ove sezone igraju u jednom drugom svijetu od ostatka lige...
Sto se tice Bayerna mislim da njih vise i nije potrebno komentarisati i da oni ove sezone igraju u jednom drugom svijetu od ostatka lige...
- samo_lijevo
- Kontakt:
E da vidimo sada kakvu ce kaznu dobiti Frankfurt.Bas me zanima da li su se sada policajci bojali od "zlih pogleda" divljaka.Ali nece nista biti ipak je to gospoda sa zapada.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Vise golova u gelzenkirhenu nego na svim ostalim utakmicama.tamankad ocekujes puno golova oni se ukake
S obzirom na nove zakone, ocekujem da ce Frankfurt morati platiti novcanu kaznu i da ce u narednim kolima na gostujucim utakmicama biti ogranicen kapacitet navijacima Eintrachta i da ce na ulazu biti strozije kontrole.samo_lijevo je napisao/la:E da vidimo sada kakvu ce kaznu dobiti Frankfurt.Bas me zanima da li su se sada policajci bojali od "zlih pogleda" divljaka.Ali nece nista biti ipak je to gospoda sa zapada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.