Beck ce nositi traku..tako pise na oficijelnoj stranici bundeslige..Goalgetter je napisao/la:Mala greska, u pravu si, ovu sam info samo kratko na fejsu procitao. U kickeru stoji, da su Beck i Sejo kapiteni Hoffenheima, znaci obojica, nema glavog, samo se pitam ko ce onda nositi traku.edo07 je napisao/la:jesil siguran?? posto sam ja danas citao da je Andreas Beck kapiten a njegov zamjenik Sejo...Goalgetter je napisao/la:Sejo proglasen kapitenom Hoffenheima.
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Veliki pomak u karijeri Salihovića, kapitenska traka Hoffenheima.Iz kluba svi otišli koji su nešto valjali jedino Salihaga i dalje tapka u mjestu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Rockefeller
- Kontakt:
Valjda moze bar do Hannovera dobacit. Vakat bi bio da ode iz tog kluba.
- SultanSenijad
- Kontakt:
Head je napisao/la:Sto je zamijenjen danas,jel' neka povreda
loše izdanje

nedimko buha
Po tvojoj glupom razmisljanju(doduse drugacije i ne mozes kad 150 novih nickova otvaras)SultanSenijad je napisao/la:Head je napisao/la:Sto je zamijenjen danas,jel' neka povreda
loše izdanje

Niti je dobio zuti,niti skrivio gol ili nesto tako da ga neko mjenja u 36.
Laksa povreda,vec je u prvih 30 minuta pokazivao treneru da ga izmjeni.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jan 2013, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- SultanSenijad
- Kontakt:
Ona(n)cija,mislis?SultanSenijad je napisao/la:jok ibro je izašo zaradi ovacija,kontaš harise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i to u 36 minutu uh kako bi nam ofalila lijeva strana u tom slučaju..
- Goalgetter
- Kontakt:
Sejo pokidao vanjski meniskus i mora na operaciju
.
Mislim da ovim otpada za utakmicu protiv Grcke

Mislim da ovim otpada za utakmicu protiv Grcke

Katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sejo , Sejo dragi njega kad nece nece . Ovo ce ga dodatno izbacit iz forme steta velika mislim da bez obzira na sve nemamo nikog ko ga u potpunosti moze zamjenit , samo da to ne bude avdija jer smo onda gotovi. Al mislim da bi mogli lulica na beka a stevanovica jer u sevilli ulazi lijevo. Ugl nije dobro i mujzda vuce neku povredu zaista bi nam bio veliki hendikep obojicu izgubit. Ugl valjda ce se brzo vratit al mislim da ga ce ga ovo samo dodatno unazadit on je sebi uhako karijeru radi ovog hoffa. steta a dobar je igrac.
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 20 jan 2013, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
kakva je to povreda,koliko zahtjeva odsustva s terena?
Nisam siguran ali mislim da nema sanse da ce se oporavit za manje od 3 mj , a povreda ko povreda nije strasna u 90 % slucajeva se moze oporavit u potpunostiahmic je napisao/la:kakva je to povreda,koliko zahtjeva odsustva s terena?
sta je tu je...Falit ce nam,trkac je,radnik i sl...Al koga nema bez njega se mora ...
Ma bice on spreman za mjesec dana sigurno...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Zavisi sve od tezine povrede fkt moze zaglavit i vise od 3 mj a moze i u nekoj ludosti bit spreman evo bas citam o rehabilitaciji osoba sa tom povredom ... 2 Sedmice nakon operacije se skidaju konci i rade vjezbe za pokretljivost ali ako ima gips onda se mora cekat 6 sedmica jos sto znaci da nema nista od njega bit ce spreman nekad pred kraj sezone ...gringobih je napisao/la:Ma bice on spreman za mjesec dana siguro...
Kidanje hrskavice kolena obično je izazvano jakim iskretanjem ili silovitim udarcrm u koleno. Do povrede dolazi u hrskavici meniskusa, jednoj od dve polukružne trake elastičnog tkiva, koje su smeštene pored tibije u zglobu kolena. Od simptoma javlja se bol u zglobu, koleno može da se uklješti ili kleca, može se čuti krckanje i javiti otok. Uz kidanje hrskavice (povrede meniskusa) često se javlja i kidanje ligamentarnog aparata. Povrede meniskusa javljaju se u ragbiju, fudbalu, skijanju, borilačkim sportovima. U novije vreme, sa pojavom artroskopije, povrede hrskavice kolena brzo se rešavaju i sportisti se vraćaju na teren u najkraćem vremenskom periodu.ahmic je napisao/la:kakva je to povreda,koliko zahtjeva odsustva s terena?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, General505, Goalgetter, Proximic, Rimes87 i 62 gosta.