HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
31.01 ipak protiv dinama
poredski ozlijedjen,stojkic ozlijedjen,lazar na postedi
ostali spremni
poredski ozlijedjen,stojkic ozlijedjen,lazar na postedi
ostali spremni
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Znaci u svega par dana utakmica sa Hajdukom i Dinamom,kuku nama
Aj Hajduk mozda se i moze casno izgubiti al Dinamo ce nas nakantat ako budemo igrali kao prosle polusezone,od ovih igraca samo je ovaj Makedonac pojacanje a nama treba jedan iskusan napadac koji ce trpati ,tu smo trenutno najtanji!
Aj Hajduk mozda se i moze casno izgubiti al Dinamo ce nas nakantat ako budemo igrali kao prosle polusezone,od ovih igraca samo je ovaj Makedonac pojacanje a nama treba jedan iskusan napadac koji ce trpati ,tu smo trenutno najtanji!
protiv dinamabekicamir je napisao/la:Znaci u svega par dana utakmica sa Hajdukom i Dinamom,kuku nama![]()
-------------------melher---------------------
markovic----radeljic--anicic------zurzinov
---scepanovic--arezina---muminovic------
gligorov---------------------------------kaic
-------------------bekic------------------------
stojkic,lazar,poredski ozlijedjeni
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Zoran Glomazic novi trener.
Zanimljivo resenje svakako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Majstore ,Glomazic je preuzeo Kosarkaski klub ZrinjskiDevil je napisao/la:Zoran Glomazic novi trener.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To ti ide u temu HKK ovo je HSK !Devil je napisao/la:Zoran Glomazic novi trener.
Kosarku mostarci prate vise manje tako da to nikoga pretjerano ne zanima jer klub je uvijek na rubu druge lige i losi ga ljudi vode!
Tamo sam i hteo postati ne znam sta mi bi.Poznajem lika licno zato mi je ova vest i zapala za oko.miky_hz je napisao/la:Majstore ,Glomazic je preuzeo Kosarkaski klub ZrinjskiDevil je napisao/la:Zoran Glomazic novi trener.
Inace ne bi.
Dobra roba Devilemiky_hz je napisao/la:Majstore ,Glomazic je preuzeo Kosarkaski klub ZrinjskiDevil je napisao/la:Zoran Glomazic novi trener.
Einigkeit und Recht und Freiheit
HSK Zrinjski-HNK Capljina 1:0
Pehar '23
Pehar '23
Makedonac danas odigrao odlicno kao i Crnov,Arezina igrac utakmice,Igor Zurzinov se vraca lagano u formu,Kaic mali se danas nije nikako snasao,previse solo poteza i pogresnih dodavanja,valjda ce dobiti jos par prilika za dokazati se,fali nam napadac tipa Falcao da ovo sto mu veznjaci donesu do 16-erca posrpemi u gol! 
Vidjet ćemo Poredskog ,možda je on taj.bekicamir je napisao/la:Makedonac danas odigrao odlicno kao i Crnov,Arezina igrac utakmice,Igor Zurzinov se vraca lagano u formu,Kaic mali se danas nije nikako snasao,previse solo poteza i pogresnih dodavanja,valjda ce dobiti jos par prilika za dokazati se,fali nam napadac tipa Falcao da ovo sto mu veznjaci donesu do 16-erca posrpemi u gol!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
a nisam siguran da se zurzinov vraca..pa jesi primjetio koliko se puta nije mogao vratit u obranu i koliko ga je arezina puta zatvaro..bar jedno 5 puta a ne zaboravi da je to bilo samo prvo poluvrijeme...a makedonac pa igrac je ok mada sam ipak vise ocekivo od njega jer je ipak imo dva nastupa za A reprezentaciju Makedinije..a od Kaica sam ipak vise ocekivo moram priznat..sto se Crnova tice moje misljenje je da nije bolji od Muminovica mada bi se mogli natjecat za mjesto i to ce biti jedan veliki plus u njihovoj igri..samo nemogu nikako svatit kako Milicevic igra s onoliko gresaka pa vidi li to iko..dok ostala pojacanja nisu me nesto impresionirala prvom utakmicom cekajmo sljedecebekicamir je napisao/la:Makedonac danas odigrao odlicno kao i Crnov,Arezina igrac utakmice,Igor Zurzinov se vraca lagano u formu,Kaic mali se danas nije nikako snasao,previse solo poteza i pogresnih dodavanja,valjda ce dobiti jos par prilika za dokazati se,fali nam napadac tipa Falcao da ovo sto mu veznjaci donesu do 16-erca posrpemi u gol!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ljudi polako, tek je prva faza priprema radi se dva puta dnevno u teretani, noge su teške pogotovo igračima koji nisu bili spremni ni u prvom dijelu ! Ono što je činjeca je da nemamo špica i da se radi na tome a za ostale je još rano govoriti mada osim Crnova nitko se nije pretjerano iskazao ...
od novih igraca se niko nije nista posebno pokazo osim crnoca..al sto se tice svih igraca samo arezina i nitko vise daleko najjbolje odigrao..to je jucer bilo vidljivo na terenu i nista vise,..al ima vremena do pocetka priprema da i ostali uhvate formu..ZrinjskiMostar je napisao/la:Ljudi polako, tek je prva faza priprema radi se dva puta dnevno u teretani, noge su teške pogotovo igračima koji nisu bili spremni ni u prvom dijelu ! Ono što je činjeca je da nemamo špica i da se radi na tome a za ostale je još rano govoriti mada osim Crnova nitko se nije pretjerano iskazao ...
Eto kad ste vec zapeli za napadaca da vas obradujem 
Dolazi nam Galesic iz belgijskog Germinala !
Tko je taj?!starmo94 je napisao/la:Eto kad ste vec zapeli za napadaca da vas obradujem
Cek jbm li ga Galesic je do sada potpisao i sa Zeljom i sa Borcem u zimskom prelaznom roku.

-
plavobijeli
- Kontakt:
Dobro da se krenulo,rano je za procjene igračkih kvaliteta i treba malo počekat sa istima.Ja sam nahvalio našeg Kajića al vjerujte mi čovjek se zaljubi u njega,on kad bude spreman i kad krene onim svojim korakom tu je uvjek igrač više.Šta bi sa Jurinom,njega izgleda Vejić oće pod svaku cijenu da uda i nešto na njemu zaradi,a ako ne onda će ga dovesti i tražiti odf Vas minutažu.Nadam se da će trener sa svojim pomoćnicima u miru i bez pritisaka menadžera napraviti jedan jaki Zrinjski koji se može nositi sa Dinamom,Željom i sl.ekipama
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Pravo da ti kažem ja sam iskremo toplo prepurucio trenerima da imaju uvida o kakvom se igracu radi i iskreno su mi sasluši.Upoznao sam Kajicevog oca koji ga je doveo i razmjenili smo par recenica gdje se iskreno nadam da ce se u pravom svijetlu nametnuti i pokazati svoj kvalitet jer mora iskoristiti situaciju obzirom da su Stojkic i Marjanovic ozljedenji tako da osim Zurzinova nememko kvalitetno rješenje za lijevog bocnog kao i ono sto bi rekli stariji poznavaoci nogometa lijevu polutkuplavobijeli je napisao/la:Dobro da se krenulo,rano je za procjene igračkih kvaliteta i treba malo počekat sa istima.Ja sam nahvalio našeg Kajića al vjerujte mi čovjek se zaljubi u njega,on kad bude spreman i kad krene onim svojim korakom tu je uvjek igrač više.Šta bi sa Jurinom,njega izgleda Vejić oće pod svaku cijenu da uda i nešto na njemu zaradi,a ako ne onda će ga dovesti i tražiti odf Vas minutažu.Nadam se da će trener sa svojim pomoćnicima u miru i bez pritisaka menadžera napraviti jedan jaki Zrinjski koji se može nositi sa Dinamom,Željom i sl.ekipama
pa galesic je veznjak,koji ce ku...rac vise veznjaci,imamo ih previse,a fale nam stoper i napadacstarmo94 je napisao/la:Eto kad ste vec zapeli za napadaca da vas obradujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.