Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ima Bihac stadion kapaciteta 8000 mjesta, a i moze Bihac i bez Gracica sam nesto uraditibhsport je napisao/la:Prvo i prvo Olimpic ostaje Olimpic samo sa sjedistem u Gorazdu.
FK Gorazde ostaje kao simbol tog grada i nema govora o gasenju tog kluba.
Dobar Gracic, nek ode i u Konjic, Bihac nek i tamo napravi stadione, kako je krenuo.
Prozivka je sutra tj. Utorak
Olimpic Gorazde B,kakvi ste vi giganti jbt.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Ogledamo se na najveće Evropske klubove Real i BarcelonuDevil je napisao/la:Olimpic Gorazde B,kakvi ste vi giganti jbt.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gracic postavlja nove standarde u BH fudbalulegenda reala je napisao/la:Ogledamo se na najveće Evropske klubove Real i BarcelonuDevil je napisao/la:Olimpic Gorazde B,kakvi ste vi giganti jbt.![]()
![]()
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Olimpicu podrška BPK Goražde
Vlada Bosanskopodrinjskog kantona (BPK) Goražde na današnjoj radnoj sjednici dala je podršku Fudbalskom klubu Olimpic, premijerligašu iz Sarajeva koji će nakon preregistracije i zvanično postati član Fudbalskog saveza Bosanskopodrinjskog kantona Goražde.
Kako se navodi u informaciji Službe za odnose s javnošću Vlade BPK-a, radnoj sjednici Vlade u proširenom sastavu, pored stručnih saradnika iz Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport, prisustvovali su potpredsjednik FK Olimpic Faruk Hadžović i predsjednik FK Goražde Midhat Drljević.
Na sastanku je razgovarano o modalitetima saradnje i podrške Vlade ovom klubu čijim će dolaskom u Goražde Kanton dobiti premijerligaša i niz prednosti.
Uz ocjenu da je podrška FK Olimpic opravdana, Vlada Bosansko-podrinjskog kantona Goražde na današnjoj radnoj sjednici zadužila je ministra za obrazovanje, nauku, kulturu i sport da od Skupštine BPK zatraži saglasnost za potpisivanje sporazuma u kojem će se precizirati saradnja i načini podrške Vlade sa ovim Klubom.
Pripreme za proljetni dio prvenstva prema riječima Faruka Hadžovića, potpredsjednika FK Olimpic započinju uskoro, a prozivka igrača, ako se otklone neke sitne tehničke poteškoće, održaće se sutra, najkasnije prekosutra, u Goraždu, saopćila je Služba za odnose s javnošću.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Nova oprema NAAI.
Rijad Pljevljak u Ceskoj.
Jel' dobio Olimpic sta kesa ali su ranije raskinuli ili istekao ugovor ?
Imao amaterski ugovor sa olimpicom, mogao bi Zeljo dobiti sta kesa jer je mladji od 23 godine a prosao je nasu skolu osim ako i tamo ne potpse neki amaterski ugovor!Devil je napisao/la:Rijad Pljevljak u Ceskoj.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Auu ja sam procitao da on ode u Usti nad Labem,sto onako i ne bi bilo toliko lose ali on ode u Roudnice nad Labem u trecu ligu Ceske.pile87 je napisao/la:Imao amaterski ugovor sa olimpicom, mogao bi Zeljo dobiti sta kesa jer je mladji od 23 godine a prosao je nasu skolu osim ako i tamo ne potpse neki amaterski ugovor!Devil je napisao/la:Rijad Pljevljak u Ceskoj.
Jeli neko čitao intervju sa jednim od osnivača Olimpica Ramizom Krilaševićem u sportu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
I, šta piše u intervjuu?Mancini je napisao/la:Jeli neko čitao intervju sa jednim od osnivača Olimpica Ramizom Krilaševićem u sportu?
Ima li kakvih dešavanja u Olimpicu, jesu prešli u Gz, ili će sad opet napasti Tz?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Malo okasni ti sa pitanjem.Kaže da Općina Novi Grad želi uništiti FC Olimpic i da će se sada na stadionu posijati možda krompir i još neke stvari.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vise niste zeleno-crni, nego zuto-crni.
Stigla nova oprema.
Stigla nova oprema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sutra protiv Slavije u Hrasnici zna li ko satnicu da skontam hocu li stici sa puta!!!!
U novinama je pisalo u Hadzicima ?lovcen16 je napisao/la:Sutra protiv Slavije u Hrasnici zna li ko satnicu da skontam hocu li stici sa puta!!!!
Vidio sam da je onoj firmi što održava stadion smanjeno primanje iz bučeta, tako da me neće čuditi ako se šta posije na stadionu...Mancini je napisao/la:Malo okasni ti sa pitanjem.Kaže da Općina Novi Grad želi uništiti FC Olimpic i da će se sada na stadionu posijati možda krompir i još neke stvari.
Za ovu godinu izdvojeno im je iz općinskog budžeta 300000 KM plus garaža na Otoci na upravljanje.
Je li istina ovo?
FK Olimpic ce u pripremnom djelu odigrati 6 prijateljskih utakmica i to protiv sljedecih protivnika
1 NK Brotnjo
2. Ankaragucu
3. Ekshishehirspor
4. Shakhtar Donjeck
5. Legia Warshava
6. Dinamo Podlugovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.