gerdmuller je napisao/la:
Klopp: "parkiraj desno, da ja preuzmem"
Kehl: "inace se ni ja ne tuzim kad sjedim na klupi za rezerve"
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
bolji je ovaj video.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Dede je institucija. Još se naježim kad se sjetim njegova oproštaja od kluba i emocija koje je pokazao.smopiBVB je napisao/la:Sinoc bezze listam na tv-u kad gle cuda...na sport klubu tekma i nas stari dobri DEDE u dresu Eskisehirspora sa kapitenskom trakom na ruci!Bas mi bi drago sto vidjoh nasu legendu u akciji...
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Danas idemo lagano po pobjedu. Sve osim pobjede od dva razlike je veliko razočarenje. Nadam se da će Santana ipak igrati i da će dobiti odgovarajuću zaštitnu masku, a neka Bendera na DM-u.
Manager M'gladbacha Eberl otkrio je kako Reus uopšte nije želio da pređe u Jajern. Da je birao između BMG-a i Jaje on bio ostao u M'gladbachu. Kad se uključio BVB u cijelu priču onda je odlazak Reusa bio neizbježan.
http://www.fussballtransfers.com/nachri ... yern_34009" onclick="window.open(this.href);return false;
Manager M'gladbacha Eberl otkrio je kako Reus uopšte nije želio da pređe u Jajern. Da je birao između BMG-a i Jaje on bio ostao u M'gladbachu. Kad se uključio BVB u cijelu priču onda je odlazak Reusa bio neizbježan.
http://www.fussballtransfers.com/nachri ... yern_34009" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Sema kad ti tako kažeš tako će i biti, ti si najjači za prognoze ovdje koliko sam upratioSemir bvb je napisao/la:Danas idemo lagano po pobjedu. Sve osim pobjede od dva razlike je veliko razočarenje. Nadam se da će Santana ipak igrati i da će dobiti odgovarajuću zaštitnu masku, a neka Bendera na DM-u.![]()
recimo 0-2 za BVB pošto je doktor Kloppo radio na obrani nećemo primiti gol : )
Bilo bi fino otvoriti polusezonu nekom dobrom pobjedom,sa 2-3 razlike,najvise zbog samopouzdanja!Pobjeda po svim racunicama ne bi trebala doci u pitanje,mada vjerujem da se nece opustiti ni nasi puleni,znamo koliko smo zbog toga izgubili bodova ove sezone!
Moja prognoza 1:4
Moja prognoza 1:4
1.Bundesliga - 18. Kolo
Werder Bremen vs. BvB Borussia Dortmund

Napokon se zavrsila ova pauza. Napokon mozemo gledat nama nas sveti BvB . Jedva sam cekao subotu kao i svi ostali koji vole BvB . Sto se sastava tice trebao bi bit standardni sastav nas dakle : Weidenfeller - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Blaszczykowski ( Sahin) , Götze, Reus - Lewandowski ... Dakle postuji mogucnost da Sahin bude u prvoj postavi ako Kuba ne bude dovoljno spreman, onda bi Gundogan igrao na Gotzeovoj poziciji, dok bi gotze isao na desno krilo i rotirao se tokom utakmice sa Reusom koji bi bio na lijevom krilu, a Sahin bi igrao na svojoj omiljenoj poziciji ... Mislim da je Werder ekipa koja svakom moze uvalit gol al isto tako i primit dosta, to je nesto sto danas moramo iskoristit jer Werderova odbrana je sve osim dobra ...
Danas ce bit najvaznije iskoristit prilike koje budemo imali, ako se bude fulalo onda ce bit teso do bodova moraju se malo skoncentrisat vise nasi puleni ispred gola i pobjeda ne bi trebala dolazit u pitanje ... Sve osim pobjede ne opravdava nasa ocekivanja ...Najavili su da zeli sto vise bodova izvuc i odigrat super dobru drugu polusezonu evo im prilike da danas pocnu ...

Sve kamere i oci na danasnjoj utakmici ce bit usmjerene na ovog momka . Dobro nam dosao kuci Nuri ...
Echte Liebe nur der BvB !
Werder Bremen vs. BvB Borussia Dortmund

Napokon se zavrsila ova pauza. Napokon mozemo gledat nama nas sveti BvB . Jedva sam cekao subotu kao i svi ostali koji vole BvB . Sto se sastava tice trebao bi bit standardni sastav nas dakle : Weidenfeller - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Blaszczykowski ( Sahin) , Götze, Reus - Lewandowski ... Dakle postuji mogucnost da Sahin bude u prvoj postavi ako Kuba ne bude dovoljno spreman, onda bi Gundogan igrao na Gotzeovoj poziciji, dok bi gotze isao na desno krilo i rotirao se tokom utakmice sa Reusom koji bi bio na lijevom krilu, a Sahin bi igrao na svojoj omiljenoj poziciji ... Mislim da je Werder ekipa koja svakom moze uvalit gol al isto tako i primit dosta, to je nesto sto danas moramo iskoristit jer Werderova odbrana je sve osim dobra ...
Danas ce bit najvaznije iskoristit prilike koje budemo imali, ako se bude fulalo onda ce bit teso do bodova moraju se malo skoncentrisat vise nasi puleni ispred gola i pobjeda ne bi trebala dolazit u pitanje ... Sve osim pobjede ne opravdava nasa ocekivanja ...Najavili su da zeli sto vise bodova izvuc i odigrat super dobru drugu polusezonu evo im prilike da danas pocnu ...

Sve kamere i oci na danasnjoj utakmici ce bit usmjerene na ovog momka . Dobro nam dosao kuci Nuri ...
Echte Liebe nur der BvB !
BvB Echte Liebe !!!
Kube ipak nema. Umjesto njega igra Kevin Grosskreutz. Također Kehl je našao svoje mjesto uz Gundogana.
Ovo je potvrđen sastav sa bvb.de!
Weidenfeller - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - Kehl, Gündogan - Reus, Götze, Großkreutz - Lewandowski
Ovo je potvrđen sastav sa bvb.de!
Weidenfeller - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - Kehl, Gündogan - Reus, Götze, Großkreutz - Lewandowski
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Da vidimo moze li Greuskreutz poslije 100 godina odigrati dobar mec u Bundesligi
Konkurencija je jucer i danas uzela tricu...morala bi sjevnuti dvojka protiv zelenih.
Konkurencija je jucer i danas uzela tricu...morala bi sjevnuti dvojka protiv zelenih.
Meni je Kevin u prvom dijelu sezone bio više nego dobar. Sasvim sam zadovoljan njegovim nastupima.adnan24 je napisao/la:Da vidimo moze li Greuskreutz poslije 100 godina odigrati dobar mec u Bundesligi![]()
Očekujem da nastavi tamo gdje je stao.
Hajd dobro razmisli pa reci koji je to igrac bio slabiji od njega u prvom dijelu sezone ?
Odigrao je par dobrih utakmica u ligi prvaka ali ukupno gledano,momak je strasno nazadovao u odnosu na prethdone 2 sezone.
Odigrao je par dobrih utakmica u ligi prvaka ali ukupno gledano,momak je strasno nazadovao u odnosu na prethdone 2 sezone.
Pogrešno si postavio pitanje.
Treb'o si napisati da kažem koji je to igrač bio bolji od njega. Lakše bih nabrojao, jer ih nema puno.
Šalu na stranu, ne znam koliko si obraćao pažnju na Kevinovu igru, ali mnogo je popravio kontrolu lopte i dodavanje. Više razmišlja i zasluženo je odigrao 23 utakmice u novoj sezoni u svim takmičenjima (14 liga, 5 CL,3 kup te 1 superkup). Klopp mu vjeruje i ne pamtim da sam ikad bio zadovoljniji Kevinovim nastupima nego li je to slučaj u ovoj sezoni. Desi se svakom loša utakmica, ali u Kevinovom slučaju je tih utakmica sve manje.
Kao što rekoh ja sam zadovoljan njegovim igrama, ali svako ima pravo na svoje mišljenje.
Šalu na stranu, ne znam koliko si obraćao pažnju na Kevinovu igru, ali mnogo je popravio kontrolu lopte i dodavanje. Više razmišlja i zasluženo je odigrao 23 utakmice u novoj sezoni u svim takmičenjima (14 liga, 5 CL,3 kup te 1 superkup). Klopp mu vjeruje i ne pamtim da sam ikad bio zadovoljniji Kevinovim nastupima nego li je to slučaj u ovoj sezoni. Desi se svakom loša utakmica, ali u Kevinovom slučaju je tih utakmica sve manje.
Kao što rekoh ja sam zadovoljan njegovim igrama, ali svako ima pravo na svoje mišljenje.
Rolls Reus... 
Ma ziv, zdrav i prav, ali na klupi.proFCB je napisao/la:Sta je sa Bendera? Je li neka povreda u pitanju,ili?
Lijep gol Reusa, ali ono nije vidilo preksraja Sokratisa + Gotze je bio u ofsajdu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Daj ba @Hare ti to post'o pravi Jajernovac.Hare_BvB je napisao/la: Lijep gol Reusa, ali ono nije vidilo preksraja Sokratisa + Gotze je bio u ofsajdu.
Gotze lagano za vodstvo od 2-0. Lijep gol. Asistent Grosskreutz.
i sljedeci carobnjak, gotze majstor
opet poprilicna sreca, ali...
Vom Jäger zum Gejagten
Sve je to Gotzinho proracunao...vidio je da ne moze cisto iz one situacijegeronimo je napisao/la:i sljedeci carobnjak, gotze majstoropet poprilicna sreca, ali...
Rutinski prvo poluvrijeme...samo da ne bude opustanja jer jedan gol Werdera i bice problema...Santana mora biti oprezan,nekako mi je blizu crvenog.
Bice zanimljivo vidjeti izmjene u nastavku...Bender mora uci u igru prije Sahina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.