Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ilic 1.50 kvota,prije 5 minuta stajala 1.70
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
http://imageshack.us/photo/my-images/809/imag0177e.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma sve sto imas na Rocketse stavi veceras i bit ce para za sutramaraBL je napisao/la:neki parovi nba za veceras da imam kesa za nedelju![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U Premier kladionici pala kvota na memphis sa 2 na 1,75 po meni velike sanse da prodje. I ko hoce moze boozer-a preko igrat i kembu walkera isto preko eto toliko 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
1/2MirsoNi je napisao/la:Man City - Fulham zx2 @ 1.50
Swansea - Stoke pikX @ 1.55
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Hajde daj odmah za nas nestrpljive, ja igram minessotu under 100,5 ili dvicu na rakete, što bi trebalo bit sigurnije, vidjet ću šta od toga odabrati.Dona je napisao/la:Imam ja nesto interesantno,ali tek veceras kad se ovo sve zavrsiEBSCO je napisao/la:I ja čekam da neko nešto interesantno objavimaraBL je napisao/la:neki parovi nba za veceras da imam kesa za nedelju![]()
Pustiću sunce da topi ljubav!
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
Koliko je M.Ilić(Srbija) dao, ako neko prati ?
2kaurma je napisao/la:Koliko je M.Ilić(Srbija) dao, ako neko prati ?
- VolimLiverpool
- Kontakt:
1/2VolimLiverpool je napisao/la:Horford under 15.5 1.85
Gallinari over 17.5 1.85
P.George over 17.5 1.85
Horford nije nastupio
3/5VolimLiverpool je napisao/la:
Za večeras.Kladionica Formula.
Raonić-Kohlschreiber 2 2.10
Federer-Tomic (+6.5) 1 1.75
Vesnina-Vinci 1 1.75
Sl.Stephens-Robson 22+ gemova 1.85
Francuska-Njemačka 52+ golova 1.85
Za večeras.Kladionica Formula.
Cousins under 18.5
Kerber-Makarova (F.T.) 1 1.50
Sharapova-Flipkens (+7.5) 1 1.70
Ferrer-Nishikori rez.3:0 NE 1.78
Gay under 18.5
Sretno.
You'll never walk alone.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Minnesota under 100 poena
Kod Timberwolvesa je trenutno prava bolnica.
Imaju previse povrijedjenih igraca i pitanje je ko ce sve igrati za ekipu. Usput imaju 5 poraza u nizu.
Nedostaju:
Roy, Budinger, Love, Pekovic, vjerovatno i Shved koji nije trenirao.
Doveli su Gelabalea zbog trenutne situacije sa povredama. Minnesota moze preko 100 ako Barea zabije 20, a Kirilenko 30...znaci nemoguce gotovo. Ne predvidjam im da prebace 90 poena a kamoli 100.
Uzimam ovo ispred pobjede Rocketsa zbog bolje kvote, ni zbog cega drugog.
Kirilenko over 13,5
Sve jasno ovdje, imat ce puno prostora i prilike da puca jer se nemaju na koga drugog osloniti veceras, uz Ridnour-a i Bareu...
A.Davis over 12,5
Golden State je uzasan u defanzivi pod kosem, sinoc su ih Splitter i Duncan demolirali a to im inace rade centri i krilni centri ove sezone. Curry ce se vjerovatno vratiti ali to uopste ne utice na ovaj pick. Davis im je ove sezone vec zabio 15 poena ali tada su Hornetsi generalno a i on sam bili u losoj formi za razliku od trenutne situacije. Digli su se u zadnje vrijeme i u finoj su formi, igraju finu kosarku i polahko kupe simpatije istinskih ljubitelja ovog sporta. Davis i nema neke alternative osim Robina Lopeza a i vrijeme je da opravda razloge zasto je bio prvi pick lige ove sezone.
Imaju previse povrijedjenih igraca i pitanje je ko ce sve igrati za ekipu. Usput imaju 5 poraza u nizu.
Nedostaju:
Doveli su Gelabalea zbog trenutne situacije sa povredama. Minnesota moze preko 100 ako Barea zabije 20, a Kirilenko 30...znaci nemoguce gotovo. Ne predvidjam im da prebace 90 poena a kamoli 100.
Kirilenko over 13,5
Sve jasno ovdje, imat ce puno prostora i prilike da puca jer se nemaju na koga drugog osloniti veceras, uz Ridnour-a i Bareu...
A.Davis over 12,5
Golden State je uzasan u defanzivi pod kosem, sinoc su ih Splitter i Duncan demolirali a to im inace rade centri i krilni centri ove sezone. Curry ce se vjerovatno vratiti ali to uopste ne utice na ovaj pick. Davis im je ove sezone vec zabio 15 poena ali tada su Hornetsi generalno a i on sam bili u losoj formi za razliku od trenutne situacije. Digli su se u zadnje vrijeme i u finoj su formi, igraju finu kosarku i polahko kupe simpatije istinskih ljubitelja ovog sporta. Davis i nema neke alternative osim Robina Lopeza a i vrijeme je da opravda razloge zasto je bio prvi pick lige ove sezone.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Kirilenko u Premieru na 14,5, a kvota na over 1,50, pa nema smisla...Davisa nema u ponudi uopštedr.van nostrand je napisao/la:Minnesota under 100 poena
Nedostaju:
Kirilenko over 13,5
A.Davis over 12,5

Pustiću sunce da topi ljubav!
D.FERRER-NISHIKORI 1 1.22
KERBER-MAKAROVA 1 1.40
BERDYCH-ANDERSON 1 1.25
2.14
STAKE 9/10
GOOD LUCK
KERBER-MAKAROVA 1 1.40
BERDYCH-ANDERSON 1 1.25
2.14
STAKE 9/10
GOOD LUCK

Dosta ga raje odigralo, ja danas kad sam igro bilo je 1.85hoshafka je napisao/la: Kirilenko u Premieru na 14,5, a kvota na over 1,50, pa nema smisla...Davisa nema u ponudi uopšte
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Nemoj reci da te nisam upozoriotonii je napisao/la:KK Zadar-Cibona Zagreb (19.01. 17:00) 1X 1,50
Wolfsbur(PiK)-Stuttgart (19.01. 15:30) 1 1,70
Marseille-Montpellier (19.01. 17:00) 1 1,85
Minnesot-Houston Rockets (20.01. 02:00) X2 1,50
Juventus-Udinese (19.01. 20:45) X2 2,50
AtlLinense-Guarani Camp. (19.01. 22:30) 1 2,20
vidi li tko koji rizični par? da ga izbacim prije nego odem uplatit

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Onda mijenjaj bookmakerahoshafka je napisao/la:Kirilenko u Premieru na 14,5, a kvota na over 1,50, pa nema smisla...Davisa nema u ponudi uopšte

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Dve zadnje utakmice me vadi Zvezda jbm ti.Devil je napisao/la:To je glavni tiket,ima ih jos milion,ukljucujuci i Igokea-CZV kp1 na 10 eura.
Juve-Udinese 1 1.55![]()
Marseille-Montpeillert 1 1.80![]()
Twente-RKC 1 1.35![]()
Leeds-Bristol C 1 1.75![]()

Uleteo je jos neki sistemcic,ali verujem ne vise od 10-ak eura.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
imas li ti sta za nocas ?? tenis/kosarka/nhl?Devil je napisao/la:Dve zadnje utakmice me vadi Zvezda jbm ti.Devil je napisao/la:To je glavni tiket,ima ih jos milion,ukljucujuci i Igokea-CZV kp1 na 10 eura.
Juve-Udinese 1 1.55![]()
Marseille-Montpeillert 1 1.80![]()
Twente-RKC 1 1.35![]()
Leeds-Bristol C 1 1.75![]()
![]()
Uleteo je jos neki sistemcic,ali verujem ne vise od 10-ak eura.
@hoshafka
Moje misljenje i ono sto sam ja odigrao.
Maria manje gemova
Ferrer manje gemova
Williams dubl 1
Mattek-Sands/ Tecau - Hradecka/Cermak 1
Pujol/Lopez dubl 1
Radwanska 1
To sam ja veceras utrpo.
Moje misljenje i ono sto sam ja odigrao.
Maria manje gemova
Ferrer manje gemova
Williams dubl 1
Mattek-Sands/ Tecau - Hradecka/Cermak 1
Pujol/Lopez dubl 1
Radwanska 1
To sam ja veceras utrpo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.