NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

harinjo
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la harinjo » 04 okt 2009, 15:48

ima gerillu ali nisu organizovani :mrgreen: :mrgreen:

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 09 okt 2009, 08:33

Ma Brka im je najbolji.
Šteta za Travnik , možda Ćiro im šta pomogne ipak je to njegov grad i klub ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 12 okt 2009, 02:30

killer je napisao/la:jel nk travnik nema svoje navijace ?
Da,zovu se Gerila neaktivni su vec duze vrijeme.Al valja spomenuti da ove godine
slave 20 godina postojanja i imena Gerila,prije su se nazivali Veziri.Brojka ima je znala
biti 200 do 300 u nekim utakmicama,pored fufbalskoga kluba aktivno su pratili rukometni
klub Borac iz Travnika koji je bio prvak BiH.

R.I.P VEDRAN PULJIC
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 17 okt 2009, 00:44

hvala na odgovoru ;)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 17 okt 2009, 00:48

A steta sto jos nisu aktivni jos jedna navijacka skupina vise
Samo jedan klub Velež Mostar

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 31 okt 2009, 16:32

Danas Travnik iznenadio ,čestitke,valjda će se ovi navijači malo probudit ;)
Lijepa igra,svaka čast!
Fi hajati.
GO Bosno.

meris05
Kontakt:

Post Postao/la meris05 » 01 nov 2009, 01:53

cestitke ekipi travnika pa po meni i nije bas iznenadio sad moze svako svakoga tucii 4-0 jest malo povisok rez. al ocekivano i zasluzena pobijeda jos jednom cestitke .

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 03 nov 2009, 13:39

cestitke i od mene,.... stvarno su me iznenadili 4 - 0...... Hajde Hajde Samo NAprijed TRAVNICE !!!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 03 nov 2009, 14:02

[youtube][/youtube]

1.3.1.2.
Kontakt:

Post Postao/la 1.3.1.2. » 03 nov 2009, 15:35

Boskvalitet je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odličan video... Stvarno mi je žao što niste organizovani... Vjerovatno postoje čvrsti razlozi za to.

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 07 nov 2009, 21:15

Dabogda sutra pobjedili Široki .. :mrgreen: Da Borac ostane prvi ;) ...!!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Johnny Štulić
Kontakt:

Post Postao/la Johnny Štulić » 10 nov 2009, 15:22

Evo par informacija o poslijeratnim dešavanjima u N.K. Travnik i Gerili:

N.K.Travnik:
Prijeratni trećeligaš i ponekad drugoligaš, klub koji je dao par velikih imena, poslije rata vode sve same fudbalske neznalice i lopovi ( čast izuzecima ). Klub nema stabilnih prihoda i ovisi o donacijama države ( čitaj donacijama SDA ). Ponekad se nađe u upravi i pokoji hrvat iz viteza, bile i putićeva, pa je klub u tim momentima i multinacionalan. Svake sezone klub odigra podjednak broj naštimanih i nenaštimanih utakmica, a najdraži jarani su im iz uprave širokog. To i nije baš neka novost, jer svi to rade. Znalo se ponekad i kidnapovati sudiju, pa mu poslati policijsku patrolu da ga zaustavlja svakih 50m. Posljednje utakmice koje su naštimali su nedavne, protiv čelika u zenici i širokog u gostima ( u širokom se uprava travnika hvatala za kosu kada je stoper travnika u 84-oj minuti za milimetar promašio gol ). uglavnom je to tri za tri, a Boga mi i za keš. Ima toga još al neću da vas davim.

Gerila:

Prije rata malobrojna ali zaj.ebana skupina urbanih momaka ( ponekad ih je znalo biti do 300 i nosili su one spit fire jakne s dva lica:). Poslije rata je gerila imala par svijetlih momenata, a sve ostalo je jad i čemer. Postala je grupa PLAĆENIKA ( ćelo bajramović im je plaćao da idu u sa navijati za Đerzelez - Zenicu, a plaćao im je u gudri i alkoholu ), ULIZICA ( na utakmicama sa čelikom skandirali TRAVNIK pa ČELIK i sve tako... a i vođa im je u duši robijaš) i SELJAKA ( sve go papak ). Uglavnom, nije ni čudo da su se raspali, jer klub nema para da im finansira drogu, alkohol i put na gostovanja, na šta su navikli u zadnjih 10-ak godina.

Izvinjavam se za malo duži post.

Pozdrav travničkim manijacima!
Navijati za sarajevo je stvar geografije, a za ŽELJU stvar filozofije!!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 10 nov 2009, 15:35

hvala za info...taj travnik nam je svima dark side of the moon...nikad nikakvih informacija otamo.

Sad barem znamo da ne bi bila velika steta da dozivi sudbinu posusja,orasja,brotnja,zepca i slicnih...mozda bi se iz tog pepela stvorilo neko jezgro da pokrene prave stvari u travniku...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 nov 2009, 21:40

Johnny Štulić je napisao/la:Evo par informacija o poslijeratnim dešavanjima u N.K. Travnik i Gerili:

N.K.Travnik:
Prijeratni trećeligaš i ponekad drugoligaš, klub koji je dao par velikih imena, poslije rata vode sve same fudbalske neznalice i lopovi ( čast izuzecima ). Klub nema stabilnih prihoda i ovisi o donacijama države ( čitaj donacijama SDA ). Ponekad se nađe u upravi i pokoji hrvat iz viteza, bile i putićeva, pa je klub u tim momentima i multinacionalan. Svake sezone klub odigra podjednak broj naštimanih i nenaštimanih utakmica, a najdraži jarani su im iz uprave širokog. To i nije baš neka novost, jer svi to rade. Znalo se ponekad i kidnapovati sudiju, pa mu poslati policijsku patrolu da ga zaustavlja svakih 50m. Posljednje utakmice koje su naštimali su nedavne, protiv čelika u zenici i širokog u gostima ( u širokom se uprava travnika hvatala za kosu kada je stoper travnika u 84-oj minuti za milimetar promašio gol ). uglavnom je to tri za tri, a Boga mi i za keš. Ima toga još al neću da vas davim.

Gerila:

Prije rata malobrojna ali zaj.ebana skupina urbanih momaka ( ponekad ih je znalo biti do 300 i nosili su one spit fire jakne s dva lica:). Poslije rata je gerila imala par svijetlih momenata, a sve ostalo je jad i čemer. Postala je grupa PLAĆENIKA ( ćelo bajramović im je plaćao da idu u sa navijati za Đerzelez - Zenicu, a plaćao im je u gudri i alkoholu ), ULIZICA ( na utakmicama sa čelikom skandirali TRAVNIK pa ČELIK i sve tako... a i vođa im je u duši robijaš) i SELJAKA ( sve go papak ). Uglavnom, nije ni čudo da su se raspali, jer klub nema para da im finansira drogu, alkohol i put na gostovanja, na šta su navikli u zadnjih 10-ak godina.

Izvinjavam se za malo duži post.

Pozdrav travničkim manijacima!
za druge utakmice ne znam niti cu da komentiram ali kako te nije stid da je ova zadnja utakmica nastimana sa sirokim, da smo vam dali 5 golova taman bi bilo... kad su se vasi hvatali za glavu sto su onda svi s klupe ustali i drzali se za glavu kako je momak promasio i drugi igraci psovali na njega...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 nov 2009, 22:05

Pusti, opterecenost.
Sa 12 igraca u polju nisu dorasli ovom Širokom na Pecari, kamoli da izvlace neke teorije i konkluzije godinama tavoreci u donjem dijelu tablice.
...Život za Široki...

Johnny Štulić
Kontakt:

Post Postao/la Johnny Štulić » 11 nov 2009, 12:02

Evo da odgovorim gore navedenoj dvojici navijača širokog iz prve ruke od dvojice mojih prijatelja koji igraju za Travnik. Jutros su mi potvrdili da je utakmica u širokom trebala završiti 2:0, ali da su se igrači pobunili jer su iz uprave travnika ponudili pare samo nekolicini igrača. Široki je za tri klase bolji od travnika, ali su im igrači bili umorni i htjeli su to završiti bezbolno. Pošto nije završeno 2:0, uprava travnika je morala vratiti pare. Do zadnjeg momenta su sportski direktor i predsjednik travnika navijali da široki zabije još jedan i zato su se prepali kad je stoper travnika imao šansu za izjednačenje. Ako mene lažu ljudi s kojima sam odrastao i igrao, onda i ja vama lažem. Još su rekli da su premije protiv borca dobili od širokog. Jelić je travniku sredio bodove u gabeli koji su im bili važni za ulazak u PL, što govori u prilog tezi, da ta dva kluba imaju dobre odnose kad su štimanja u pitanju. Znam puno tih neregularnosti jer se družim sa igračima i sudijama, i ne vidim razlog zašto da ne vjerujem u to kad je liga veliko s.ranje i većina tekmi je naštimana. Kad bi svi navijači na forumu rekli informacije koje znaju, možda bi bar malo pomoglo da se tome stane u kraj. pozdrav

P.S. Stvarno me boli briga i za N.K. Travnik i za Široki jer sam navijač najvoljenijeg kluba u BiH, ali sam morao podijeliti informacije s Vama jer me stanje u PL nervira.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 nov 2009, 12:23

Johnny Štulić je napisao/la:Evo da odgovorim gore navedenoj dvojici navijača širokog iz prve ruke od dvojice mojih prijatelja koji igraju za Travnik. Jutros su mi potvrdili da je utakmica u širokom trebala završiti 2:0, ali da su se igrači pobunili jer su iz uprave travnika ponudili pare samo nekolicini igrača. Široki je za tri klase bolji od travnika, ali su im igrači bili umorni i htjeli su to završiti bezbolno. Pošto nije završeno 2:0, uprava travnika je morala vratiti pare. Do zadnjeg momenta su sportski direktor i predsjednik travnika navijali da široki zabije još jedan i zato su se prepali kad je stoper travnika imao šansu za izjednačenje. Ako mene lažu ljudi s kojima sam odrastao i igrao, onda i ja vama lažem. Još su rekli da su premije protiv borca dobili od širokog. Jelić je travniku sredio bodove u gabeli koji su im bili važni za ulazak u PL, što govori u prilog tezi, da ta dva kluba imaju dobre odnose kad su štimanja u pitanju. Znam puno tih neregularnosti jer se družim sa igračima i sudijama, i ne vidim razlog zašto da ne vjerujem u to kad je liga veliko s.ranje i većina tekmi je naštimana. Kad bi svi navijači na forumu rekli informacije koje znaju, možda bi bar malo pomoglo da se tome stane u kraj. pozdrav

P.S. Stvarno me boli briga i za N.K. Travnik i za Široki jer sam navijač najvoljenijeg kluba u BiH, ali sam morao podijeliti informacije s Vama jer me stanje u PL nervira.
evo zbog takvih kao sto si ti i je nam liga sranje, ja nekazem da prije nije bilo stimanja ali ove godine vjeruj mi da nema toliko... mozda utakmica dvije... ali to da je travnik morao pustiti širokom to ti ne vjerujem, to su ciste budalastine koje netko izvali... a ti zato sto si navijac najvoljenijeg kluba u bih zato i pises ovako, ali shvacam ja to nije lako jbga... a sto se tice nk travnika pa covjece nema u njih dva igraca sto nesto vrijede i da nama treba da nam travnik pusta kod kuce to je najmanje smijesno... i kazes trebalo biti 2:0 i kad nam nisu pustili toliko nije im jelic dao pare...
19 - ђ - 11

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 nov 2009, 12:31

Covjek je lijepo rekao da prenosi sta su njemu igraci rekli,nigdje ne tvrdi da je sto posto tako....uglavnom,da im takvih stvari,ima....

Johnny Štulić
Kontakt:

Post Postao/la Johnny Štulić » 11 nov 2009, 12:36

Ovo je moj zadnji post na ovu temu, jer nemam namjeru da se prepirem s bilo kim. Ja sam naveo samo dio, ima toga još, samo za štimanje sa širokim bi mi trebao dan da sve napišem a gdje su ostali. Ne mora mi niko vjerovati, ali svi koji malo bolje poznaju ligu će ti potvrditi da je neregularna, samo što su sad svi izučili zanat i štimaju kvalitetnije. Kao i svaki normalan čovjek i navijač u BiH, tako bih i ja volio da ovo i druge neregularnosti nisu istina, ali na žalost svih nas jesu.

Pozdrav!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 nov 2009, 12:39

Johnny Štulić je napisao/la:Ovo je moj zadnji post na ovu temu, jer nemam namjeru da se prepirem s bilo kim. Ja sam naveo samo dio, ima toga još, samo za štimanje sa širokim bi mi trebao dan da sve napišem a gdje su ostali. Ne mora mi niko vjerovati, ali svi koji malo bolje poznaju ligu će ti potvrditi da je neregularna, samo što su sad svi izučili zanat i štimaju kvalitetnije. Kao i svaki normalan čovjek i navijač u BiH, tako bih i ja volio da ovo i druge neregularnosti nisu istina, ali na žalost svih nas jesu.

Pozdrav!
necu ni ja da se prepirem ali to da širokom treba pustanje protiv travnika i to kuci su smijesne... živio
19 - ђ - 11

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 5 gostiju.