Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Slike dobitnih tiketa

Prosli petak na racun uplacen cener,manje vise svaki dan pokusavao duplati pare,nekad se omakne kontroli pa ode kvota na 3-4(nije lose ni to kraj prodje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
krenulo te
svaka čast 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Gledam dosta ove teme i vidim da se ovdje 85% ne zna kladiti, igraju glupo i dječije, i većina ih sto dobije to je sreća..
ovo je znanje

EDIT
Nisi tu da odredjujes sta je glupo,decije a sta je znanje.
ovo je znanje

EDIT
Je, to je "znanje". Zato je i tako velika uplata i još veći dobitakbake je napisao/la:Gledam dosta ove teme i vidim da se ovdje 85% ne zna kladiti, igraju glupo i dječije, i većina ih sto dobije to je sreća..
ovo je znanje
EDIT

vidi se da imas znanje po tom ulogu, vjerovatno ti ostao kusur od uzine zadnji dan skolebake je napisao/la:Gledam dosta ove teme i vidim da se ovdje 85% ne zna kladiti, igraju glupo i dječije, i većina ih sto dobije to je sreća..
ovo je znanje
EDIT

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
good guy @bakeLenBias je napisao/la:vidi se da imas znanje po tom ulogu, vjerovatno ti ostao kusur od uzine zadnji dan skolebake je napisao/la:Gledam dosta ove teme i vidim da se ovdje 85% ne zna kladiti, igraju glupo i dječije, i većina ih sto dobije to je sreća..
ovo je znanje
EDIT

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ma dobro trebo sam ko vi ulagat 1.5+.. pa zato sad svi molite roditelje za markicu da uplatite kladionicu.
ovo mi dođe kao razonoda, a fala Bogu u plusu sam već odavno

koliko, hoce li biti za sokića u skoli u pon.bake je napisao/la:ma dobro trebo sam ko vi ulagat 1.5+.. pa zato sad svi molite roditelje za markicu da uplatite kladionicu.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:good guy @bakeLenBias je napisao/la:vidi se da imas znanje po tom ulogu, vjerovatno ti ostao kusur od uzine zadnji dan skolebake je napisao/la:Gledam dosta ove teme i vidim da se ovdje 85% ne zna kladiti, igraju glupo i dječije, i većina ih sto dobije to je sreća..
ovo je znanje
EDIT
Nisi tu da odredjujes sta je glupo,decije a sta je znanje.![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- EmirSioux89
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:koliko, hoce li biti za sokića u skoli u pon.bake je napisao/la:ma dobro trebo sam ko vi ulagat 1.5+.. pa zato sad svi molite roditelje za markicu da uplatite kladionicu.

Manchester United!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Odlicne kvote skinute,a uplata pa 90 % je ovdje slicnih ovoj,samo se prikrivaju da se ne bi blamiralo.bake je napisao/la:Gledam dosta ove teme i vidim da se ovdje 85% ne zna kladiti, igraju glupo i dječije, i većina ih sto dobije to je sreća..
ovo je znanje
EDIT
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- EmirSioux89
- Kontakt:
- EmirSioux89
- Kontakt:
Vidio sam post Bake i opet psujes majku zasto? meni ne treba dokaz jesil ti punoljetan nego brate u tebe u mozgu nesto ne radi...
Manchester United!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bake je banovan i u narednih 14 dana ćemo biti pošteđeni milionskih uloga kojim je kupio forumaše. Ah, bićemo pošteđeni i teških riječi koje je uputio na adrese nekih forumaša. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- EmirSioux89
- Kontakt:
Svaka častMonolog je napisao/la:Bake je banovan i u narednih 14 dana ćemo biti pošteđeni milionskih uloga kojim je kupio forumaše. Ah, bićemo pošteđeni i teških riječi koje je uputio na adrese nekih forumaša.

Manchester United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.