Upravo tomiki_92 je napisao/la:stvar ukusa likma nije ni meni, al nekom drugom jestelikma23 je napisao/la:Moze ona imati koliko hoce god. ona meni nije najljepsa![]()
, jest lijepa ali meni nije najljepsa zena
Emire ne viditi se video
Moderator/ica: insider
Upravo tomiki_92 je napisao/la:stvar ukusa likma nije ni meni, al nekom drugom jestelikma23 je napisao/la:Moze ona imati koliko hoce god. ona meni nije najljepsa![]()
e jbg jarane, ne moze svima bit, ne bi bilo zanimljivo. Nije ni meni, ni blizu, al svejedno joj idu posebni 'creditsi' u mom, hajmo reci odrastanju. Njoj i Michelle Pfeifer.likma23 je napisao/la:Moze ona imati koliko hoce god. ona meni nije najljepsa![]()
Postujem je, kazem da mi ona nije najljepsa. Ne kontam ni ja sto ali mi nije najljepsasamoradnik je napisao/la:48 ljeta je Moniki...Malo više poštavanja prema istoj...
Iskreno nisam ni jedan njezin film pogledaoDonnie Darko je napisao/la:e jbg jarane, ne moze svima bit, ne bi bilo zanimljivo. Nije ni meni, ni blizu, al svejedno joj idu posebni 'creditsi' u mom, hajmo reci odrastanju. Njoj i Michelle Pfeifer.likma23 je napisao/la:Moze ona imati koliko hoce god. ona meni nije najljepsa![]()
Samo cu ti reci da sam 2. razred srednjesamoradnik je napisao/la:pa **** ne znam koliko ti je godina, a nevjerujem baš da bi gledanje s kevom bio taj užitak...![]()
nisam siguran u ovo.samoradnik je napisao/la:od takvih filmova glava ne može zaboljeti....
Donnie Darko je napisao/la:nisam siguran u ovo.samoradnik je napisao/la:od takvih filmova glava ne može zaboljeti....
pod uslovom da mislimo na istu glavu.
De nosi gospodina Walta sa avatara majke ti. Ne pristaje ti, sve mislim neki yeben lik, kad ono LBJ.LBJ MVP je napisao/la:Nek pogleda i ostatak filma.
I am the dangerDonnie Darko je napisao/la:De nosi gospodina Walta sa avatara majke ti. Ne pristaje ti, sve mislim neki yeben lik, kad ono LBJ.LBJ MVP je napisao/la:Nek pogleda i ostatak filma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.