Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
stvari dolaze na ono kako je i realno , 7 bodova prednosti , mislim da je novi scudetto sasvim realan
Ma Interu u ovoj sezoni niko ne može ni pera otkinut u Seria A. Realno je to govorit, iako mi je svejedno al tako je... Igraju na pobjedu, Mourinho jača odbranu iz utakmice u utakmicu, u napadu Milito je proradio, Eto i Balloteli nisu još u punom zamahu al je sve udure... Mislim da Juve nema više šta tražit, naravno sve se može promjenut al ovakvog igrom Intera...kakvi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Re: AS Livorno
Ne znam zasto je bila atmosfera protiv intera mrtva ali bice bolje nadam se ipak njihovi tifozi imaju istoriju 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Re: AS Livorno
Mala kriza.brazzo je napisao/la:Ne znam zasto je bila atmosfera protiv intera mrtva ali bice bolje nadam se ipak njihovi tifozi imaju istoriju
Lijevo !
Kod Intera je ono...jucer, danas, sutra
Ekipa koja drzi sve konce u svojim rukama, imam osjecaj da ce prestici Lyona po uzastopnim titulama. Jednostavno, nema im rivala po mjeri. Ali opet u Europi su taraba, bar dosad.
Evo Beckham od januara ponovo u redovima rosonera, bice pozajmljen od jenkyja. Milanezima treba reklame, tj. prodaje dresova, a Beck'sovima ucesce na mundijalu.
Evo Beckham od januara ponovo u redovima rosonera, bice pozajmljen od jenkyja. Milanezima treba reklame, tj. prodaje dresova, a Beck'sovima ucesce na mundijalu.
Vom Jäger zum Gejagten
nismo mi taraba u evropi , mada iskreno dugo vremana nismo u vrhu , ali ove sezone mozemo doci do vrha , u najboljoj ekipi nam je 5 novih igraca i normalno je da treba malo vremena da se uigraju i pruzaju najbolje sto znaju a to iz tekme u tekmu ide sve bolje , iskreno strah me ovih iz istocnog bloka a ako prodjemo grupnu fazu onda smo ozbiljan konkurent i za osvajanje LP
Mah, što jest jest Inter je u Europi skroz pobacio, sve ove godine... Ne znam dal su ikad došli do polufinala LP ?! Ugl.sada imaju ekipu koja def. može da osvoji i ne treba ih lahko isključiti iz borbe radi loših partija u grupi, to će sigurno proć...
Samo jednom, 2003. godine, ispali od Milana, koji je poslije osvojio LP u finalu protiv Juventusa.GunnerS je napisao/la:Mah, što jest jest Inter je u Europi skroz pobacio, sve ove godine... Ne znam dal su ikad došli do polufinala LP ?! Ugl.sada imaju ekipu koja def. može da osvoji i ne treba ih lahko isključiti iz borbe radi loših partija u grupi, to će sigurno proć...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
A ja, sjećam se toga... Mislim da Mourinho to polahko sve stavlja pod svoje i da će Inter ako ne ove onda sigurno iduće bit glavni konkurent za osvajanje LP.
Re: AC Fiorentina
Terza giornata, Fiorentina-Cagliari 1-0: Banti nega un rigore evidente per fallo di Marzoratti su Jovetic.
Quinta giornata, Fiorentina-Sampdoria 2-0: Morganti nega un rigore per spinta di Stankevicius su Jovetic.
Sesta giornata, Livorno-Fiorentina 0-1: Damato sorvola sui falli di Diniz e Perticone ai danni di Gilardino.
Settima giornata, Fiorentina-Lazio 0-0: Brighi e i suoi collaboratori non convalidano un gol di Gilardino con la palla che è già oltre la linea di porta prima del rinvio di Radu.
Ottava giornata, Juventus-Fiorentina 1-1: Rizzoli fischia un fallo a carico di Dainelli dopo un contatto con Chiellini in area bianconera pochi istanti prima che la punizione di Juan Manuel Vargas finisca in rete.
Nona giornata, Fiorentina-Napoli 0-1: Morganti non considera fallo l'intervento di Contini su Gilardino lanciato a rete.
Decima giornata, Genoa-Fiorentina 2-1: Saccani non concede il calcio di rigore per un intervento congiunto Bocchetti-Amelia su Gilardino e poi ne nega un altro per spinta evidente sempre di Bocchetti su Montolivo.
Undicesima giornata, Fiorentina-Catania 3-1: Tagliavento espelle per doppia ammonizione Dario Dainelli dopo un intervento assolutamente veniale su Llama ben fuori dall'area di rigore viola.
I kazu nasa Liga bezze sto se sudjenja tice
Quinta giornata, Fiorentina-Sampdoria 2-0: Morganti nega un rigore per spinta di Stankevicius su Jovetic.
Sesta giornata, Livorno-Fiorentina 0-1: Damato sorvola sui falli di Diniz e Perticone ai danni di Gilardino.
Settima giornata, Fiorentina-Lazio 0-0: Brighi e i suoi collaboratori non convalidano un gol di Gilardino con la palla che è già oltre la linea di porta prima del rinvio di Radu.
Ottava giornata, Juventus-Fiorentina 1-1: Rizzoli fischia un fallo a carico di Dainelli dopo un contatto con Chiellini in area bianconera pochi istanti prima che la punizione di Juan Manuel Vargas finisca in rete.
Nona giornata, Fiorentina-Napoli 0-1: Morganti non considera fallo l'intervento di Contini su Gilardino lanciato a rete.
Decima giornata, Genoa-Fiorentina 2-1: Saccani non concede il calcio di rigore per un intervento congiunto Bocchetti-Amelia su Gilardino e poi ne nega un altro per spinta evidente sempre di Bocchetti su Montolivo.
Undicesima giornata, Fiorentina-Catania 3-1: Tagliavento espelle per doppia ammonizione Dario Dainelli dopo un intervento assolutamente veniale su Llama ben fuori dall'area di rigore viola.
I kazu nasa Liga bezze sto se sudjenja tice
Support Velez, It's logical! ★
- alan_kardec
- Kontakt:
jose je napisao/la:Samo jednom, 2003. godine, ispali od Milana, koji je poslije osvojio LP u finalu protiv Juventusa.GunnerS je napisao/la:Mah, što jest jest Inter je u Europi skroz pobacio, sve ove godine... Ne znam dal su ikad došli do polufinala LP ?! Ugl.sada imaju ekipu koja def. može da osvoji i ne treba ih lahko isključiti iz borbe radi loših partija u grupi, to će sigurno proć...
Joj sjećam se te utakmice.Totalna antipropaganda fudbala.Za 120 minuta tri-četiri šuta po golu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma kakavi vi i Europa. Zna se ko je osvijetljivao obraz Italiji sto se tice CL.
Noramalno Stara Dama iz Torina, i Milan je tu bio.
Inter nikad nije niti ce ikad. Nisu oni tim za CL.
Noramalno Stara Dama iz Torina, i Milan je tu bio.
Inter nikad nije niti ce ikad. Nisu oni tim za CL.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nije ti bas istina da je bilo samo 3-4 sanse , bila je to vrhunska talijanska utakmica sa puno taktike, borbe ,naboja pa i ostrih startova i definitivno nismo imali srece da damo drugi pogodak a imao je CRESPO dobrih prilika .
finale milana i juventusa je proslo sa 2-3 polusanse , tipicno za italiju i za tekmu velikog uloga
finale milana i juventusa je proslo sa 2-3 polusanse , tipicno za italiju i za tekmu velikog uloga
nismo bili ni za scudeto po tvom a sad smo miljama ispred jubentusa i bilana , ako tim iz italije osvoji ovogodisnju LP to moze biti samo INTER , jos nesto od proslosti se ne zivi to najbolje znaju navijaci liverpoola , imali su ogromnu nedostiznu prednost u titulama i ove godine realno mogu izgubiti primat od manu , a onda ti proslost ne znaci nista,
uzivaj te u proslosti FORZA INTER
uzivaj te u proslosti FORZA INTER
Vjerovatno je ovo liga koja je najmanje zanimljiva. Zbog predosadne dominacije Intera sam je gotovo i prestao pratiti. I ove sezone je taj klub 100% favorit i ne vjerujem da se bilo ko moze imalo pribliziti. Sto se mene tice, sezona je gotova.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Inter nikad nista nije uradio u ovom takmicenju otkada se zove Liga Prvaka (mada ona to nije) ali jeste u proslom nazivu ovog takmicenja kad je isto nosilo naziv Kup Evropskih Sampiona.
Previous seasons / Winners
1964 - 1965 FC Internazionale Milano
1963 - 1964 FC Internazionale Milano
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- bistrikboy
- Kontakt:
Prosle godine im je falio kreativac,ove godine sa Sneijderom izgledaju ozbiljnije i za mene su uz Chelsea i Barcu glavni kandidati za titulu CL-a,u Seria A je jedino Juve tu i tamo neki ozbiljan protivnik ove godine...Stole iz Bora je napisao/la:Inter nikad nista nije uradio u ovom takmicenju otkada se zove Liga Prvaka (mada ona to nije) ali jeste u proslom nazivu ovog takmicenja kad je isto nosilo naziv Kup Evropskih Sampiona.
FORZA CHIEVO
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
italijani ce imati 4 predstavnika i ligi prvaka a spanci i englezi po 3Trasimaco je napisao/la:Vjerovatno je ovo liga koja je najmanje zanimljiva. Zbog predosadne dominacije Intera sam je gotovo i prestao pratiti. I ove sezone je taj klub 100% favorit i ne vjerujem da se bilo ko moze imalo pribliziti. Sto se mene tice, sezona je gotova.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
zaista ne razumijem ljude koji omalozavaju serie A , to sto je inter dominantan nije pokazatelj slabosti lige nego jacine intera , a da je tako potvrdjuje i fiorentina i juventus i milan , a niti jedan od ova 3 kluba nije pobjedio napoli , koji je u sredini tabele . seria A je najzanimljivija liga sa strasnim napadacima u ekipama koje su u donjem dijelu
tabele , ti napadaci imaju 2-3 poluprilike na tekmi i zabijaju , pravi majstori , ja uzivam u i kad gledam bologna - chievo
tabele , ti napadaci imaju 2-3 poluprilike na tekmi i zabijaju , pravi majstori , ja uzivam u i kad gledam bologna - chievo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.