Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TMmanija2012
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la TMmanija2012 » 16 jan 2013, 14:15

Kakve veze ima Dinamo i Said sa ovom temeom?Zuka je otiso u klub koji ima ambicije i vidjecemo sta ce biti.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 14:29

TMmanija2012 je napisao/la:Kakve veze ima Dinamo i Said sa ovom temeom?Zuka je otiso u klub koji ima ambicije i vidjecemo sta ce biti.
nema nikakve svima nama je drago ga zuka igra dobro i ode u jos jaci klub,ali mi smeta kad nas igrac predje u neki klub o njemu se pocinje pravit MIT sad je to slucaj s gentom, ja kazem da po kvaliteti klubova husjenovic igra u jacem klubu,ako bude standaradan treba dobit poziv,
sad da odgovorim ovom grgr da prije iz dianama se docepat lige petice nego iz genta(potvrdjeno 10 puta)dakle ako si kvalitet dinamo je bolja odskocna daska za dalje ,ako si prosjek dinamo ti nece pomoc a nece ni gent samo ces bit bolje placen u belgiji i nista drugu,koliko ti i ja ne volili taj dinamo oni imaju veci ugled kod prodaje igraca i od standarda i brugga,jer brojke igraca koji su plasiranu u evropske klubove to pokazuju, i uefa dinamo vodi kao jedan od vodecih klubova koji plasiraju talente,sad sto ti gent geldas kroz uredjenost belgije ko drzave je nesto drugo
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 16 jan 2013, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 jan 2013, 14:30

ciza je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Kakve veze ima Dinamo i Said sa ovom temeom?Zuka je otiso u klub koji ima ambicije i vidjecemo sta ce biti.
nema nikakve svima nama je drago ga zuka igra dobro i ode u jos jaci klub,ali mi smeta kad nas igrac predje u neki klub o njemu se pocinje pravit MIT sad je to slucaj s gentom, ja kazem da po kvaliteti klubova husjenovic igra u jacem klubu,ako bude standaradan treba dobit poziv,
sad da odgovorim ovom grgr da prije iz dianama se docepat lige petice nego iz genta(potvrdjeno 10 puta)dakle ako si kvalitet dinamo je bolja odskocna daska za dalje ,ako si prosjek dinamo ti nece pomoc a nece ni gent samo ces bit bolje placen u belgiji i nista drugu
Ali ces igrat daleko kvalitetnije utakmice nego u dinamu , plus dinamo stvarno vise prodaje plejmejkere napadace i takve igrace koji imaju ofanzivni kvalitet necu rec da ne prave odbranu ali nakon onih katastrofa u ligi prvaka niko nece ni prsmrdit njihovoj odbrani XD

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 14:33

grgr je napisao/la:
ciza je napisao/la:
sad da odgovorim ovom grgr da prije iz dianama se docepat lige petice nego iz genta(potvrdjeno 10 puta)dakle ako si kvalitet dinamo je bolja odskocna daska za dalje ,ako si prosjek dinamo ti nece pomoc a nece ni gent samo ces bit bolje placen u belgiji i nista drugu
Ali ces igrat daleko kvalitetnije utakmice nego u dinamu , plus dinamo stvarno vise prodaje plejmejkere napadace i takve igrace koji imaju ofanzivni kvalitet necu rec da ne prave odbranu ali nakon onih katastrofa u ligi prvaka niko nece ni prsmrdit njihovoj odbrani XD
vida je demant ! kosta sam ko cjela odbrana genta

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 jan 2013, 14:44

Da i corluka npr ali kakve to ima veze sad ne razumijem ? Ako ides na to da said treba dobit poziv iz dinama , slazem se ako bude igro dobro i zasluzio poziv treba da ga dobije jer ako u hrvatskoj igraci iz dinama mogu bit u prvih 11 zasto ne bi mogli kod nas. Ali to da je dinamo bolji klub od genta ne slazem se i po vrijednosti su tu negdje a igraju u daleko slabijoj ligi od belgijske jer je lakse samiru dat 20 golova istri i zadru nego genku brizu itd i normalno da ce biti skuplji od igraca u gentu koji mora dat gol daleko jacim ekipama i to je to.I prije to da ce Zukanovic bit dobar igrac i koristan za repku ako bude igrao u belgiji nego u dinamu. I vise necu odgovarat ne da mi se raspravljat imas svoje misljenje koje uvazam i to nije razlog da se raspravljamo.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 jan 2013, 14:50

grgr je napisao/la:Da i corluka npr ali kakve to ima veze sad ne razumijem ? Ako ides na to da said treba dobit poziv iz dinama , slazem se ako bude igro dobro i zasluzio poziv treba da ga dobije jer ako u hrvatskoj igraci iz dinama mogu bit u prvih 11 zasto ne bi mogli kod nas. Ali to da je dinamo bolji klub od genta ne slazem se i po vrijednosti su tu negdje a igraju u daleko slabijoj ligi od belgijske jer je lakse samiru dat 20 golova istri i zadru nego genku brizu itd i normalno da ce biti skuplji od igraca u gentu koji mora dat gol daleko jacim ekipama i to je to.I prije to da ce Zukanovic bit dobar igrac i koristan za repku ako bude igrao u belgiji nego u dinamu. I vise necu odgovarat ne da mi se raspravljat imas svoje misljenje koje uvazam i to nije razlog da se raspravljamo.
uvazam i ja tvoje i slazem se da ce napredovat budel dobar ,ali krenulo je sve od toga sto sam rekao da husejnovic igra u jacem klubu(naravno ako se dokaze tek onda poziv),a potvrdu sam ti naveo za ovu moju tezu da su gent i dinamo igrali ligu prvaka od pretkola,i gent ispao u pretkolu a dinamo usao u grupnu fazu,igrali su i pretkola europa lige i tu je gent ispadao pretkolima a dinamo ulazio u grupe,gent se obruka u pretkolu dinamo u grupi

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 16 jan 2013, 14:53

Glupo je porediti Dinamo i Gent..Dinamo je najjaci klub sto se tice ex Yuge..oni ubiru na ovim prostorima sve sto imalo vrijedi..ponekad nafataju kakvog Brazilca itd.Gent igra sigurno jacu ligu(Anderlecht,Brugge,Genk,Standard)..tesko je pored ovih klubova uzeti nekog maladog dobrog igraca..ja sam bio iznenadjen kad je nas Zuka presao kod njih..iskreno ocekivao sam da predje u Standard..e da li on ne vrijedi za Standard ili ga je Gent vise platio to neznam.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 jan 2013, 20:51

igra li veceras Zuka?

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 17 jan 2013, 11:37

Bolje je biti u jačoj ligi nego u jačem klubu. Belgijska liga je sigurno jača od Hrvatske.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 17 jan 2013, 12:46

Edol je napisao/la:Bolje je biti u jačoj ligi nego u jačem klubu. Belgijska liga je sigurno jača od Hrvatske.
To bas hocu i ja da kazem.
Dinamo vjerovatno ima jaci igracki kadar, vjerovatno, ali ne treba zaboraviti cinjenicu da on igra u ligi koja nije puno jaca od nase, gdje su najtezi protivnici Slaven Belupo, Split, Rijeka i nikad slabiji Hajduk.
Nije im problem osvajati ligu i kup iz godine u godinu, tako igrati pretkola LP i nabijati koeficjent, da bi na kraju dosli do toga da ima je protivnik u zadnjem pretkolu LP Malmao ili Maribor, a prije toga su to bili Werder, Arsenal i Ajax.
Da ne ispadne da omalovazavam rad i uspjehe Dinama, oni rade super posao, Mamic ili ne, tako je.

Gent igra u ligi koje je puno kvalitetnija, gdje su protivnici mnogo jaci, gdje je infrastruktura na visokom nivou i gdje liga napreduje iz godine u godinu.
Mnogo im je teze kvalificirati se za LP, a kamoli prekucavati ligu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 jan 2013, 18:14

Zuka u prvih 11 za Gent a Arslanagic na klupi Standarda...
Imate Live na sportklubu Poljska na HotBirdu 13E.... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 19 jan 2013, 19:12

Pa ima i na domaćem...

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 19 jan 2013, 22:03

Po oficiajlnoj stranici Jupiler Pro League Ervin Zukanovic je Srbijanac.... :roll:

Da li plakat il' se smijati... :|

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 jan 2013, 23:28

Ma 'ta te briga šta pišu, a ljudi moji jesmo i mi opterećeni.
Bitno je da mi znamo, nego, on topic, de @gringo i ostala ekipa koja ga je gledala, prenesite nam utiske, kako je igrao ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 jan 2013, 00:05

Bas je bitno sta su napisali,to je u stvari vidljivo koliko smo mi njima bitno da ne znaju odakle smo :-)....Kako je igrao ovaj tip ?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 jan 2013, 00:11

Pa to je logično da ne znaju ko smo, 70 % Evrope ti ne zna gdje se Bosna nalazi, šta je tu čudno ? :?
To je zapravo samo dokaz da, koliko god smo mi sebi u očima veliki, isto toliko smo i njima mali.
To može čuditi jedino one koji ne poznaju i ne prepoznaju tu činjenicu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 21 jan 2013, 09:00

to znaci da su neobrazovani , ja znam koja suma u kojoj drzavi raste :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 jan 2013, 09:16

zizu1991 je napisao/la:Pa to je logično da ne znaju ko smo, 70 % Evrope ti ne zna gdje se Bosna nalazi, šta je tu čudno ? :?
To je zapravo samo dokaz da, koliko god smo mi sebi u očima veliki, isto toliko smo i njima mali.
To može čuditi jedino one koji ne poznaju i ne prepoznaju tu činjenicu.
Vjeruj mi da u Belgiji dobro znaju ko su Bosanci.
Ima nas ko mrava, imaju dosta problema sa nasim haharima, a ljepsa strana nase drzave su Gordan Vidovic Sarajlija, Belgijski reprezentativac, ucesnik SP1998, Mario Stanic koji je cjepao mreze u Belgijskoj ligi.
Suvad Katana, najbolji defanzivac belgijske lige krajem 90-tih godina i prvotimac Anderlehta, Edin Ramcic nekadasnji nas reprezentativac.
Prije njih Edhem Šljivo, legenda Standarda iz Liježa.
A natamburali smo ih 4-2 usred Brisela. ;)
Čuli su oni dobro za BiH, ne brini se. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 jan 2013, 09:45

zizu1991 je napisao/la:Ma 'ta te briga šta pišu, a ljudi moji jesmo i mi opterećeni.
Bitno je da mi znamo, nego, on topic, de @gringo i ostala ekipa koja ga je gledala, prenesite nam utiske, kako je igrao ?
Pa zavrsili su 0-0 protiv zaista mocne ekipe Standarda...Znaci bio je na nivou, posebno mi se svidjelo sto ne panicari kad je lopta u njega nego je u stili veznjaka iznosi preko pola terena.... ;)
Uglavnom bio je vise nego solidan....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 jan 2013, 09:55

Mario je isto tako za tvoju info rodjen u ovoj drzavi i poceo igrati u Zelji. ;) a koliko znam porodicna kuca mu je isto tako u ovoj drzavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.