Senad Lulic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Koliko sam mogao da primjetim u prvom poluvremenu protiv Atalante, dosta je Lazio forsirao kroz sredinu, opet im je protivnik ( Laziu ) fantastično stajao, držali su blizu i vezni red i napadači, kao i defanzivci, ne znam šta se desilo u dr. poluvremenu pa su primili 2 gola jer isti nisam gledao.
Lulić ..... loš, mnogo loš, praktički ništa nije uradio, više je Radu agilniji po lijevoj strani bio kao bek, nego on kao krilo.
Ne znam, valjda će da nadođe.
Lulić ..... loš, mnogo loš, praktički ništa nije uradio, više je Radu agilniji po lijevoj strani bio kao bek, nego on kao krilo.
Ne znam, valjda će da nadođe.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jel presao u celzi?gdje su objektivni novinari?
ciza je napisao/la:jel presao u celzi?gdje su objektivni novinari?
Trenutno na stolu ima tri ponude Real,Bayern i Chelsea pa se Luliću teško odlučiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prije pet godina dajem ruku da bi svaki od vas potpiso da imamo samo 1 igraca u laziju da sjedi na klupi makar a kamoli da igra , bez obzira sto je italija tad bila jos kvalitetnija. Puno serete mislite da su svi nasi igraci vanserijski talent koji moze dogurat do reala brace mancestera itd. Lazio je odlicna ekipa i nista ne bi falilo da tu provede citavu karijeru bitan je kontinuitet igranja u kvalitetnoj ligi , konacno je dao znakove zivota u one 2 3 tekme zato je bio u prvih 11 . Ovu predpostavljam je igrao ocajno cim ga je izvadio sljedeca mozda vec klupa ali ne sumnjam da ce se ponovo vratiti i zauzeti svoje mjesto u prvih 11...
to trebaju procitat novinari i objektivni forumasi koji poslje dvije utakmice proglasaavaju nase igrace najboljim u evropi i sele ih najbolje klubove svijeta u tom trenutkugrgr je napisao/la:Prije pet godina dajem ruku da bi svaki od vas potpiso da imamo samo 1 igraca u laziju da sjedi na klupi makar a kamoli da igra , bez obzira sto je italija tad bila jos kvalitetnija. Puno serete mislite da su svi nasi igraci vanserijski talent koji moze dogurat do reala brace mancestera itd. Lazio je odlicna ekipa i nista ne bi falilo da tu provede citavu karijeru bitan je kontinuitet igranja u kvalitetnoj ligi , konacno je dao znakove zivota u one 2 3 tekme zato je bio u prvih 11 . Ovu predpostavljam je igrao ocajno cim ga je izvadio sljedeca mozda vec klupa ali ne sumnjam da ce se ponovo vratiti i zauzeti svoje mjesto u prvih 11...
sretan rođendan Luletu, da što prije vrati formu, da bude pravi protiv Grčke, a i u mom Laziju ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Joj dresa u pm ko da je obuko na sebe haljinu 
Lulić u prvi 11 protiv Palermo. Evo ja gledam na televizoru, solidan zasad.
Eno u mene Dedo prati na šporetu ...MrAmani96 je napisao/la:Lulić u prvi 11 protiv Palermo. Evo ja gledam na televizoru, solidan zasad.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
smijesnoDushi_Rob je napisao/la:Eno u mene Dedo prati na šporetu ...MrAmani96 je napisao/la:Lulić u prvi 11 protiv Palermo. Evo ja gledam na televizoru, solidan zasad.
hm 64 min trenutno, lulic nista posebno nije pokazo osim sto je dobio zuti karton, moze i mora puno bolje
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Zato je posebno pokazano nakon njegovog izlaska.unavita je napisao/la:hm 64 min trenutno, lulic nista posebno nije pokazo osim sto je dobio zuti karton, moze i mora puno bolje
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nek' ide više u pi*čku materinu, klupa majka, dok ne dođe sebi .. koji mu je ku*ac više, isto k'o s marsa pao .. prvom prilikom ga prodat' dok još ima neku cijenu od prošle sezone ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ja kreno da gledam utakmicu od nekog 2 minuta i vidim prolazi 5minuta nema ga nikako ne spominje se i krenem da napisem ovdje da ne igra u prvom sastavu kad vidim neko napiso da igra u prvom sastavu,tako da nisam vise ni gledo..
Teško da će za njega iko više ponuditi 15 miliona kao Bayern prosle sezone...
Prije bih rekao da dodju ostali igraci sebi. Do njegovog izlaska Lazio je dobro stajao 1-0,poslije sta se desavalo nije vrijedno pomena.JTS je napisao/la:nek' ide više u pi*čku materinu, klupa majka, dok ne dođe sebi .. koji mu je ku*ac više, isto k'o s marsa pao .. prvom prilikom ga prodat' dok još ima neku cijenu od prošle sezone ..
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da nije Lulić izašao, Lazio bi na kraju dobio 10:0.
Jbt, pa treba biti iskren i reći da Lulićeva forma nije ni približna onoj iz prethodne sezone. Možda razloge možemo tražiti u činjenici da je jedno vrijeme igrao i nedovoljno oporavljen, al' opet je to neko hvatanje za slamku spasa.
Jbt, pa treba biti iskren i reći da Lulićeva forma nije ni približna onoj iz prethodne sezone. Možda razloge možemo tražiti u činjenici da je jedno vrijeme igrao i nedovoljno oporavljen, al' opet je to neko hvatanje za slamku spasa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
to je to, al' ne možeš ti dokazat' raji ovdje .. on je naš, a znamo kakvi smo kad su naši igrači u pitanju, najbolji su na svijetu .. jebt, pa 90 % navijača dijeli moje/tvoje mišljenje, jer su objektivni .. prošle sezone su ga proglasili za ponajboljeg igrača uz Klosea, te za najveće otkriće u Laziju i svi su ga zgotivili, pa su mu dali nadimak "Il treno", u prevodu "voz" .. ove sezone je preloš, to navijači vide i kao što rekoh, tako i pišu o njemu .. al' opet, svi se nadaju/nadamo da će opet biti onaj "stari" .. mislim da su ga pročitali ljudi, on je kao Krasić .. sve na jednu foru, šutne loptu i trči .. Krasića pročitali za polusezonu i ku*ac, propade frajer .. volim i ja Luleta, naš je, igra u mom voljenom klubu, samim tim mi je još draži, ali ajmo malo objektivnosti ..Monolog je napisao/la:Da nije Lulić izašao, Lazio bi na kraju dobio 10:0.![]()
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
jel Lazio sutra igra?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Juve - Lazio polufinale kupa 20:45
JUVENTUS (3-5-1-1)
Storari;
Barzagli, Marrone, Bonucci;
Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Peluso;
Giaccherini;
Matri.
LAZIO (3-5-1-1)
Marchetti;
Biava, Cana, Ciani;
Cavanda, Gonzalez, Hernanes, Ledesma, Lulic;
Mauri;
Floccari
Stream: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
eto vam sve servirano, sastavi i linkovi.
JUVENTUS (3-5-1-1)
Storari;
Barzagli, Marrone, Bonucci;
Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Peluso;
Giaccherini;
Matri.
LAZIO (3-5-1-1)
Marchetti;
Biava, Cana, Ciani;
Cavanda, Gonzalez, Hernanes, Ledesma, Lulic;
Mauri;
Floccari
Stream: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
eto vam sve servirano, sastavi i linkovi.
Trenutno korisnika/ca: DirkNowitzki, Google Adsense [Bot], guillermo, Homelander, izdzezveubrazil, Maverick, Sveti i 49 gostiju.