Cudi me to od vas cuti.Kad sam stavio vijest da je proglasen igracem mjeseca,ljudi mi se smijali 3 dana.ceze je napisao/la:Ovaj Nastasić je predobar igrač, baš predobar
Manchester City FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Keep walking.
Jel me to persiraš ili ?Cautinho je napisao/la:Cudi me to od vas cuti.Kad sam stavio vijest da je proglasen igracem mjeseca,ljudi mi se smijali 3 dana.ceze je napisao/la:Ovaj Nastasić je predobar igrač, baš predobar
Vidio sam to, zasluženo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pobjeda opet nekako sa pola snage.Vidit cemo sutra da li mogu pijetlovi sta uzet od Uniteda.Dobro odigrali svi odbrambeni igraci Silva i Tevez.Barry Dzeko Milner po meni lose odigrali.Ali Dzeki se moze oprostit zbog onog suta u prvom poluvremenu kada je Silva na odbijanac zabio.
MOTM:

MOTM:

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
Ja ti ljude djelim na one koji nevole City i one koji mrze City.Stavio sam te u ovu prvu skupinu.ceze je napisao/la:Jel me to persiraš ili ?Cautinho je napisao/la:Cudi me to od vas cuti.Kad sam stavio vijest da je proglasen igracem mjeseca,ljudi mi se smijali 3 dana.ceze je napisao/la:Ovaj Nastasić je predobar igrač, baš predobar![]()
Vidio sam to, zasluženo.
Negoo,utakmica je ispala ok,potpuna kontrola od strane Plavih.Silva (Dzeko) super poceli utakmicu,ono nismo dugo uradili,zabili onako rano,i to jos u prvom poluvremenu,a znamo da City nije poznat po tomu.Nemam neko misljenje o Fulhamu,imaju nekoliko dobrih igraca koji mogu potegnuti loptu i osvojiti prostor,dobre centersuteve,ali ostalo im ne ide.City nije pravio neki presing,kao sto kolega Tevezito kaze,ovo je pobjeda sa pola snage.Mogu izdvojiti Silvu ,Milnera i Clichya kao dobre,ostali su standard.Cekamo sutra Jedinstvo,dao Bog da kiksaju,bio bi red
Keep walking.
- JohnLennon
- Kontakt:
Nastasic je igracina, u samo godinu dana imao je meteoritski uspon. Igra prejebeno.
Zao mi je sto Silva ne zabi hat-trick, mogao je malo bolje reagirati u onoj sansi, al' aj...
[youtube][/youtube]
Zao mi je sto Silva ne zabi hat-trick, mogao je malo bolje reagirati u onoj sansi, al' aj...
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Slazem se u vezi ovoga sa Nastasicem.
Strasno igra, nevjerovatno kako je brzo napredovao...
Strasno igra, nevjerovatno kako je brzo napredovao...
prije će biti da se tek sad u potpunosti adaptiro na premieršip.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Djecko je prije samo godinu ipo bio u omladincima Partizana i za tako kratak period stigao do prve postave Citya, a sve sa 19 god...
Vidic je tek sa 20-21 zaigrao standardno za Zvezdu, a u 24-oj potpisao za United gdje mu je, kao vec oformljenom igracu, trebalo pola god. da se navikne na Premiership!
Nastasic bi mogao cak i njega da nadmasi, ako nastavi ovako da se razvija i ako ga, naravno, zdravlje posluzi...
Vidic je tek sa 20-21 zaigrao standardno za Zvezdu, a u 24-oj potpisao za United gdje mu je, kao vec oformljenom igracu, trebalo pola god. da se navikne na Premiership!
Nastasic bi mogao cak i njega da nadmasi, ako nastavi ovako da se razvija i ako ga, naravno, zdravlje posluzi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ovu drugu po redu sam kupio preko oficijelnog shopa na stranici city-a... sve uredno i na vrijeme
4-IN-A-ROW
- Cautinho
- Kontakt:
Meni bi zadnja trebala doci za koji dan,isto sve ide po protokolu,nisu zahebavali oko placanja.Sve uredno.Ali je malo poskupa jakna,jbt. 
Keep walking.
Dobar je, mada ni Savić nije ništa lošiji iako je imao par izleta u Cityu, a ne treba zanemariti da je City dao Savića i mislim desetak miliona za Nastasića koji je bio relativni anonimus i u Italiji.Cautinho je napisao/la:Cudi me to od vas cuti.Kad sam stavio vijest da je proglasen igracem mjeseca,ljudi mi se smijali 3 dana.ceze je napisao/la:Ovaj Nastasić je predobar igrač, baš predobar
I Savić se savršeno uklopio u Seriji A i bit će za 2 godine sigurno jedan od najkvalitetnjih stopera u istoj.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa nije bas da je Nastasic bio anonimus! Vec prosli zimski prelazni rok su se za njega raspitivali Ferguson i Venger.
Nije njega Mancini naprasno samo tako otkrio...
Nije njega Mancini naprasno samo tako otkrio...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nastasić je Lescott poslao na klubu, pametnom dosta 
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
meni je ovo više duxCautinho je napisao/la:Meni bi zadnja trebala doci za koji dan,isto sve ide po protokolu,nisu zahebavali oko placanja.Sve uredno.Ali je malo poskupa jakna,jbt.
4-IN-A-ROW

Brate, kako bi volio da igras za Galatasaray!!!
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Da igra tamo propo bi ko Misimovic.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Tottenham kao sto sam i ocekivao uzeo bod Unitedu mada je mogao to i lakse nego da cekam zadnju minutu.United je i dalje favorit za titulu jer ima laksi raspored do kraja sezone.Ali City mora ici na pobjedu u svakom mecu a za nadati se da igraci Uniteda jos u psihi imaju nacin kako su prosle godine izgubili titulu.Slijedi FA cup i gostovanje na najgorem terenu u cijeloj Engleskoj uvijek se iznerviram kada je taj mec u pitanju jer ovi iz Stoke Cityja igraju svega a najmanje fudbala.Ovaj trofej ce City pokusati osvojiti tako da ce igrati sa najjacim sastavom vjerovatno bez Harta jer ce Panti izgleda imati sansu u ovom takmicenju.Raduje to da City igra dobro i bez Yaye jer su neki pisali da od ove ekipe nema nista kad Yaya ode na AKN.Poslije Stoke u prveenstvu slijedi gostovanje QPR-u koji se bori za opstanak ali sreca pa i oni su prosli u FA cupu pa nece imati vise snage za taj mec od Cityja.Za kraj Inside City 59 dosta zanimljiva epizoda:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
Dosta se pise o Balotelijevom odlasku,kazu da je odjavio kucu gdje zivi u Eng. i da se oprastao sa prijateljima i da je neke stvari odnio u Milano.Cijena od 25 mil. £ je prihvacena i Milan ce je isplatiti kroz 6 god.To je to sto mediji pricaju,bit ce zanimljiv kraj transfernog roka.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.