Ana igra jako nezrelo, kao da je tek počela karijeru. Puno oscilacija ima u igri. U jednom gemu pogodi neku ludu bekend dijagonalu u sami ćošak, a onda poen poslije na idealnom smeču promaši teren za 3 metra. Popravila je bekend dosta u odnosu na predhodne sezone i mnogo ga češće koristi. Servis joj nije bogzna kakav, a i return bi trebala malo razraditi. Mislim da joj je ovo zadnja sezona u kojoj može da se vrati u vrh. Poslije će već biti kasno.
Radwanska je dokazala koliko dobro se prilagođava protivnicama. Danas je samo čekala Anine greške, ali zna ona i napasti kad je to potrebno. Protiv Na Li je favorit i mislim da će proći dalje.
Sharapova nastavila da melje. U četiri meča izgubila je samo 5 gemova. U četvrtfinalu nastradat će Makarova i tek ozbiljan protivnik se očekuje u polufinalu kada će se susresti sa Radwanskom.
Problem Poljakinje je taj što nema nijedan udarac specijalno dobar, pa mislim da neće ni ona uspjeti oteti set.
Finale je Sharapova-Williams.
Ferrer rutinski odigrao protiv Nishikorija. Nije se ni očekivalo da se puno muči. Čeka ga Almagro kojem je Tipsarević predao. Mislim da Janko i nije imao puno šta tražiti u tom meču. Odigrao je dva meča zaredom u 5 setova, umorio se, ali i pokazao da je vrlo "ranjiv", dok je Almagro lako prošao i drugo i treće kolo u 3 seta. Ide na Ferrera i mislim da nema šanse s obzirom da je David u formi karijere.
Berdych prošao Andersona i ispunio svoju standardnu normu. Uvijek prolazi slabije rangirane, a protiv boljih lagano ispada pa će tako biti i ovaj put kada se sretne sa Đokovićem u idućem kolu.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.