The snow is coming down pretty heavily at Stamford Bridge but the pitch is immaculate as it stands. Chelsea v Arsenal k.o 1330 GMT
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Arsenal
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ARSENAL (vs Chelsea): Szczęsny; Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs; Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott; Giroud.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
To Bože Cazorla na krilu igraSamuel @samuelj29060
Arsenal XI: Szczesny; Sagna Mertesacker Vermaelen Gibbs; Coquelin Diaby; Walcott Wilshere Cazorla; Giroud
Evo i chelsea:
Chelsea: Cech; Azpili, Ivan, Cahill, Cole; Ram, Lamps (c); Oscar, Mata, Hazard; Torres. - subs: Turn, Fer, JT, Bert, Ake, Marin, Ba.
Chelsea: Cech; Azpili, Ivan, Cahill, Cole; Ram, Lamps (c); Oscar, Mata, Hazard; Torres. - subs: Turn, Fer, JT, Bert, Ake, Marin, Ba.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
CHELSEA (vs Arsenal): Cech; Azpilicueta, IVANOVIĆ, Cahill, Cole; Ramires, Lampard, Oscar, Mata, Hazard; Torres.
Torres od prve, dobro je
Torres od prve, dobro je
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Strah me za hafiza, pregorit će. Mora u srijedu odmarat protiv West Hama pa makar umjesto njega igrao Ramzes. Potreban nam je za Liverpool.
Fina formacija, ali gubimo. Ne znamo mi sa Čelzijem.
Subs: Mannone, Koscielny, Jenkinson, Santos, Frimpong, Ramsey, Arshavin
Fina formacija, ali gubimo. Ne znamo mi sa Čelzijem.
Subs: Mannone, Koscielny, Jenkinson, Santos, Frimpong, Ramsey, Arshavin
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
arminarsenal
- Kontakt:
Vidi nam truhle klupe,ako budemo ganjali rezultat (a hocemo),jedino bi Arsha mogao nesto ponudit,a i on tesko s obzirom kolko vec nije igrao !
- Marsal
- Kontakt:
al' ako se budemo trebali branit imamo Koscyelnog da postigne autogol, Santosa da bude rupa i mijenja dres sa Ashley Coleom, Jenkinsona da nam ponudi sigurnost u odbrani kakvu nema ni Nesta te Frimponga da dobije crveni karton. a Ako budemo ganjali Ramsey i Arshavin mogu donijet prevagu na sredini terena. Prevagu za Chelsea naravno.arminarsenal je napisao/la:Vidi nam truhle klupe,ako budemo ganjali rezultat (a hocemo),jedino bi Arsha mogao nesto ponudit,a i on tesko s obzirom kolko vec nije igrao !
samo se nama mogu povrijedit 2 krila pred ovakvu utakmicu, i već fali arteta
. i to 2 jedina krila koja znaju nešto 
Vođa zna.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Woyo pocrvenit 
- Marsal
- Kontakt:
Ev' malo bolji opis klupe
Arsenal Subs: Worse Than Fabianski, Lost Dancing Form, Can't Get A Game, Driving Ban, Thought He Was At Charlton, Scapegoat, Forgotten Man
Arsenal Subs: Worse Than Fabianski, Lost Dancing Form, Can't Get A Game, Driving Ban, Thought He Was At Charlton, Scapegoat, Forgotten Man
Zavisi od igre prvog tima, bice **** za Diabya, nek prouci dosta toga da prezivi do W.Hamaarminarsenal je napisao/la:Vidi nam truhle klupe,ako budemo ganjali rezultat (a hocemo),jedino bi Arsha mogao nesto ponudit,a i on tesko s obzirom kolko vec nije igrao !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobijate ovo.
Ne može Benitez protiv Wengera nikako.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Keith lav, vazda me nasmijeMarsal je napisao/la:Ev' malo bolji opis klupe
Sanjao sam da ce biti 2:3.
Prvi put nakon nekoliko godina sanjam rezultat tekme.
Prvi put nakon nekoliko godina sanjam rezultat tekme.
ma jaci smo od Celzija, ipak imamo ispisanih 900 stranica vise na temi nego oni 
mi sa 10 igraca igramo kako vidim.. benitez vas haman "plaho" voli
Moja greska.
Pise 14:30 ..
Pise 14:30 ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.