BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 20 jan 2013, 14:16

secer je napisao/la:to zavisi iskljucivo od moje mehkosrcetosti :twisted:
tebi, momcino draga, prijete kazne zbog krsenja ugovora.
konstatovacu da je vasa malenkost iz sedmice u sedmicu krsila ugovor, a pravilo kaze da ostecena strana (u ovom slucaju moja malenkost) ima pravo jednostrano prekinuti ili produziti ugovor na temelju krsenja istog, kao sto je definirano u dokumentu kojeg potpisasmo. :twisted:
vi imate potpuno pravo da se vratite na isti, iscitate svaku tacku i uvjerite se u istinitost mojih rijeci. 8-)
Kolega slatkobegovicu, zborite istinu, ali zaboravili ste pomenuti precutnu klauzulu, koja se spominje u Clanu 45 stav 2 Zakona o obligacionim odnosima (Sluzbene Novine FBiH, broj 77/09) koja kaze da je ostecenik duzan u roku od 12 sati prijaviti svako krsenje ugovora po bilo kojoj stavci. Zbog vase nemarnosti, sva prethodna krsenja stavki naseg ugovora, ako ih je uopce bilo, su pravno zastarjela, i kao takva, se ne mogu uzeti u razmatranje. :twisted:

PS: Dakle, Lewandowski nama, a zutaljimo Mezgonja. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 20 jan 2013, 14:19

Hare mesečini da se tebi svidilo izigravat navijača Jajara. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 jan 2013, 14:33

KSIVLE je napisao/la:Hare mesečini da se tebi svidilo izigravat navijača Jajara. :lol:
Velika cast je biti fan najveceg i najmocnijeg kluba na dunjaluku, makar se radilo i jednom kracem periodu. :lol:

Bacih malo pogled na statistiku i zapadose mi za oko brutalne brojke Kube i Gotzeus tandema. Kombinovano preko 20 golova i 20 asista. :o

Sa Sahinom u momcadi, Klopp vec sad moze presaltati momcad u standardnu 4-3-3 formaciju koju je igrao u CL. 8-)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 20 jan 2013, 15:22

Nas zuti brat @Harison ce se vratiti jaci nego ikad,sa vise inspiracije nego sto je imao,i vise motiva za gadjenje na spomen yaye ;)
Drz se Hare,uz tebe smo! :D

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 jan 2013, 00:13

Dres za narednu sezonu 8-)
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 jan 2013, 23:33

Dres je lijep, ali ne zna se još da li će baš takav biti. To su samo nagađanja. :)

_________

Već drugu utakmicu u nizu skauti BVB-a na utakmicama Porta. Ko li im je zanimljiv?! James Rodriguez? Jackson Martinez? Moutinho? :?

http://www.fussballtransfers.com/nachri ... orto_34054" onclick="window.open(this.href);return false;

_________

Jedna navijačka BVB stranica objavila da je Lewandowski pred potpisom novog ugovora! :?

http://www.facebook.com/pages/Ficken-Ne ... 7616491168" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 22 jan 2013, 17:37

Ovo Lewino (ne)produženje me samo živcira. Najbolje o tome ni ne pisati dok se definitivno ne riješi.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 22 jan 2013, 18:06

slika 8-)
Desni klik,otvori u novoj stranici

Još malo pa prva tekma u 2013-oj na Westfalenu. :)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 jan 2013, 09:41

Kaum Gegentore, wenn er spielt: Großkreutz macht Dortmund dicht

http://www.bild.de/sport/fussball/kevin ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Lijep članak o tome koliko je Kevin važan za momčad. Imati takvog jednog igrača u kadru zlata vrijedi.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 23 jan 2013, 11:48

nadam se da nas Naš kloppo neće iznevjeriti i da će ostati u Borussia-ji :roll: :roll: :roll: :roll:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2013, 11:53

Ne brinite se za Kloppa neće on nigdje iz Dortmunda bar ne u skorijoj budućnosti ako bude odlazio to neće biti van Njemačke mark my words :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 23 jan 2013, 11:58

Saurman je napisao/la:Ne brinite se za Kloppa neće on nigdje iz Dortmunda bar ne u skorijoj budućnosti ako bude odlazio to neće biti van Njemačke mark my words :mrgreen:
To ĆE biti van Njemačke 100%
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2013, 12:05

Sportfanatik je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne brinite se za Kloppa neće on nigdje iz Dortmunda bar ne u skorijoj budućnosti ako bude odlazio to neće biti van Njemačke mark my words :mrgreen:
Nemoj biti toliko siguran.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 23 jan 2013, 13:27

ETO SVE SE BOJIM UZEĆE BAYERN CCCCC

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 jan 2013, 13:30

Kakav odlazak Kloppa? nema šanse da on ide igdje prije ljeta 2016.
Ako bude išao preuzeti će njemačku repku, ali u borussiji je da daljnjeg i nije smrad da razmišlja o drugom klubu, godi mu da se zanimaju za njega ali od odlaska nema ništa, pa on je u BVB-u kralj i nema razloga da ode, nije takav tip da ga zanima samo lova u to smo se već mogli uvjeriti...Neka njega s nama :D

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 jan 2013, 13:41

Čemu uopće priča da Klopp odlazi? On će biti naš Ferguson. 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 jan 2013, 17:43

Proklet bio dan kada mi nešto kvalitetno, bio to igrač il trener "otmemo" Dortmundu!

U budučnosti sigurno je da BvB ima jako zanimljivih stvari koje bi nama sjele ko budali šamar, no ja želim da se BvB razvija na svojoj strani a mi na svojoj. Jednostavno želim što jačeg rivala, jer samo na taj način bayern može postati vrhovni vladar EUROPE, a BvB naš podanik. Nije da sam tu sad omalovažio BvB nego gledam realnu sliku potencijala. To ne znači da BvB u slijedeće 3 godine nemre dići kantu LP. Niko sretniji od mene ako to uspije i Bayernu i BvB-u.

No kad smo kod dovođenja, Hummelsa, Reusa i Gotze u Bayern tu sam striktno protiv i ne želim da se to dogodi!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 jan 2013, 17:57

KSIVLE je napisao/la:Ovo Lewino (ne)produženje me samo živcira. Najbolje o tome ni ne pisati dok se definitivno ne riješi.
Zašto? Pa to ti je najnormalnija stvar. Ajd ok na to možda ti nisi navikao. tako ti je nama bilo sa Riberyem -on je bio najveća trakavica, dok je sa Schweinijem bilo puno manje ekscesa, ali je opet bilo. Sve u svemu nemoj se čuditi jer to ti je tako sa najboljim igračima u klubu u onom trenutku kada se klub poput BvB-a želi pretvoriti u VELIKI KLUB. Nije poanta njegovog ostanka, samo sotanak dobrog igrača, nego sa njegovim potpisivanjem Bvb svima govori e neš više, sad smo ŠPEK! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jan 2013, 18:25

Saurman je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:
Nemoj biti toliko siguran.
njemu se čuva mjesto selektora Njemačke
Semper Fidelis

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 jan 2013, 21:21

In neun Liga-Spielen stand Großkreutz in der Startelf – Dortmund fing sich dabei nur sechs Buden – machte selbst 20. Ohne den Nationalspieler gab‘s in ebenfalls neun Partien immerhin 14 Gegentore. Bei ebenfalls 20 geschossenen Toren.
8-)

Gdje je taj novi ugovor! :evil:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []