pa ja Amare, pa jabagrcavi je napisao/la:Ma dobio sam juče na dva listića, ovo danas je samo bonus
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Jarane 20-i januar ja kafu pijem na otvorenom (ljetna basta).Sta se ovo desava majko moja.
Fin dan drama
Fin dan drama
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Haman će pogoditi oni stručnjaci, nama stvarno dolazi afrička klima
.
a ne bih se pohvalio da nisam izvukao iz tebebagrcavi je napisao/la:Ma dobio sam juče na dva listića, ovo danas je samo bonus
vodi Chelsea
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ima li kakvog posla ljudi, prodavat cu se i kao zigolo ako treba 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ima, preprodaji paleteBosniacum Lilium je napisao/la:Ima li kakvog posla ljudi, prodavat cu se i kao zigolo ako treba
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odakle mi palete kralju
Koliko sam samo puta aplicirao na razne poslove od oktobra i niti jednom nisam prosao ni do intervjua
Yebem ti nasu drzavu 
Koliko sam samo puta aplicirao na razne poslove od oktobra i niti jednom nisam prosao ni do intervjua
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
preprodaji, znači kupiš-prodašBosniacum Lilium je napisao/la:odakle mi palete kralju![]()
![]()
Koliko sam samo puta aplicirao na razne poslove od oktobra i niti jednom nisam prosao ni do intervjua![]()
![]()
![]()
![]()
Yebem ti nasu drzavu
ili ukradeš-prodaš
ili ti neko pokloni pa prodaš
sve su pite pitice, samo burek pitac je
-
ZvijezdaGranda
- Kontakt:
Ja sam novi ovdje, samo da pozdravim sve clanove..Nadam se dugom i uspjesnom druzenju....
nick te odaje previse
dobro doso
btw.. kako ovi ljudi imaju glasove dobre
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
dobro doso
btw.. kako ovi ljudi imaju glasove dobre
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
AgresivnoDjubre je napisao/la:Jarane 20-i januar ja kafu pijem na otvorenom (ljetna basta).Sta se ovo desava majko moja.
Fin dan drama
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
E moj hilmo ni ti ne znas uzivatihilmo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
A ja cijeli dan radio....
![]()
![]()
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Pola dana mi proslo uz tenis, gledao Djokovica i Wawrinku

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne kontam kako neko moze gledat tenis,jes ga interesantno igrat al gledat je smor zivi.
Jos mukla tisina na stadion

Jos mukla tisina na stadion
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije bas zivi smor, ima tu dobrih poteza, opet zavisi koga gledas. Ako gledas Simona 100% ces zaspat za pola sata gledajuci taj mec
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
ja cu zaspat da gledam svu 3 skupa,koliko mi je to dosadnolikma23 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Tenis mi je najdrazi sport, ja tako mislim za golf i bilijar ili snooker
![]()
Nije bas zivi smor, ima tu dobrih poteza, opet zavisi koga gledas. Ako gledas Simona 100% ces zaspat za pola sata gledajuci taj meca ako gledas Novaka, n+Nadala, Federera ne bude bas tako dosadno
![]()
![]()
tebi jes i ti ces ga gledat,jos kad se oduzi po cijeli dan pa izbace sve sto valja na programu
A znao bi ja uživati da imam više slobodnog vremenaAgresivnoDjubre je napisao/la:E moj hilmo ni ti ne znas uzivatihilmo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
A ja cijeli dan radio....
![]()
![]()
PS. Ja sam gledao onaj maratonski meč Nadala i Đokovića na prošlom Autralian Open-u!!! Baš sam uživao!!
I ja gledam samo neke tenisere, prvu cetvrku i ferrera ili ako ima neki zanimljiv mec i nase tenisere 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.