Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ramiral
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la ramiral » 20 jan 2013, 14:53

Daj Bože da bude dobro :?

Baš mi je žao zbog Seje, nikako da ga pročepi i sad još i ovo...

a da ne govorimo koliko će nam faliti ako ga ne bude protiv Helena
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 jan 2013, 15:03

A netko kaže da nam Kolašinac nije potreban u reprezentaciji :roll:
Nadam se da će izaći na najbolje ovo sa Sejom :(

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 jan 2013, 15:03

Nažalost Sejo definitivno otpada protiv Grka. Čak i da zaliječi ovu tešku povredu, nema šanse da se može vratiti u takmičarsku formu. Želim mu što brži oporavak, i da nam se što prije vrati.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 jan 2013, 15:07

Vise je povrijeden nego zdrav.

Jbg, neki igrači su povrijedljive prirode...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2013, 15:11

SultanSenijad je napisao/la:
Head je napisao/la:Sto je zamijenjen danas,jel' neka povreda :?

loše izdanje ;)
Ovaj je fakat zbog ovakvih gluposti a i drugih zaradio dozivotni ban i to na IP adresu.
BTW jucer nije izgledalo da je teza povreda,valjda naviknuvsi na Spahica da za tili cas rijesi te probleme.
Al yebiga,ostadosmo bez Seje protiv Grcke,sto je veliki hendikep.Jos je i Lulic k'o grogiran ovih zadnjih mjeseci tako da.... :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 jan 2013, 15:11

onda protiv bjelorusije skoči nezgodno stade i povrijedi se,kasnije ono imo suspenziju nije igro zbog crvenog skoro citave kvalifikacije,sad opet ovo,ne da mu se nikako..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 jan 2013, 15:40

Sejo :? :mrgreen:
Slabo smo mi fajde od njega imali nakon prvog baraža sa Portugalom i onog crvenog kartona te suspenzije, kasnije ga povrede satraše.
Evo zašto treba imati alternativu. Znao sam da će nam se uski vidici kad tad obiti o glavu. Još samo treba da se povredi neko od napadača, i gotovo.
Ali ne, zašto zvati nekoga da mi sjedi na klupi kada imam igrače koji odgovaraju mojim tehničko - taktičkim zamislima ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2013, 15:47

zizu1991 je napisao/la:Sejo :? :mrgreen:
Slabo smo mi fajde od njega imali nakon prvog baraža sa Portugalom i onog crvenog kartona te suspenzije, kasnije ga povrede satraše.
Evo zašto treba imati alternativu. Znao sam da će nam se uski vidici kad tad obiti o glavu. Još samo treba da se povredi neko od napadača, i gotovo.
Ali ne, zašto zvati nekoga da mi sjedi na klupi kada imam igrače koji odgovaraju mojim tehničko - taktičkim zamislima ?
Mozes ti pozvati igrace,ali vecinom igraci koji bi trebali opravdati kvalitet''nemaju pojma o papirologiji,kako stvari stoje ni o mnogo drugim stvarima,niti hoce da imaju 'citiram Izmeta,a bogami nije jedan.Sto u prevodu znaci nemozes ih pozvati do daljneg,dok ovi ne skontaju da im se dajdza nece slikati umjesto njih za pasos.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 jan 2013, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 jan 2013, 15:50

Nego kako bi onome ime, sto moze igrati lijevog beka, onaj sto je ponovo igrao u Bundesligi, Kola...Kolarov...Kolas...neznam. Samo znam da je mogao vec imati papire, da smo ga dovoljno rano pozvali. Ali izgleda da se nije pobrinuo o tome, o papirima i da se sam iskljuci iz mlade njemacke reprezentacije. Ali neka ga, nek ne pjesaci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2013, 15:54

Principatus je napisao/la:Nego kako bi onome ime, sto moze igrati lijevog beka, onaj sto je ponovo igrao u Bundesligi, Kola...Kolarov...Kolas...neznam. Samo znam da je mogao vec imati papire, ali neka ga, nek ne pjesaci.
Kako ce imati papire ako kako rece i @geronimo i stari stanovnici Capljine ''staro boravisno mjesto Kolasinaca'' nemaju pojma da su ovi ikad boravili ili tavorilitamo.A Capljina nije Berlin,svako svakog zna.
Jedino je H-avaz to izjavio i ama bas niko drugi.Sad su se i oni usutili,nakon par glatkih gluhi telefona Seada.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 jan 2013, 15:58

E sada će, htio ne htio morati Mujdžu na LB staviti.
Da vidi da i ostali nešto znaju, da nije on jedini stručnjak, pa da mora Mujdža isključivo igrati RB.
Ogi će ići na RB i to je to. Zuka i Spaha na štopere, a ono dalje nek' riješava.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 16:02

zizu1991 je napisao/la:E sada će, htio ne htio morati Mujdžu na LB staviti.
Da vidi da i ostali nešto znaju, da nije on jedini stručnjak, pa da mora Mujdža isključivo igrati RB.
Ogi će ići na RB i to je to. Zuka i Spaha na štopere, a ono dalje nek' riješava.
-------------------Dzeko---------Ibi------------------
---------Pjana----------Ibricic------------Visca------
--------------------------------------------------------
-----------------------Medunjanin------------------
-----Lulic------Spaha-------Zuka------Mujdza-----
------------------------Begovic----------------------

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2013, 16:03

zizu1991 je napisao/la:E sada će, htio ne htio morati Mujdžu na LB staviti.
Mujdza je lijevak k'o i Salihovic desnjak :lol: .Ono par tekmi sto je igrao na lijevoj strani u Freiburgu ni trener ni on sam nije bio zadovoljan.Moze odigrati ali protiv Grcke bi to bio rizik.
Vrlo vjerovatno Zuka ide na beka...ili Lula.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 jan 2013, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 20 jan 2013, 16:04

.......................begović...................

...mujdža....spahić.........pandža....lulić..

...............zahirović....vranješ............

........................pjanić...................

...ibišević..........džeko..........stevanović.
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 jan 2013, 16:06

harishp je napisao/la: Jedino je H-avaz to izjavio i ama bas niko drugi.Sad su se i oni usutili,nakon par glatkih gluhi telefona Seada.
A selektor Jagodic je novinar Havaza? How, yes, no.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2013, 16:09

Principatus je napisao/la:
harishp je napisao/la: Jedino je H-avaz to izjavio i ama bas niko drugi.Sad su se i oni usutili,nakon par glatkih gluhi telefona Seada.
Nije,al je Havaz i Jagodica ''intervjuisao''u vezi toga.How,yes,no, part two.
Za promjenu sportskog drzavljansta je potrebno odredjeno vrijeme,mozda i mjesci,ovaj to uopste nije predao.
na osnovu cega onda ikako moze da dobije poziv.
Razlika, recimo Bicakcic,koji je vec to prije mjesec i po dana ucinio..
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 jan 2013, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 20 jan 2013, 16:10

salihović je odličan fudbaler, velika je nepravda što on nije preuzeo kapitensku traku od rahimića
sve su pite pitice, samo burek pitac je

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 jan 2013, 16:11

Nije trener bio zadovoljan ? Nije ni on bio zadovoljan ?
Jesi čuo za pojam moderni nogomet u kojem igrač koji ne igra sa dvije noge se smatra osakaćenim ?
Nije valjda da je igrao 4 utakmice na LB da bi ovi uvidjeli da on ipak nije za te pozicije.
Jeste tačno da je stavljen na tu poziciju zato što nisu imali alternative, a prije bi Zuku stavio na LB nego Mujdžu ?
Ajd može, ako ti tako kažeš.
Ako Lulića stavi na beka, ko će igrati krilo ? Može biti jedino da tako htjedne zatvoriti jednu stranu, u ovom slučaju lijevu, da ako ubaci Mikija u prvih 11 da ostane više igrača u defanzivi kao osigurač.
Može biti, može

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 jan 2013, 16:19

@Principatus
Ja ne znam jel ovo bila javna izjava Jagodica ili je neki novinar napisao.
Isto tako nedavno, izasla novost, kazu Jagodic ide u Zagreb da prica Halilovicem i onda ide po Kolasinca, Hajrovica itd.
Kad ono Jagodic ide u Zagreb da ugovori U21 protiv Hrvatske. A mozda ode poprica sa Halilovicem ako bude vremena kao...

Steta za Seju. Treba sve uciniti da se Kolasinac pozove, sumjam do Grcke da se ista moze.
Lulic na beka. A krilo, pozvati Viscu ili Nadarevica(evo ga na klupi danas).
Imaju Haris Harba i Emir Halilovic iz Hradeca. Haris je neki dan dva gola zabio, uglavnom treba ih posmatrati. 23 i 24 godine

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 jan 2013, 16:21

harishp je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Nije,al je Havaz i Jagodica ''intervjuisao''u vezi toga.How,yes,no, part two.
Ne i ne. Jagodic je dao izjavu za Sportsport.ba. E sad i oni sigurno lazu, Jagodic laze i Havaz. Samo je bitno, da Kolasinac nemoze igrati za nas, i zato nam je selektor ponovo odradio dobar posao. Hvala lijepo. Hajmo Vrsajevica na lijevoga beka. Boze sacuvaj.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nikoga-s ... inca/91813" onclick="window.open(this.href);return false;
Jagodic za SS.ba: "Diže se više prašine nego što bi trebalo. Radi se o kvalitetnim igračima i moram reći da se mi nikoga nećemo odreći. Razgovarano je sa porodicom Halilović, ali nakon upućivanja poziva odgovora nije bilo. Shvatam Halilovićevu situaciju u Dinamu. On je jako mlad igrač i bio bi nam bio veliko pojačanje, ali isto tako mi nikoga nećemo moliti. Kolašinac je imao obaveza u Ligi prvaka sa Schalkeom i osmi dan nakon poziva pojasnio je stvar i rekao da želi da igra za BiH. Na njega računam u budućnosti".

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin i 27 gostiju.